Luiz Ejlli fituesi i Festivalit

bebi

Primus registratum
Re: Luiz Ejlli fituesi i Festivalit

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Shof se keka ba edhe patriot i madh!
Sa kollaj rrehet publiku shqiptar nga nje veshje kuq e zi edhe nga nje buzeqeshje fallso!

Po robt!-do ishte pergjigje Luizi!

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/confused.gif

luizi ne sken asht artist, c'lidhje ka ajo q1 thu ti ma siper? ku tha ai se asht ba patriot? (supozojme q1 me taman nuk asht), ajo kange ju dha, ate kendoi.

ne 1 konkurs t'fotografise artistike, shteti ku jetoj une u prezantu me natarriven franceze te viteve 1700... dhe "francezja" ne foto isha un.

tesh me than t'drejten, s'kam ndoj prejardhje franceze /pf/images/graemlins/grin.gif , isha thjesht artiste ne formen teme /pf/images/graemlins/idea.gif dmth ishtu ja tha rradakja grus t'huj /pf/images/graemlins/laugh.gif ... edhe pse ktu franceze ka sa t'dush (sikurse ne shqip. duhet te ket' patriot sa t'dush, dhe u zgjodh luizi per at kange).
a me ban kjo pune njiri fallco /pf/images/graemlins/idea.gif?

jo po...q1 ta di /pf/images/graemlins/grin.gif

atij luizit brravo i kjoft q1 prej n'hic paska dal vic /pf/images/graemlins/grin.gif

T_E_A

Primus registratum

kot fare edhe ju, po s'konkurrohet per zotnillek ne festival edhe ju. Pastaj ju qe i mshoni kaq shume faktit qe cuni asht prej gurit te zi, ku ishin keta zotnite e zote, pse s'na nderuan ne festival.
Shpirti paragjykues triumfoi.

Me falni po te pakten ai ka za t'bukur edhe perpiqet edhe i lumte!

[/ QUOTE ]

dakort moj spo thet kush gja po te pakten mos del e thuj qe jam shkodran po thuj qe jam prej fshtatit te shkoders gurit te zi dhe dakord puna.Por ky mohon vetveten ky asht problemi... ose me pak fjale tjeter asht e tjeter hiqet ,nejse sa per kangen une thashe sma mushi menden

[/ QUOTE ]
O naqe po si te dali e te thojne "jam nga katundet e shkodres". mu s'me duket se ka ba ndaj gja te hatashme, nje njeri qe e ka shpine ne shkoder ka thane jam prej shkodre(s'ka thane jam shkodran:))
shndet e pare tash e gezuar vitin e ri e bashi qejf

dimir

Forumium praecox

ishte nje festival beterr.

[/ QUOTE ]
Jam i te njejtit mendim, gjithmone ne shqiperi keshtu do te ndodhi sa te kete Zheji si drejtore i TVSH.

Tarasi

Primus registratum

Mendoj se festivali ishte shume i dobet.
Luizi ka talent dhe ndoshta te ardhme po nuk ishte per me fitu.Kombinimi i folkut me muziken e lehte ishte skandaloz. Nuk merrej vesh kush po kendonte Luizi apo ato leberit prapa tij. Si dekor ishte i bukur: kengetari me veshje popullore, grupi pas tij qe ta conte mishin koker, 1 gajde,buzeqeshje,valle popullore etj. Po a mjafton kjo per me e nxjerr kenge fituse??? Zani i Luizit aty mbytej nga ai i korit, teksti shume i varfer dhe muzika qe nuk te linte shume pershtypje.
Si perfundim mund te them qe nga gjithe ato qe dolen ne skene binin menjehere ne sy per lukun, por kangen , kangen nuk e gjeta dot...
Per hater te atij luku disa idiote mendojne ta cajne ne festival europian kete kenge per me prezantu Shqiperine.Dhe ky eshet turp i madh....

SkenderbegaS

Primus registratum

Un mendoj q1 prej Shkodret apo jo , prej rrethinave apo jo nuk asht fort e ransishme ransi ka q1 LUIS-i prezentoj nji qytet me tradita ne art e vendin e par e pruni n SHKODER /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
I LUMT ATIJ ciao e vit TE LUMTUN TE TANVE . /pf/images/graemlins/wave.gif

Raptor

Primus registratum

kot me ju pyt a ka naj faqe ku mund ti shkarkojm keto kang? te fala tanve

iglis

Primus registratum

PERSHUMVJET IHER VITIN E RI 2006!

Tesh von e mora vesht se Luis Ejlli ka fitu c`mimin e par te tvsh.... /pf/images/graemlins/laugh.gif M`bahet qefi se ka fitu ai se si tha IRON MAN ka shku fitorja ne Shkoder aty ku asht djepi i kultur etj... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Un at luisin e kam njoft pak se aty te nji Cantry club kam shku kajher me pi kafe edhe aty e shifsha tu k`nu kang Luisin e m`dukt se aty e ka nis s`jam i sigurt....nese, ai talent asht me than drejte m`bahet qefi...dhe mendoj se ka me ec perpara shum me muziken.

ShkodraneChick

Primus registratum

Po me vjen mire qe nje shkodran ka fituar festivalin!!! Urime per te!

P.S: Ku mund ta degjoj kengen e tij?

iglis

Primus registratum

Psh shkodranechick at kengen mundesh me e degju te kja adres zemra shqiptare.net kur te hysh futu te mp3 /pf/images/graemlins/laugh.gif
degjoje se ishte shum e bukur kenga ja vlente me ken Fituesja /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

SkenderbegaS

Primus registratum

iglis , flm per informacionin e masiperm se m'vlejti edhe mu /pf/images/graemlins/wave.gif

iglis

Primus registratum

S`ka perse shkodrachick /pf/images/graemlins/laugh.gif po a e degjove?

iglis

Primus registratum

IRON MEN NJATY E KAM NJOFT AT LUISI SE K`NOSHI PRENE E TE SHTYNE NE DARK /pf/images/graemlins/rockband.gif U BANTE BUKUR AMBJENTI /pf/images/graemlins/laugh.gif..
PO TI CA PO NA THU IHER SI JE TU JA KALU?

ShkodraneChick

Primus registratum

S`ka perse shkodrachick /pf/images/graemlins/laugh.gif po a e degjove?

[/ QUOTE ]
Po e degjova! Nga zani u dukte si me ken Ardit Gjebrea. Tekst i bukur, muzike edhe za shume te bukur!

SkenderbegaS

Primus registratum

IRON MEN NJATY E KAM NJOFT AT LUISI SE K`NOSHI PRENE E TE SHTYNE NE DARK /pf/images/graemlins/rockband.gif U BANTE BUKUR AMBJENTI /pf/images/graemlins/laugh.gif..
PO TI CA PO NA THU IHER SI JE TU JA KALU?

[/ QUOTE ]
ciao Iglis , mir po ti qa kena asaj ane /pf/images/graemlins/smile.gif
un tuj i mshu njasaj kitarre , e tuj rrit flokt perdit /pf/images/graemlins/lol.gif
po njaj bebush n avatar , i joti asht a ?..bellissimo /pf/images/graemlins/angel.gif
ciao e bash-i qef /pf/images/graemlins/wave.gif

iglis

Primus registratum

IRON MEN un hic asigja te re...vec pun si ne usa.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
IRON MEM at bebin e kam temin vec se me ka lan gruja... /pf/images/graemlins/tongue.gif e kam met vetem me te /pf/images/graemlins/wink.gif

IRON tana te mirat pra /pf/images/graemlins/wave.gif

SkenderbegaS

Primus registratum

po ti keke FATLUM MOR NJERI I MIR , PASKE RAST ME.... /pf/images/graemlins/goofy.gif
ME JET E PAQ ciao /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

iglis

Primus registratum

flmn shum IRON MEM /pf/images/graemlins/wave.gif

PO TI NGA PO FLET....?

zog

Primus registratum

Luisi ishte si shpirt edhe une me gjithe zemer i uroj qe t'ia dale mbane ne europian.
Harap vec me sha din, per zoten. Shif anen pozitive te gjanave:)

[/ QUOTE ]

ne europian ka per ta ça, njoh nje sit pedesh muzikolloge eurofile te perbetuar qe qysh vjet ja kishin vu synin ketij elisit (ka emer shume misterioz) dhe e preferonin ne krahasim me ate sorren leshraverdhe.

te shohëm kete vit çdo qullose ejlli yne, them se lart do perfundoje, do ket edhe vota perendimore kesaj radhe.

te shpresojme.

Guest

shum shum i bukur dhe simpatik me pelqeu shum urime urime luis ejlli