Re: mënyra e të veshurit përfaqson personalitetin?
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Personalisht veshja eshte gjeja kryesore qe vleresoj te nje person te cilin e takoj per here te pare! I kushtoj shume rendesi (edhe pse te vetja ime me ndodh shpesh here te kem periudha neglizhence) , qofte kjo te goce ose cun. Me gocat tregohem me ashper ne kritika, ndersa te cunat mundohem te kap karaterin dhe natyren e tyre pasi zakonisht meshkujt jane indiferent nga moda dhe nuk marrin vesh.
Gjeja e pare qe shikoj te nje cun eshte ora e dores, shikoj firmen dhe stilin ( sportiv, klasik, demode,me rryp lekure ose zinxhir, guret, madhesine etc... ) pasi per mua eshte objekti me besnik qe reflekton karakterin e mashkullit, gjithashtu te jep edhe informocine mbi gjendjen e tij civile. Me pas shikoj kepucet te cilat nga forma, materiali, ngjyra dhe perdorimi me japin nje ide mbi tipin e tij ( qefli, seduktor, rrugac, showy, etc.. ) Dhe se fundi krijoj nje ide te pergjithshme mbi lookun gje qe me lejon ta klasifikoj ne kategori: te meshkujt ka disa kategori lookesh: si look homo, look horri, look chic, look metrosexuel ( ketu fus meshkujt biseksual), look matcho, dhe look banal. Dhe deri tani intuita ime sme ka tradhtuar asnjeher..
[/ QUOTE ]
ti po e filloke mire gjykimin. tamam femer shqiptare qe e fillon se mbrapthi. une per vete smbaj ore ,ama veshjet i kam klasike.keshtu te pakten me kane then gocat ,ose me kane genjyer. /pf/images/graemlins/laugh.gif me sa kam pyet ato une,zakonisht e fillojne tek aroma [parfumi] gjykimin.