M`ka shku menja...

bolonjezja

Primus registratum
Re: M`ka shku menja...

dhe une dua vapik dhe hallve....po pat mundesi dhe nga ato gjelat e kuq qe lepiheshin... :goofy: :goofy: :thumbsup:

^mary^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Dmth qe Tiramisu mund te gjejme Akoma NDersa Vapik e kocollata kelmendi etc gjera qe kan pas qene Rafmet Paste dhe qe nuk jane me ... [/qb]
Une nje dite e kerkova ne Boston e me thane kemi vetem profiteroles ... /pf/images/graemlins/frown.gif

Ktu ke katuni jon mezi gjejm buk me ble ... le mo Tiramisu' /pf/images/graemlins/laugh.gif

^mary^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Vallaj edhe mua me ka shkuar mendja per i Tiramisu! [/qb]
Sikur te isha atje ku je ti ,do e kisha ngrene gia' /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

cmke kujtoi vapikun ky tedi..megjithse si emer po me duket i njoft spo i bi mte se ca osht..
mua m'haet i cop hallvasi /pf/images/graemlins/laugh.gif ne si ato kasatat e kohes s'qepes..ene si ajo cekollata hilal /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fillimisht postuar nga Mary:
[qb]
Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Vallaj edhe mua me ka shkuar mendja per i Tiramisu! [/qb]
Sikur te isha atje ku je ti ,do e kisha ngrene gia' /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O ylli po ti qenke trasferu keshtu ???
Po c'doje ne amerik ti mi,rri se jena mire ketu ne itali,rehat ke zoti!
Po deshe ta dergon shoku me DHL! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb]
[qb] Dmth qe Tiramisu mund te gjejme Akoma NDersa Vapik e kocollata kelmendi etc gjera qe kan pas qene Rafmet Paste dhe qe nuk jane me ... [/qb]
Une nje dite e kerkova ne Boston e me thane kemi vetem profiteroles ... /pf/images/graemlins/frown.gif

Ktu ke katuni jon mezi gjejm buk me ble ... le mo Tiramisu' /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po Profiteroli pak a shume si Tiramisu o dmth nuk o isoj se o me Bigne por do kerkoj receten e TIramisu qe e kam diku ne shtepi dhe do ta nis qe ta besh dhe vete ne shtepi ...

^mary^

Primus registratum

[qb]
[qb]

Ktu ke katuni jon mezi gjejm buk me ble ... le mo Tiramisu' /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po Profiteroli pak a shume si Tiramisu o dmth nuk o isoj se o me Bigne por do kerkoj receten e TIramisu qe e kam diku ne shtepi dhe do ta nis qe ta besh dhe vete ne shtepi ... [/qb]
Di ta bej Tiramisu'-ne po nuk di te gjej Mascarpone-n ketu /pf/images/graemlins/frown.gif As biskota Savoiardi s'ka :mad:

TEDI

Valoris scriptorum

Mund ta besh dhe Me Panna dolce dhe biskotat shiko nai lloj nSupermerkato se do kete ...

^mary^

Primus registratum

Po c'doje ne amerik ti mi,rri se jena mire ketu ne itali,rehat ke zoti!

Dashuria me mooooo , na mori m'qaf /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po deshe ta dergon shoku me DHL! /pf/images/graemlins/laugh.gif

LOL
Rrofsh yllo !
Fut edhe ca pasticcini me fruta , delizie al limone edhe Tenerezze Mulino Bianco aty ke pakoja te lutem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ah kjo dashuria qe na morri gocat me qafe! /pf/images/graemlins/laugh.gif

C'a te duash te dergon shoku ty /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Mary Tiramisu duhet te gjesh ne ndonje restorant Italian pak te shtrenjte atje ku je ... jam e sigurte qe ka!!! Kur ka ketu ne Philly Gheto do kete edhe atje /pf/images/graemlins/laugh.gif Sa per kualitetin e Tiramisus s'di gje ... Une ketu e kam provuar per here te pare e me pelqen /pf/images/graemlins/tongue.gif ...
Hugs :wave:

[qb]

Hajde se te coj une ne nje vend ku i bejne me te mira se ne itali. /pf/images/graemlins/wink.gif

Puuuuu c'na kujtuat vapiket :wub:

Sallaku

Primus registratum

Per nje cope buke misri dhe me nje cope djathe te bardhe(sa kerkesa te vogla kom une aman)

I love new york

Primus registratum

ato aranxhatat me shije pjepri ngjyre jeshile qe u kan pas shit ne durres gjate sezonit te plazhit :goofy: :goofy: mos flas pastaj per kasatat dhe parfete aty mbas hekurudhes /pf/images/graemlins/frown.gif
yumm yumm yumm

disku

UNI

Mka shku menja per marmalate molle nga ato paktat e vogla qe boheshin ntiron se maj men si e kan pas...car nostalgjie...

mka morr molli me lujt me kopaca....

mka morr molli me pjek patate nprush...

Mka morr malli me bo i karroc me guzhineta

:cry: :cry: :cry:

bebi

Primus registratum

ktu asht tema per ca t'shkon mendja uni, jo per ca t'merr malli /pf/images/graemlins/tongue.gif

mu m'ka shku mendja me ba nji gjiro me Unin ne karroc me guzhineta. Apo s'kam disa letra cimcakezash me i njit mrapa edhe te timoni. do ta baj si lamborghini karrocen! /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

si me hyp tek ato karrocat me cudite Blue ... :eek: ato ene nje person ene i hudhte m'tok tek kthesa ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

jo maj, un kam ba 100 her gjiro edhe s'jam rrezu. masandej un thashe me e ba t'bukur si lamborghini, jo te shpejte si lamborghini. /pf/images/graemlins/tongue.gif

ba me u rrezu, ma lerg se ne toke a bjen? /pf/images/graemlins/laugh.gif
mandej karroca asht shum e ulet, ma e ulet se cdo makine sportive. /pf/images/graemlins/laugh.gif jeta asht e sigurte /pf/images/graemlins/tongue.gif

tesh qe po m'kujtohet kisha pas qef me shku me BeBin ne klub spanjol, me ndi kange spanjole e me kcy... un du me pi edhe tequila meksikane, nese don ti Beb, mundesh me pi margarita ose kacurrel, ofro IO /pf/images/graemlins/laugh.gif

dreni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] Cfare numri don ti?
une dua treshin....
macja kapi veshin ....

po ja fus kot se nuk e mbaj mend /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
karamele zana vijn nga tirana ne peshkopi qfar burri don ti