Re: Love Forum
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif oh sa kam qesh me faqen 5, per zotin nuk po seriozohem dot me. nje shoku im thote qe e qeshura eshte shoqerore, asnje nuk qesh me ze kur nuk ka njerez te tjere verdalle: une kam qesh me ze qe c'ke me te. jeni te forte jo shaka, po sidomos ema aty.
une ju futa temes se ndjej shume dashuri sonte dhe se e di qe albforumset/at kane edhe ato/ata shume. po tani nuk jam me aq emocionale. shumicen e fajit e ka ema. edhe tani qe kujtoj te qeshuren e para pak casteve qesh prape.
hhhhhh (pastrim fyti) t'i kthehem gjerave serioze. me forumin kam 2 lloj dashurish, nje per femrat dhe nje per meshkujt. e di e di, do thoni qe kjo per meshkujt eshte seksuale ose imagjinare seksuale po nuk besoj, se seksualiteti me duket pak si fizik mua, e kam vetem per nje yll te bukur. per albforumistat e kam te nje lloji te bute, dashuri te paster po jo shume interesante, vjen si nje vale e madhe, se ata pothuajse tregojne vetem nje ane te tyren. per femrat pastaj e kam tallaz tallaze, se jane antagoniste te medhaja dhe embelsira te velshme dhe ti nje moment i dashuron tjetrin ngre vetullat. keshtu pra. emra s'ka nevoje te them se e dini vete ju te lartpershkruarit, po nuk e ditet nuk e dini se sa cool jeni (edhe ju me te cilet nuk kam shkembyer fjale direkte).