po pra me ty e kisha! harrova te them qe je dhe timid!
dahlia Grupi i të çmëndurve! 14 Jun 2013 #1,121 po pra me ty e kisha! harrova te them qe je dhe timid!
dahlia Grupi i të çmëndurve! 14 Jun 2013 #1,124 per i dor gjume; krevati po me therret! ciao dhe prej meje!
T Trea Valoris scriptorum 14 Jun 2013 #1,132 joetisti_ said: Per pak eufori te injektuar nga Trea. Click to expand... Hahahahaha , shi si kam ardhur si me porosi!
joetisti_ said: Per pak eufori te injektuar nga Trea. Click to expand... Hahahahaha , shi si kam ardhur si me porosi!
joetisti_ Locus omnem 14 Jun 2013 #1,133 Haha. Sa po e ndieja nevojen per pak lumturi... Flm. Per kokoshka.
T Trea Valoris scriptorum 14 Jun 2013 #1,134 joetisti_ said: Haha. Sa po e ndieja nevojen per pak lumturi... Flm. Per kokoshka. Click to expand... Ou me vjen keq duket se gjerat nuk paskan shkuar siç duhen! POR , sfidojeee jeten me Buzeqeshje dhe Pozitivitet.
joetisti_ said: Haha. Sa po e ndieja nevojen per pak lumturi... Flm. Per kokoshka. Click to expand... Ou me vjen keq duket se gjerat nuk paskan shkuar siç duhen! POR , sfidojeee jeten me Buzeqeshje dhe Pozitivitet.
joetisti_ Locus omnem 15 Jun 2013 #1,137 dr love said: per mish lepuri.. Click to expand... te eger apo te bute? per uje burimi.