LUM SI NE QE KEMI AOP

GONI

Primus registratum
LUM SI NE QE KEMI AOP

Mbreme ora 2:30 me oren lokale te romes FLOOD masiv ne kanalin #shqiperia
[*!*@albnetwork-37621.a2000.nl]
per momentin nuk disponoj floodin por rrofshin AOP-at

GaP

Primus registratum
Re: LUM SI NE QE KEMI AOP

GONNY e ca do te thuash me kete ti? qe po te kishe qene ti AOP do ti kishe ndalu??? pffffffff
dje ka patur edhe flood ne oren 12 te drekes (sipas ores se Greenwich) dhe une isha e vetmja aop dhe nuk pretendoj qe ti kem kapur te gjithe IP (qe ishin proxy) dhe ti vendosja ne ban. keshtu qe mos i fajeso kaq shume AOP-et sepse mund te kete qene momenti qe s'ka patur asnje AOP online.

PS: here tjeter je icik me i relaksuar se mendon dhe llogjikon me mire ne nje gjendje te tille

GONI

Primus registratum

o cuno aty ku me ka takuar ta ndaloj ( se IP qe sheh eshte marre nga kanali #shqiponja) e kam ndaluar .......ne fjale te tjera te kanali shqiponja qe kam acc mbreme e kam ndaluar pa problem .
po ne qoftese ti me kupton un nuk po ve ne dyshim aftesite tuaja po disponibilitetin tuaj sidoqofte bej sikur nuk kam thene gje.kaq kisha
FLM

GaP

Primus registratum

shume mire ke qe e ke ndaluar. gjej dike qe ka acc te larte dhe jepi listen e sop-ve dhe aop-ve qe kane qene online mbreme edhe zgjidhet ky prob

PS: s'jam cun por jam goce /pf/images/graemlins/smile.gif

GONI

Primus registratum

aha ktu ke gabuar un nuk behem fuksi i as kujt nese je ("e zonja" ore nuk e dija qe je goce se ai nicku i yt sduket per te tille) gjeje vete. pastaj ka shume femeritet ktu nje kerkese beri ajo HOTGIRL dhe ka per momentin 33 shenime per te maahh .....beni pak maskilizem ju gocet.......ihihi (mos ma merr per keq)

flm je njeshe GAP

GaP

Primus registratum

kur nuk je fuks atehere mos e hap kete teme fare.

jam njesh nga femrat dhe nga meshkujt me duket se ishte adami /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

GONI

Primus registratum

po figuron shume ti HOTGIRL sec ma ke zgjedh ate nick ti..........mahh
po jo mo goc (GaP) kur te behem sop ose aop me takon te fuksoj tani jam user i thjeshte akoma se more vesh ti. temen e hapa sic jane hape dhe tema te tjera ne lidhje me mos qenien ne linje te aop kur ka flood
nqs nuk ke besdi shiko se ke dhe nje teme tjeter ne lidhje me floodet qe nuk e kam hapur un.

me respekt GONNY

enton

Primus registratum

Sikur ketye kohe qe shkruani ketu dhe bertisni ta shpenzonit per gjera me te mira, ne lidhje me dhomat, do gezonit dhe me shume respektin tim.

Guest

ahahaha o GONNY po nuk thuhet: Lum si ne qe kemi aop.
Thuhet"Lum si aopat qe kane aop"

Djalli_Vogel

Primus registratum

pffffffffffffffffffff ne ket teme duhet te meren sop-a perkates po me sa shof asnje sop-i nuk ja ndien hic per ket gje.

GaP

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Djalli_Vogel:
[qb] pffffffffffffffffffff ne ket teme duhet te meren sop-a perkates po me sa shof asnje sop-i nuk ja ndien hic per ket gje. [/qb]
ca do nihen, kjo eshte teme koti dhe une merrem me kete se s'kam ca te bej /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

GONI

Primus registratum

HE SE KJO HAP TEMA INTERESANTE
HAHAHAHAHAHAHA
MA SIL VU PLE

GaP

Primus registratum

ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kush na foli :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

lissus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] sa qef qe me ka ky mua..vetem nickun tim permend.. [/qb]
SlowDancinGirl.gif

lol hotgirllll te haNGSHA avatarin o zot se tashi ta vuna re , she she she njeq i ke te mrapmet ti maj /pf/images/graemlins/laugh.gif

lap-girl.gif
sme pelqen tet shoh vec te mrapmet pranej solla dhe ate versionin tjeter

hot

Hotgirl

jaja kjo mpelqen!! nuk e ndrroj me asi tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

po ate tjetren ku e gjete mer dreq??!! :lol:

lissus

Primus registratum

E TE MARRT DREQI TE MARRT SA SHUME QE SHKOJME
lap-girl.gif