Lord of the Rings: The return of the King

ReturnoftheKing

Primus registratum
Lord of the Rings: The return of the King

Pasi me shume se dy seri te gjata te kesaj mrekullie, me ne fund vjen finalja Return of The King. Cfare do te bej atje heroi Frodo dhe shoku i tij i ngushte? Cfare do ti ndodhi unazes magjike? Cfare do te behet Aragorn?
Besoj se duhet te te shikoni mrekullin e J.R.R Folkien. Lexoni dhe librat dhe beni ndryshimet midis librit dhe filmit.
Shikoheni filmin kete 25 dhjetor The Return of The King.

RecurrentDream

Forumium praecox
Re: Lord of the Rings: The return of the King

Aknown, "Return of the king", heret akoma, une jam duke lexuar "Two Towers" /pf/images/graemlins/smile.gif .

Sa per filmin, kush e di kur zbret ketej nga anet tona, ne Dhjetor nuk e besoj.

Kam pare trailer-in megjithate. Duhet te jete i mrekullueshem patjeter.

Kordelja

Valoris scriptorum

Une e pashe :thumbsup:

Ia vlen per filozofine e thjeshte dhe mesazhin qe permban :thumbsup:

romeo

Forumium maestatis

mezi po pres qe te dali ne dhjetor!! /pf/images/graemlins/wink.gif

glamdring

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Une e pashe :thumbsup:

Ia vlen per filozofine e thjeshte dhe mesazhin qe permban :thumbsup: [/qb]
Per ke e ke llafin? Per "Return of the King" s'ma ha mendja ta keshe pare nje muaj para se te dale ne kinema...

Jane ca gjera ne filmin e trete qe jam shume kurioz t'i shikoj sesi i kane realizuar. Faktikisht, ne te shkruar eshte shume e thjeshte sepse mund ta lesh fantazine te shkoje si te doje, por ne realitetet apo kumpjuterizim ka ca kufizime. Le te shohim, do jete gallate te shoh sesi kane realizuar Shelob. ;-)

Faktikisht, ne pjesen e trete te librit eshte e vetmja pjese ku figura e Arwen del ne pah. Besoj se do i japin me shume pjese Liv Tyler ne kete seri. Dhe shpresoj shume ta kene respektuar librin dhe te mos kene bere gafat qe kishin bere ne "The Two Towers". Jo per faktin qe filmi duhet te jete si libri, por per faktin e thjeshte qe shume gjera nuk kishin kuptim si ishin paraqitur ne film.

Te shohim...

b.k.

Primus registratum

u habita dhe une thashe kur doli i treti..

dhe une mezi e pres,me duket eshte ne 16 dhjetor..

Cristallina_83

Primus registratum

Dy filmat e pare me pelqyen shume. I pari ishte me mire se i dyti.
Kam lexuar edhe librin dhe do te thoja qe pjesa e dyte ishte pak e merzitshme edhe ne liber.
Parashikime...nese The return of the King i eshte permbajtur librit do te jete nje nga filmat me fantastik qe jane xhiruar deri tani, pershkrimet ne liber ishin te mahnitshme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lojaxhiu

Primus registratum

Une vdes fare per Lord of the rings keshtu qe mezor po pres qe te dali filmi. Ketu ne angli del ne date 18.