Love Forum

Presidenti

Forumium maestatis
Re: Love Forum

...ne rradhe te pare,blendi pershrimi yt per principein mu duk i ngutur, ti dhe ai e dini me mire!

une dhe kordelja...

po e marr,Kruja do kete nje armike me pak,do i hapen horizonte te reja(jo vetem ne kuptim figurativ),...dhe osht sevap me ndihmu kesisoj robsh!

s'kam gjo me kordelen, osht vajze e mire, dhe me gjitehse hot se me urren...nje vij e holle e ndan urrejtjen me dashurine kur vjen koha!

...vdora m'mal ka ra
dashin maa rjep!
qimen mas ti lojsh
ka vaktin ka kohen!
misticizem popullor krutan ne lidhje me mu e kardelen!

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Presidenti:
[qb]...ne rradhe te pare,blendi pershrimi yt per principein mu duk i ngutur, ti dhe ai e dini me mire!

une dhe kordelja...

po e marr,Kruja do kete nje armike me pak,do i hapen horizonte te reja(jo vetem ne kuptim figurativ),...dhe osht sevap me ndihmu kesisoj robsh!

s'kam gjo me kordelen, osht vajze e mire, dhe me gjitehse hot se me urren...nje vij e holle e ndan urrejtjen me dashurine kur vjen koha!

...vdora m'mal ka ra
dashin maa rjep!
qimen mas ti lojsh
ka vaktin ka kohen!
misticizem popullor krutan ne lidhje me mu e kardelen![/qb]
O Yll Kordele jo Kardele /pf/images/graemlins/tongue.gif !

durrsakja

Primus registratum

Presidento, Kordelja mu be kunate? /pf/images/graemlins/wink.gif

Aman, nje here qe me martuan ketu ne forum(me love) ma dhane jevgjit dhe femraxhi.
Ca fati! /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diapazoni me te tille teme hahahahahaha

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]hajt po e them ne un' I love Ema :rolleyes:

/pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband: [/qb]
Ika pra une . ene iher qe piketova qekam me vonese ... /pf/images/graemlins/frown.gif

Presidenti

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]
[qb]...ne rradhe te pare,blendi pershrimi yt per principein mu duk i ngutur, ti dhe ai e dini me mire!

une dhe kordelja...

...vdora m'mal ka ra
dashin maa rjep!
qimen mas ti lojsh
ka vaktin ka kohen!
O Yll Kordele jo Kardele /pf/images/graemlins/tongue.gif ![/qb]
Thua??!!

TDSH

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]
Shikoni si me poshte:

1.Edin do e martojme me Krutonin Romantik(kane te dy dell poeti,letersia eshte pika e perbashket)...
Muaji i mjaltit:Bregdeti i sarandes
Femijet:
Dritero
Ismaile
Poetesha
Kaq,se romantiket bejne tre kalamanj!

P.s:per femijet dmth Emrat e femijeve...[/qb]
HAHAHAHA kam qeshur me lot ema....se kisha pare une kete. Po mire ku eshte ky krutani se se kam pa naj here...

Kordelja

Valoris scriptorum

une dhe kordelja...

-------------------

C:WINNTProfilesAdministratorPersonalMy PicturesNONNA.JPG

...vdora m'mal ka ra
dashin maa rjep!
qimen mas ti lojsh
ka vaktin ka kohen!

Kordelja

Valoris scriptorum

Uuuuupppppppssssssss s'doli, pash Zotin si dreqin e bashkangjiten figurat ktyre dreq mesazheve se duket s'do arrij kurre,
help.gif
help.gif
help.gif
help.gif
help.gif

Ashtu si m'ke thone ti Ema s'me dalin
help.gif
help.gif
help.gif

Presidenti

Forumium maestatis

mo mu drejto me "vlla" se kam qellime te tjera me ty.

ej hap nje klub Antipresidenti funclub e di sa aderojne apo jo? Do ta ndjesh vetem me pak te cuditshme pasi cmendise i pelqen te rrije ne shoqeri :rockband: