Më mungon shumë...

Hektor12

Locus omnem
Mua si shqiptar sme mungon asnje send ... me mungon nje frymor nje njeri i vecante , ne aspektin me ka marre malli per te .. Me mungon=I miss someone

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
nja jam i sigurt që njerit të gjallë pa i mungu dishka nuk i jetë dhe kjo është arsyja që njeri sa ashtë gjallë punon për me arrit dishka.kurse nja jam i sigurt që vetum ata që janë te varrezat atyne nuk ju mungon kurrgja.mungesa e ni seni është shpresa e njeriut që i jep vullnet me jetu.....

Hektor12

Locus omnem
Me mungojne keshillat e saj dora qe me perkedhel dhe syri qe lotin spushoi, plumb i rende per mua ...
P.S zvogloje i cik shkrimin se na qorrove ... dime te lexojme

HipHop-Girl

Papirus rex
Pse qesh me apo seshte edhe shi te meditoja nen filozofine e tij te thelle dhe te indinjuar hahahahh

Hahahahahahaha po pra fiks.... ta zbritshe ifije ta msosh se ekziston edhe nji realitet dhe vend me emnin Shqipni!
Aman po nji rast tjeter...po bante nji sondazh para kohe me titull, '' E tmerrshme pse ne pune Shqiptaret futen me mik sa e vertet asht ''
Hahaha

Hektor12

Locus omnem
E pra si ka mundesi qe futen me mik :p , lere se ma bllokoi news feed ne fb sa e bera te mos me sjelle statuse nga ai ... e kam thene ai kritikon edhe veten kur filozofon ... po varia utopizmi ska mbaruar akoma, gjithsesi na mungon ndonjeghere duhet te te fuse ne mendime

Balahk

Locus omnem
Me mungon pa fund,dhe do me mungoj gjith jeten personi qe i jepte kuptim mengjeseve,diteve,mbremjeve dhe jetes time.jeta ime pa ty do jete bardhe e zi