M`ka shku menja...

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: M`ka shku menja...

Fillimisht postuar nga PAT-okja:
[qb]
Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] ca ka me qesh ketu /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Bujaria jote m`la me goje hap... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tashi ndjehem e detyrume me ju thone te verteten: Amon se jam gru e martume me kalamoj... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
aman mos e thuaj se mua me pelqein keto me eksperienc /pf/images/graemlins/laugh.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

[qb]
[qb] ca ka me qesh ketu /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Bujaria jote m`la me goje hap... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tashi ndjehem e detyrume me ju thone te verteten: Amon se jam gru e martume me kalamoj... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une nuk jam aspak xheloz /pf/images/graemlins/wink.gif yllo kshu qe rri e qet /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Hikaaaaaa , shifna n`Tirone nga prilli me kismet... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sallaku

Primus registratum

[qb] Hikaaaaaa , shifna n`Tirone nga prilli me kismet... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
çka bo vaki Patushe qe do ikesh ne Prill :eek:

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb]
[qb] Hikaaaaaa , shifna n`Tirone nga prilli me kismet... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kam ditlindjen ne ate muaj /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
e 101 /pf/images/graemlins/laugh.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]
[qb]
kam ditlindjen ne ate muaj /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
e 101 /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
rrofsh po me date 8 prill e kam fiks me mire me thene /pf/images/graemlins/smile.gif dhe jo augurit para kohe sepse porta sfiga :mad:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga rambla:
[qb] ç'ti besh, me intervale me shkon mendja mua /pf/images/graemlins/laugh.gif . e pra si se gjetem emrin ne italisht /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
mos i thon gje saleppo :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

ndoshta, provoje ti njehere me kete emer dhe me thuaj dhe mua pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Hala te salepi ju?? :smash:

Maja e baja (nenkupto rambla e Flobo-ja) me fiksacione,e?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Rambla

Primus registratum

dmth kete pershtypje paske per ne ti eee..mire mire, do e shohim dhe kete pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

ne kete moment psh me ka shku keq mendja per ato delizie loacker, po smi le mami me i hanger /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Mire ta ben !I dolci saranno pure buoni ,per carità,ma ti fanno venire i bruffoli! :mad:

:kiss:

Diddy19

Su@mi

Jo,eshte shume i embel! /pf/images/graemlins/frown.gifMi andrebbe un caffè shaker-ato a base di crema di whiskey :idea:

Diddy19

Su@mi

E kisha fjalen per specialitetet qe perfshihen ne zanatin e baristit!Mos u hap kaq fort!

P.S Fjala qe ke te shkrume nen avatar nuk shkruhet ashtu...Hiqe shkronjen 'N'!