I love new york
Primus registratum
Re: Lufta mes dy superfuqive te AF
interesante................
keep going
interesante................
keep going
Na felliqe! Na turprove! Na nxore te gjitheve rrugacer! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Po kush te shan Ty more Kapterr . ti je Nderi i Af ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Edhe nga penxherja ime kishte kaluar hija tij, madje une u tremba shume se pashe dy hije. Me vone mora vesh qe kishte qene dhe hija e Bishes me te /pf/images/graemlins/laugh.gif . Qenkan bere grup te dy ato. /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Harapi nderi i forumit kurse turpi hija e tij!
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
E shifni qe u ka zhduk ka ca dite e s'i ka ngel as nami as nishani, me tha komshija qe kish pare nje hije te vinte qark penxheres sime naten, a thua te isht turpi
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Do te thuash qe te gjithave i propozon per martes dhe pastaj i mban vetem si te dashura? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] gra skam pas ndonjehere vetem dashnore . [/qb]
Sikur ta dija qe hija e tij shetit nga dritarja e nje vajze ke dritarja e nje vajze tjeter. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]Edhe nga penxherja ime kishte kaluar hija tij, madje une u tremba shume se pashe dy hije. Me vone mora vesh qe kishte qene dhe hija e Bishes me te /pf/images/graemlins/laugh.gif . Qenkan bere grup te dy ato. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Harapi nderi i forumit kurse turpi hija e tij!
/pf/images/graemlins/laugh.gif
E shifni qe u ka zhduk ka ca dite e s'i ka ngel as nami as nishani, me tha komshija qe kish pare nje hije te vinte qark penxheres sime naten, a thua te isht turpi
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]Ca po thu keshtu?!Sikur ta dija qe hija e tij shetit nga dritarja e nje vajze ke dritarja e nje vajze tjeter. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kujdes se mos ndonje dite do tju hyj posht deres se dhomes se gjumit, pastaj posht jorganit, pastaj... nuk mbahet me Harapi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]![]()
Tani po qe me frikesove, u pa puna duhet me vene ne gjithe shtepine dhe vetes dryna. Celesin po e kullufis /pf/images/graemlins/laugh.gif
ti je njesh si zero kordele, harapi eshte njesh si njesh. njeshi te zeroja si shtata ne trembdhjete /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif !Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Tedo, s'ka dy njisha, o njoni o tjetri /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mos ma dridh si grate e kqia tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Si mi nuk njef Bishen ti?!Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] (kush eshte bisha[/qb]
Rrofsh lal . Po un JOm Popull i thjeshte . NUk jam Superfuqi edhe pse Kapterrin e kam ktu afer ...Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] TEDI te ngacmon njeri ty?!![]()
Me thuaj nqs ke ndonje problem /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: [/qb]
Moderuar. Jashte teme. Ju lutem shqip. Demostrimi i gjuhve te huaja ndikon ne presion psikologjik ndaj superfuqise analoge.Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Apache /pf/images/graemlins/laugh.gif that's only a brief introduction of what can I do in case ..... :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]