Re: Lufta berthamore
Cfare po thua mos ja fut kot tani cun, dhe me fal qe te quajta goc por mendova nga emri po nejse sa per ate qe thua ti se nese nje teme eshte tendecioze duhet te mbylluratehere miku im kemi pikepamje te kunderta per nje forum dhe nje teme diskutimi ndaj une kerkoj nga mod e tjere te vendosen, nuk mund te thuhen gjera te tilla.
Per nje shqiptar si une Irani jo vetem qe perben problem per mbare boten dhe aleatet tone por edhe per mbare shqiptaret pasi Irani synon qe Tirana te mos behet kurre sovrane ne mbare krahinat e saj, ka me qindra spiuna qe paguhen nga Irani si ne Tirane qytetet kryesore ne shqiperi por edhe ne mbare Kosoven te cilet ne rast shpallje te njeanshme do te krijojne destabilitet, jane marreveshje qindra miliona $ midis serbise-Iranite-Rusise per shitblerje armesh dhe raketash, jane ato para qe i jep Irani serbise cdo vite, jane ato deklarata te ekstremistit ultramusliman per nje lufte me IZRAEL-USA mbrojtesit me te medhenje te kombit tone, pa Izraelin bashkimi do ishte enderr dhe ne sot jemi afer pavaresise nje dite para 95 vjetorit dhe ka shume gjasa qe ne 2012 te gjithe shiptaret te mund te jene sebashku dhe kete po e realizojme sebashku me aleatet tane Izrael-USA, jane ato miarda $ qe aleatet tane po investojne per mbrojtjen dhe rritjen e fuqise sone ne ballkan duke na bere shtet ekulibrues, eshte momenti jone, eshte shekulli jone dhe keto shtete karagjoze te cilat nuk kana asnje baze serioze pasi nuk mbeshteten tek qytetaret dhe respektimi i drejtave te tyre por mbeshteten vetem tek lideret e tyre, kete ne nga lagja ime mik e quajme diktatori! keto shtete jo serioze kane probleme te veta ndaj edhe nuk perbejne pengese si Rusia ndersa Irani nuk ka arsye pse te merret fare parasysh mjafton nje bojkot total dhe mbyllje me boten perendimore apo nje sulm nga aleatet per ti zhdukur dhe cdo gje rregullohet, ky eshte mendimi im edhe pse mbase radikal dhe tendecioz,sic thua ti qe ka synime paragjykimi ndaj Iranianeve por ske ci bene ne ndryshe nga ata kemi pluralizem dhe liri mendimi,veprimi,shprehje dhe keto me bejne qe te shkruaj lirshem ne kete forum pasi edhe ky forum ka si baze te tij ato 3 karakteristika, kjo sa i perket mendimiTim per Iranin ndersa sa per temen nuk e kuptoj se si mund te lidhesh bomben berthamore me nje kuptim tjeter apo nje qellim qe une kam!!!!!
Nese tema ka keto qellime mund ta konsiderojme te mbyllur qe tani. ---SKA LIDHJE PO FLET NE AJER.Une po mundohem te them se eshte e gabuar te lidhesh Iranin me temen pastaj ti si pergjgje me thua se tema duhet mbyllur se fyen nje shtet! me duket se je ngateruar pak por nejse une te dhashe pergjgje sepse tema nuk ka lidhje me iranin por edhe sot pse une kam te drejte te akuzoj nje shtet duke e quajtur neonazist dhe problem global sic eshte Irani.
Tema nuk ka asnje arsye pse te mbyllet problemi mendoj se eshte tjeter dhe ekziston te disa njerez te cilet...