më lini në hallin tim

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: më lini në hallin tim

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
jo mi jo
tu thafte goja /pf/images/graemlins/laugh.gif
apo si kisha dhe te reja...
mos ma prish gjakun tani /pf/images/graemlins/frown.gif

[/ QUOTE ]

shi tu thafte goja thon /pf/images/graemlins/cry.gif ...un po te qaja hallin... /pf/images/graemlins/cry.gif
thashe qe po deshi ti hekurosja un....ketu e kisha fjalen...ti me vrap na shave...
ftyr e keqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nobis

Primus registratum

o pinko me fal po isha me nerva nga kongresi i PS /pf/images/graemlins/laugh.gif

Raraaaa...zemlaaaa /pf/images/graemlins/smile.gif pjeset qe te nevojiten ty i kam te pakonsmuara /pf/images/graemlins/laugh.gif (sqarim per popullin: behet fjale per faqet dhe floket) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nobis

Primus registratum

po mi poooo
armatimin e rende e kemi rezerve ne /pf/images/graemlins/laugh.gif asnje shtet se deklaron ushtrine e tij dhe sasine e mjellit qe ka ne depo, se perben sekret strategjik /pf/images/graemlins/laugh.gif
.... ele una mesi po ples po skam ca bej...te thashe sot /pf/images/graemlins/cry.gif

ere

Primus registratum

gjesi ketej....
I dashur forum se cfare po nuhas une ketu???

pinkparadise

Forumium maestatis

'se ça thot ky el pais..."pjeset qe te nevojiten ty i kam te pakonsmuara"
po ju avashni se jeni ne public ketu...
pastaj edhe mund ti konsumosh gjerat para se te prishen... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nobis

Primus registratum

po une i percaktova pjeset qe i nevojiten mor bir /pf/images/graemlins/laugh.gif si mbajta sekret. ti lexoji edhe llafet brenda kllapave /pf/images/graemlins/laugh.gif

edhe sa per tu prishur pa merak se sna skandojne neve /pf/images/graemlins/lol.gif i kemi brenda garancise /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

jo un jam albaneze lexoj vetem ato qe jan per thashetheme, per sherr nuk i lexoj te gjitha

pinkparadise

Forumium maestatis

po mqse paske garanci dmth qe ke edhe ate kushtin "satisfait ou remboursé" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
(i kenaqur ose i rimbursuar)

Nobis

Primus registratum

u na furrsh shelin ti /pf/images/graemlins/laugh.gif kush ka qyrra miiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nobis

Primus registratum

qyqa mi goce sa e shkathet ti
sa hap e myll syte pergjigjesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
paske qen shejton kalamo ti miiii /pf/images/graemlins/tongue.gif
pa hajt na raporto i here si o koha anej ka ty ? se skam qene asnjehere ne "je suis la oú tu est toi" /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

PS : fizikisht jam ne pun....menja firifiu me ju ne forum jam ...
kam vendosur te bej greve pune shumkohe e bukur qe te punoj sot... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nobis

Primus registratum

hy ne greve kunder dhunes se policise ndaj punetoreve te portit detar te Marsejes qe moren anijen peng para nja 1 jave /pf/images/graemlins/laugh.gif behu anetare e PCF se hyj dhe une mik qe ta japin teseren /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

po re po skam pun tejeter un te futem ne greve per ata....un kam hallete mija..
burri pa pune 4 femijet dun me hanger

PS : pretty edhe ti mund te na begenisesh ne muhabet sigurisht

PS : el pais e vazhdojme biseden pastaj me duhet te iki tani