Love Forum

Bora

Primus registratum
Re: Love Forum

Une preferoja pijancet,tip kurvaresh,shume histori pas kraheve,ca te verteta,ca te shpikura.
Pushkini me ngjall krupen me ato perrallat.I imagjinon te gjithe njerezit te vegjel dhe te gezuar,pfff.
Me siguri ka lindur i rrethuar prej stepes ruse,diellit te rralle dhe blegerimes se deleve.
Prandaj behet i lumtur njeriu kur rritet... /pf/images/graemlins/wink.gif

olti

Neo

22.gif
22.gif
22.gif
22.gif
22.gif
22.gif
22.gif
22.gif

Gezuar :) fuego

Danae

Primus registratum

meqe ky eshte love forum beni derman.Une du mamin timeee /pf/images/graemlins/frown.gif kam nevoje per nje doze te forte perkedheljesh,dhe nuk mund te marr as edhe nje mace ne shpi /pf/images/graemlins/frown.gif
kjo lufta po ma ban gjakun zeher.

Kordelja

Valoris scriptorum

Ncuk Principiel, /pf/images/graemlins/wink.gif eshte ndryshe, ne ketje te pakten e kemi ndryshe, parate me dashurine nuk vene, kur ka lufte shtoet dashuria shume se te kujtohen ato qe ke dhe ke frike se po i humb. /pf/images/graemlins/wink.gif

Ema

Goddes

Ku ka derman per ty mi!
Ne s'ka kush me na perkdhel per vete /pf/images/graemlins/tongue.gif !

Kordelja

Valoris scriptorum

Ti shif dil iher ka PuSi se bon vaki esht' hap qielli se po nejte aty vec kova me uje ballit ke me pas :rolleyes: oj kjo /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Ti shif dil iher ka PuSi se bon vaki esht' hap qielli se po nejte aty vec kova me uje ballit ke me pas :rolleyes: oj kjo /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
O vite Kordelja mi lale,
oh tallaz-tallaze

Kordelja

Valoris scriptorum

O shkote mi nane
oh me naze naze /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema

Goddes

/pf/images/graemlins/smile.gif
Eh sevda kado iken /pf/images/graemlins/tongue.gif !

PrInCiPiEl

Primus registratum

Elektronet e lira janë në një lëvizje kaotike !
Së shpejti pritet ciftëzimi i tyre me 'vrimat' ( ngarkesa pozitive).
Ata(o) që merren me elektronikë më kuptojnë /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

eM

Paper Moon

zumm, zumm, zumm

/pf/images/graemlins/laugh.gif

cndodhi ne luV Forum? /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

Love forum?!
Varet cfare kuptoni!
Nese love smo kjo eshte e lehte, mjafton te kesh deshiren e mire. Ka plot qe mund t'i duash perqark /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
Nese mendoni in love with smo, ktu nec qerrja, se vallai bilai jo deshira e mire, po edhe ai atje nalt te vi, po s'beri cek, kot lodhesh, s'bi as n'forum e as me i ven tjeter ... /pf/images/graemlins/wink.gif