xhaxhi_eli
Primus registratum
Re: Lord of the Rings
Lola, librin se kam lexuar se dua te shof filmin. Librin e kam poshte hundes /pf/images/graemlins/smile.gif ... dhe me shume se nje here kam tentuar ta hap. Shyqyr qe kam gjete "forcen" ta mbyll prape /pf/images/graemlins/smile.gif
Kiçi. Ik vesh breket se o ftofet, se sdo te maj me letra qyrresh e me ilace ty une pastaj /pf/images/graemlins/tongue.gif
Rrëfsh per informacionin qe nuk mi heq bukurine filmit /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga renea:
[qb]le te themi, qe frodo shkon tek nje vend qe as unaza nuk e shpeton dot.Fillimisht postuar nga XHaXHi_ELi:
[qb]![]()
Po na trego pjese te filmit ne fukarenjve ktej qe e shofim pas dates 22 Janar /pf/images/graemlins/frown.gif , dhe jo per fajin tone /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Le te themi qe frodo i merret unaza dhe kapet nga armiku.
pasi ta shikohsh kete film, keqardhja qe kishe per Gollum, do te kthehet ne urrejtje.
Ja kaq, mos t'ia hep bukurine filmit. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Lola, librin se kam lexuar se dua te shof filmin. Librin e kam poshte hundes /pf/images/graemlins/smile.gif ... dhe me shume se nje here kam tentuar ta hap. Shyqyr qe kam gjete "forcen" ta mbyll prape /pf/images/graemlins/smile.gif
Kiçi. Ik vesh breket se o ftofet, se sdo te maj me letra qyrresh e me ilace ty une pastaj /pf/images/graemlins/tongue.gif