Love Forum

Princesha

Primus registratum
Re: Love Forum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]

Ajo konga eshte da da da shnia .... [/qb]
Pah sa mir ja ven mendjen ktyne kangve, qe i man mend kshu kaq mir edhe me detaje bile /pf/images/graemlins/tongue.gif

Florus

Forumium maestatis

Princesha kte pjesen pa rendesi gjete me komentu ti eee /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Princesha kte pjesen pa rendesi gjete me komentu ti eee /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy: [/qb]
:lol:

Pse ca kujton ti se jam pa turp un, un kto gjana i la per me i than sy per sy, jo si disa ktu qe i hedhin si kokkra kikiriku :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

shif shif :angel: hmmm po me pelqen akoma me shume :goofy:
degjut ju tjeret re, mjaft me kokrrat e kikirikut :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif nje cike me shume respekt per ndjenjat tuaja :rockband:

korcari12

Primus registratum

u be lesh arapi kjo pune spo meret vesh fare,
po iki ti fut nje sy gjume une ,shihemi neser.. :wave: :wink: :wink:

mengjesi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif oh sa kam qesh me faqen 5, per zotin nuk po seriozohem dot me. nje shoku im thote qe e qeshura eshte shoqerore, asnje nuk qesh me ze kur nuk ka njerez te tjere verdalle: une kam qesh me ze qe c'ke me te. jeni te forte jo shaka, po sidomos ema aty.

une ju futa temes se ndjej shume dashuri sonte dhe se e di qe albforumset/at kane edhe ato/ata shume. po tani nuk jam me aq emocionale. shumicen e fajit e ka ema. edhe tani qe kujtoj te qeshuren e para pak casteve qesh prape.

hhhhhh (pastrim fyti) t'i kthehem gjerave serioze. me forumin kam 2 lloj dashurish, nje per femrat dhe nje per meshkujt. e di e di, do thoni qe kjo per meshkujt eshte seksuale ose imagjinare seksuale po nuk besoj, se seksualiteti me duket pak si fizik mua, e kam vetem per nje yll te bukur. per albforumistat e kam te nje lloji te bute, dashuri te paster po jo shume interesante, vjen si nje vale e madhe, se ata pothuajse tregojne vetem nje ane te tyren. per femrat pastaj e kam tallaz tallaze, se jane antagoniste te medhaja dhe embelsira te velshme dhe ti nje moment i dashuron tjetrin ngre vetullat. keshtu pra. emra s'ka nevoje te them se e dini vete ju te lartpershkruarit, po nuk e ditet nuk e dini se sa cool jeni (edhe ju me te cilet nuk kam shkembyer fjale direkte).

Guest

Love is beautiful , love is hard , love is hot , love is soft , love is sane , sometimes is insane , sometimes is creazy in all forms , colours , feelings alllllllll is love /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

u wish baby, u wish!

buuuuuuuuuuuuuuuuuuut, ti jeto duke me urryer mua, qe s'jam gje tjeter vec nje nick. Sa e merzitshme duhet te jete jeta jote, apo jo rrush?!

me qaf pac veten, se une forumin ketu e kam gjet dhe ketu do ta le!

bebi

Primus registratum

ku jan kto qe merren me shkusina, se m'ka shku mendja per darsem.

:idea: