Lost...

durrsaku

Forumium maestatis
Re: Lost...

Me keqardhje ju njoftoj qe Ana Lucia dhe Libby i japin fund rolit te tyre /pf/images/graemlins/frown.gif

ados

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Me keqardhje ju njoftoj qe Ana Lucia dhe Libby i japin fund rolit te tyre /pf/images/graemlins/frown.gif

[/ QUOTE ]
ku shkojne, apo i ha ndonje krokodil <font color="brown"> </font> /pf/images/graemlins/goofy.gif

vieux_et_moche

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ne Shqiperi ska fillu akoma seriali i dyte, po shume pezull i lene gjerat. Ajo kapanxha qe duhet te hapnin, ca kishte mrena amon...

[/ QUOTE ]aty brenda kishte kanabis gjithe ai popull edhe nuk kishin nje te dredhme i pa zoti dhe i drejtoi te ajo kapanxha /pf/images/graemlins/smile.gif

blendiys

Primus registratum

Mbreme mbaroi seria e fundit e sezonit te dyte te LOST.
Po Libby tani largohet, e la Hurleyn me gisht ne goje. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Iness

Primus registratum

O Blendi si mbaroi sezoni i dyte aty te ty, kur do dhe dy jave te mbaroje ne USA???

blendiys

Primus registratum

Pse, c'kane Amerikanet me shume se ne? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shaka. Fakti eshte se ketu c'do te Hene transmetojne nga dy deri tre seri bashke. Mesa di une 1 seri zgjat deri 30-45 min, kurse ketu te gozhdojne para ekranit per 90 min. /pf/images/graemlins/cool.gif

Iness

Primus registratum

Bravo juve /pf/images/graemlins/smile.gif Po mire me thuaj njecike si ishte fundi? Mos me trego ndonje gje specifike, thjesht a kishte ndonje gje traumatike??? /pf/images/graemlins/wink.gif

blendiys

Primus registratum

Heh /pf/images/graemlins/wink.gif
Jack-u dhe Sawyer luajne poker, dhe ky i pari ia rruan te gjitha mangot. /pf/images/graemlins/grin.gif
Te kujtohet pengu qe kishin kapur (Henry Giles), zbulohet nje pjesez e misterit te tij, gjithashtu historia qe ka treguar me pare (rreth rrezimit me balon) nuk eshte 100% e vertete, keshtu Sayd-i merr dhe nje here situaten ne dore per ti nxjerre te verteten nga goja e Henry-t.
Me pas ngjarjet zhvillohen ne te kaluaren e karaktereve, Hurly dhe John.

Te kujtohet pjesa kur Hurley njhet me Libby-n dhe i thote qe diku e kishte pare?
Mesa duket, Libby paska te njejten histroi si ajo e Hurley-t ne lidhje me qendren e rehabilitimit.

Te mjafton? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Iness

Primus registratum

Blend i dashur, ti je mbrapa. /pf/images/graemlins/smile.gif Episodet qe ti ke pare jane episodet 16-17 (me duket) te sezonit te dyte, nderkohe qe sezoni ka 24 episode... Ne Usa sot jepet episodi i 22-te dhe gjerat kane shkuar shume perpara /pf/images/graemlins/wink.gif Prit te henen tjeter...

blendiys

Primus registratum

Iii si thote /pf/images/graemlins/ooo.gif
Jo mi moter se sezoni i dyte ka me shume seri, ja dhe faktet!
lost.gif

Gjithesesi kush eshte ne USA mund te vije dhe te na shpjegoje me teper.

Iness

Primus registratum

Pse i ben Belgjika lemsh gjerat? /pf/images/graemlins/smile.gif
Po ta shohesh ate programin, serite e sezonit te dyte numerohen ne vazhdimesi te sezonit te pare. Dmth jane 24 episode (ose 25 po ta quash finalen si 2 episode) te sezonit te pare dhe do te shkojne ne 49 deri ne fund te te dytit..
Ju ne Belgjike ju duhet te shihni edhe 6 episode deri ne fund te ketij sezoni. Qarte? /pf/images/graemlins/wink.gif

blendiys

Primus registratum

Mbase ke te drejte, por nje here kur shkarkova serine e dyte te sezonit te dyte, pasi kisha pare serine e pare, pashe te njejten seri qe kishin transmetuar ne ate te paren.
Nejse.
Po ju ne Hollande, deri ku keni shkuar? /pf/images/graemlins/smile.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Sezoni i pare i LOST me iku pa pare sepse shfaqej dite te shtune ne vere dhe ishte orar ters per mua qe dilja çdo te shtune. Kam pare vetem dy serite e para.

Sezoni i dyte do filloje prape ne vere dhe meqe nuk kam pare te parin them mos ta shoh as te dytin.
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Megjithate serite e para qe kam pare ishin te bukura, te gjithe aktore super sexy njeri me i mire se tjetri,por serite ishin te shkurtra dhe pjesa me e madhe kalonte duke bere riperseritjen e serise se dhene tashme. sa here prisja te ndodhte diçka ose kishte publicitet ose mbaronte filmi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/shrug.gif Dmth pak i merzitshem.
Po e mora ne DVD mund te shoh te dytin.

Iness

Primus registratum

Dahlia, po s'e e ke pare te parin as mos e merr mundimin te shohesh te dytin se s'do marresh vesh gje hic.. /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi, une kam levizur ne Londer per momentin dhe ketu sa ka filluar sezoni i dyte.. Une i marr serite ne internet ilegalce /pf/images/graemlins/wink.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Huh... Ines... avatari yt ka te bej me nje aktore te filmi apo jo? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Iness

Primus registratum

Yup, Claire /pf/images/graemlins/smile.gif Eshte shume e vertete qe aktoret e "Lost" jane njeri me yll se tjetri.. /pf/images/graemlins/wink.gif Mua s'do me vinte keq hic te kisha humbur ne nje ishull ne hawaii me nje grup te tille /pf/images/graemlins/wink.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

As mu hiç keq nuk do me vinte. Ikim humbim bashke andej /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Iness, edhe une nga padurimi u mundova te shkarkoja serite e ardhshme, por serite origjinale jane teper te shkurtra ne krahasim me ato qe ka transmetuar Tv Belg.
P.S
Goca, te vij dhe une ne ishullin tuaj? /pf/images/graemlins/laugh.gif