M`ka shku menja...

TEDI

Valoris scriptorum
Re: M`ka shku menja...

amon re Zeqo ti do ne Akullore ne Cokollate . Merr ere i tas Groshe aty mush barkun ...

leonora

Primus registratum

me ka shku menja per boz /pf/images/graemlins/frown.gif e kam fiksim apo nuk e bente te mire ai Becoja ne SHkoder /pf/images/graemlins/frown.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] me ka shku mendja per byrek me gjise.. [/qb]
Urdhero RAUL, enkas per ty qe je nje forumas i mire! Le po,e sheh, nuk ke vetem byrekun, por edhe embelsiren, lengun freskues plus kafene!!!! Qeras shtepia!!!!... /pf/images/graemlins/smile.gif

08.jpg

xhoni

Primus registratum

Shqipetare,ta qeroj une nje cope nga ky byreku fantastik?????? :confused: :shrug: /pf/images/graemlins/tongue.gif

RAUL

Primus registratum

oh c'far byreku si qenka mor aman,thanks shqiptare je shume e mire,ne dasem ta kthefsha ishalla,neqofse je beqo.. /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

helibak mucogllava

Primus registratum

po mua sme sjell na njeri na nje lunge lenge..pse sthoni ju une i ziu duhet te pres qe te vdesi na nji njeri qe te ha na nji lunge lenge e /pf/images/graemlins/tongue.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Zeqo prit te perfundojne RAUL dhe xhoni, e pastaj e ke rradhen ti! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Raul, xhoni, ju befte mire!! /pf/images/graemlins/wink.gif
Do vij ne dasem Raul, madje do vij edhe me daulle do luaj! /pf/images/graemlins/smile.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] M ka shku menja me bo rruge t gjate po jo me u feju ... [/qb]
Tedi, po ty a te fejojme neve ne rruge xhanem?! Do te gjejme restorantin me te mire te mundshem, ti vetem fejohu!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

ore une thash ne dasmen tende dhe jo ne timen. /pf/images/graemlins/wink.gif
apo nuk do me ftosh eeee. /pf/images/graemlins/smile.gif