Love Forum

Presidenti

Forumium maestatis
Re: Love Forum

s'e imagjinoj dot,
ty po ama, mos i le gjerat ne doren time yll pa rregullu iher biografine me mu!

sa te behemi shok,çke ti e imagjinoj une pastaj dhe veten!!!

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Presidenti:
[qb]s'e imagjinoj dot,
ty po ama, mos i le gjerat ne doren time yll pa rregullu iher biografine me mu!

sa te behemi shok,çke ti e imagjinoj une pastaj dhe veten!!![/qb]
---------------------
U r a dreamer man, kujt iu prish puna mre per shoqnine tate, hajt tashi boll me mu se ti duhet te bosh revolucion ke vetja per me u bo "shoku" im, ty mor vlla t'pelqen aq shume vetja sa kurrkush tjeter dhe per mua MODESTIA dhe RESPEKTI jane ato gjera qe numerohen.
Sa per biografine as me bohet vone fare /pf/images/graemlins/wink.gif

Presidenti

Forumium maestatis

kordele, nejse lal
ti je dhe shume me e madhe se une, s'me takon te bej sporte te tilla me ty.Megjithse ti çoç grricesh vete!

shnet i her se kam provim!

Kordelja

Valoris scriptorum

[qb]kur them une se diç di , ty te dukem mendjemadh! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
------------
Akoma ktu qeke ti ore....puuuuuuu e tmerrshme, asigjo s'di ti po e ke ne kaudrin e pelqimit te vetes qe e vazhdon kete subjekt akom....
Ma konfirmo icik me PM e pastaj po qe se eshte e vertete te betohem qe do ndrroj mendim per ty /pf/images/graemlins/wink.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Sa bukur paska lulezu dashnija kendej ...

Propozime ... fejesa .... edhe martesa /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

...
Luj Shote luj diten ta paguj ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
...

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PrInCiPiEl:
[qb]Sa bukur paska lulezu dashnija kendej ...

Propozime ... fejesa .... edhe martesa /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

...
Luj Shote luj diten ta paguj ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
...[/qb]
------------------
Principel t'kishte fol ndonje tjeter mire se hahej po ti mor xhan qe ke hap anej nga Me kend do te martoheshit? ankandin per nuse madje ke bo edhe nji paracktim "te shkelqyer" per c'ka ajo mund te prese prej teje /pf/images/graemlins/wink.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Kordelja të mbështes mendimin plotësisht ! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Ema

Goddes

Presidenti mund te kete me te vertete mendjen e madhe po nuk ka gje,ai s'merzitet se ka njerez qe e kane mendjen e vogel ose qe s'kane mendje fare /pf/images/graemlins/tongue.gif (Kopje kjo .... /pf/images/graemlins/smile.gif )
Ke provim?
Pranej shkru lloj lloj kumle ktu ene mu s'me kthe pergjigje !
Rrace e keqe!

harrova,te fala ka monique! :smash: :smash: :smash: :tipsy:

AnaBlue

Forumium maestatis

Ema... nqs shkesia shkon ne rregull, cfare lloj kepucesh kerkon? Po per cdo kalama, kerkon ndonje cante, cizme, kapele... ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Nuk do gjo mi jo /pf/images/graemlins/smile.gif !

E boj per bamirsi /pf/images/graemlins/tongue.gif !

Ema

Goddes

Dit e hoqe vete ujkun apo...???
Mire provimi ???

T'fala anej,em...
:smash:

Ema

Goddes

Ide tjeter:

Anasykaltren do ta martojme me Llapaqenin se ashtu don ajo...
Muji i mjaltit ne Durres
emrat e kalamojve:
Izet,
Gjyle

Anaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/smile.gif

Ema

Goddes

[qb]lene kete qe thot ema,po kam un i shok
kruton osht...
romantik osht...
1.80
ezmer
si thu?[/qb]
Qysh ere e nxorre n'shitje cunin,po Anen me cil e le?Me mu?

Ema

Goddes

Danae une dhe ti do rrime beqare me duket se i martova tere cunat une /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

si u fute ashtu terthorazi, direkt dhe provokueshem me tha, e vazhdoi... e shikon si nuk more pergjigje???

qesha me te madhe, haaahahahaa, heshtja u pergjigj me shume se mijra zera sebshku, mos valle nuk e ke vene re, qe shpesh heshtja e frikson shume njeriun? e gjen dot se pse???

megjithate jam e bindur...se nje rresht ka nxitur shume diskutime nen rregos...apo jo?????

hmmmm...me tha, dhe u largua perseri ne heshtje per te mos mu pergjigjur direkt ... sa miresjellje.

-----------------

abs

nuk e di...

ps: paska mbaru sezoni i martesave virtuale, desha te ndaj nje gezim me ju ...nejse

:rockband: :rockband:

------------------