Uuuhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ti TEDI me thua te pres gjithmon /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Do presesh Pak sa te behen Tamom gjethet e rrushit per Japrak . T Pakten dhe 1 MUaj qe t Jene tamom ... [/qb]Fillimisht postuar nga 82-shko:
[qb] M'ka shku menja per pak japrake. [/qb]
te jemi bashk /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga e_vogla:
[qb] e gjeta me ka shku mendja me be nje piknik,me ca pite me djath edhe me nje shishe me koka kola me vete.mmmmmmmmmmmmm /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e ti e dije qe sot e mora?se ia zura radhen? :lol: /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga *The Patriot*:
[qb] Ta kisha dhene me gjithe qejf po ti e di qe ta kan zene radhen [/qb]
Epra ajooooooooooooo se per ndrysha ja m'bathaja me koh /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga FloBo:
[qb] ik, s'te ma njeri me zor :shrug: vetem se s'do te japin rrogen pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif
m'ka shku menja me punu :idea: [/qb]
Hahahahahaha :lol: Sikur ta kisha dhe une ate llampenFillimisht postuar nga FloBo:
[qb] si me del :idea: kam llampen magjike :goofy: me sakte e kam pas se tani s'puno me /pf/images/graemlins/frown.gif prandaj m'ka shku menja per pune :shrug: [/qb]