ska shume shpenzime me kenaqem me pakpo kjo behet kollaj mo!
OK po do pendoheshyyffff mos me rri afer
he mo ti na cove nepsin shyqyr qe sjam me barre
Na bej edhe nje tas syltiash meqe e ke ne plan hashuren ...edhe une do e bej neser..me hahet qe tani..
edhe une do e bej neser..me hahet qe tani..
hej nje histori me ket hudhra me kos...i Kish bere mamaja e ketij shokut tim...dhe une isha per darke (edhe francezet e perdorin)...e kisha shume shume qejf te haja...edhe s 'po dija se thashe"bobo ne krevat do jete tmerr"...po ai i ra shkurt...cherie...po te hame qe te dy...se ndjejme eren e njeri tjetrit....po une s 'du te duroj edhe eren e tij edhe timen.....keshtu qe mora ca majdanoz te fresket ke kopshti (qe tu me ngel ne fyt)...edhe e hoqa eren time...ai te veten e mbajti...dhe fjetem gjume...po vetem gjume![]()
I shkreti paska vujt hahahhahahhej nje histori me ket hudhra me kos...i Kish bere mamaja e ketij shokut tim...dhe une isha per darke (edhe francezet e perdorin)...e kisha shume shume qejf te haja...edhe s 'po dija se thashe"bobo ne krevat do jete tmerr"...po ai i ra shkurt...cherie...po te hame qe te dy...se ndjejme eren e njeri tjetrit....po une s 'du te duroj edhe eren e tij edhe timen.....keshtu qe mora ca majdanoz te fresket ke kopshti (qe tu me ngel ne fyt)...edhe e hoqa eren time...ai te veten e mbajti...dhe fjetem gjume...po vetem gjume![]()
Mbaj mend gjyshen qe e rrihte grurin. E ben edhe ti ashtu??