Lost...

Iness

Primus registratum
Lost...

Meqe per serialin "Lost" eshte folur ne nje teme tjeter, une mendoj se e meriton te kete nje teme te veten. Te gjithe ju qe e ndiqni "Lost"-in dhe doni te flisni me te tjeret per cfaredo te keni qejf rreth ketij seriali, ja ku e keni temen! /pf/images/graemlins/wink.gif

Oliver/Andi

Forumium praecox
Re: Lost...

ah mire qe paskeni hap teme per ket serialin, ao din kush gje se si perfundon mer? se tashi u be si ato serialet Amerikano-jugor dmth. pa fund, po he shpetojne apo vdesin kto??? kaq dua te di une....

durrsaku

Forumium maestatis

E kush e di amon...pastaj e bukura eshte ta shofesh deri ne fun' se shko si puna e atij librit qe te tregojne si maron /pf/images/graemlins/tonguee.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Ne 24 maj maron sezoni nr.2. Na u bo si tip droge ky tum telefilmi, nuk shtyhet gjithe vera pa Lost.

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Ne Shqiperi ska fillu akoma seriali i dyte, po shume pezull i lene gjerat. Ajo kapanxha qe duhet te hapnin, ca kishte mrena amon...

blendiys

Primus registratum

Vertete qe na eshte bere semundje ky serial, po me episodin e dyte sikur i kane komplikuar ca me teper historite, deri aty sa behet dhe i merzitshem. Gjithesesi, eshte nje nga serialet per te cilin pres te Henen me padurim. /pf/images/graemlins/laugh.gif
P.S
Sintetik, per cilen pjeshke e ke fjalen, se tashme jane bere 2 pjeshka?! /pf/images/graemlins/grin.gif

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Kur e pash per her t'par a t'dyt... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif vura re nja 4,5 Libra qe bojn karrambol ne te : esht interestorant inteleshktualisht. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Mu m'pelqe ai Kinezi...alamet moshklli /pf/images/graemlins/laugh.gif!
Une hidhem tek mishi /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif , dajrektlly /pf/images/graemlins/goofy.gif!

p.s Po Bjutfulli si maron? /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Sintetiku ka zhvillime te reja mes pjeshkes dhe doktorit po me mire prit sezonin nr.2 /pf/images/graemlins/wink.gif
Blendi@ you mean te merkuren/enjten se eshte e pamundur te henen, vetem nsq ke lidhje live me ABC /pf/images/graemlins/laugh.gif

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Me sa po kuptoj ne vend te ndryshme, jepet ne dite te ndryshme te javes. Ketu te ne (Shqiperi), Topchannel nuk e ka fillu akoma serine e dyte, ndersa sic dihet filmi eshte US. Pra, ne US duhet te jene ca pjese para.
Ajo kriminelja shume e mire eshte dreqja... pu pu sa e mire

blendiys

Primus registratum

Duwsako, une jetoj ne Belgjike dhe filmin e ndjek nepermjet stacionit belg VT4(cdo te Hene pra).
Dhe meqe jemi tek pjeshkat /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ana Lucia
05122164931_ap_lost.jpg

dhe Kate.
evangeline_lilly_11.jpg

durrsaku

Forumium maestatis

Ah ok Blendo, une shikoj episodet e te merkurave qe jepen ne USA nga ABC dhe nuk e dija qe jepej edhe ne vende te tjera paralel. /pf/images/graemlins/smile.gif

ados

Primus registratum

Ne gjermani, ky serial nuk pati ndonje fame..
24 hrs..ky eshte good serial

Iness

Primus registratum

Tamam /pf/images/graemlins/smile.gif
Nje pyetje kam une per ata qe jane ne Shqiperi: Pati sukses sezoni i pare i "Lost" ne Shqiperi. Apo nuk e ka pare njeri sepse gjithe shqiptaret jane neper lokale ne oren 9 te darkes.. /pf/images/graemlins/wink.gif

ados

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ku morin vesht gjermonet

[/ QUOTE ]
na fal ,atehere <font color="brown"> </font> /pf/images/graemlins/goofy.gif