Pse mi kaq e Shemtut qeke ...Fillimisht postuar nga Neveee:
[qb] kur kaloj une rruges te tere cunat rrin me goje te hapur :lol: hehehehe /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Zakonisht thone: 't'hongsha gjoksin'Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] T'hongsha buzen sa e mire qenke.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ca t kulloj u tha Fare tu nejt LLapa jasht ...Fillimisht postuar nga Neveee:
[qb] e e, po mbylle cik gojen se po te kullon :goofy: [/qb]
PO e sakte .... Nja 2 Pjepra i fet Bakllava dhe Tarator ... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga AnNA_S.Th.:
[qb] Ndoshta varet nga cfare u ofron 'per te ngrene' /pf/images/graemlins/laugh.gif ose nga lagjia ku kalon me shpesh :lol: [/qb]
Ahyyyyyyy t shkoj deri aq larg un kur e kom mu posht Shpis e . Un du bakllava T Bome vet alla shqiptarce . Ne Tarator t rregulloj eren e Gojec ... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga AnNA_S.Th.:
[qb] Qeke vapos keqas ne pluhur zotrote, t'paska kap ne malli per bakllava /pf/images/graemlins/laugh.gif Ka ke pasticeria turke ke rruga Kavajes /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:devil: Foto e Mirses lart ,kishte vetem buzet ne dukje,pastaj mua nuk me pelqen e zakonshmja.. /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga AnNA_S.Th.:
[qb]Zakonisht thone: 't'hongsha gjoksin'Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] T'hongsha buzen sa e mire qenke.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb][/qb]
KUr t dush me ... ME pak sherbet jo mjalte t omel ...Fillimisht postuar nga dolcettina:
[qb] Tedi te bej une bakllava, kur e don ti dhe si e don? [/qb]
LLafe RRugesh do ti ... UN u RIktheva serish te bej Ate qe kam poshte Emrit tim ... Ke Frasheri m gje ter kohes po t djelave jo ...Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :wave: Tedo ,thashe se do na sillje ndonje llaf te ri rrugesh... /pf/images/graemlins/laugh.gif Kane harruar cunat me fol ,dine vetem me leh tani.. :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo per ty ylli. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ok ere . PO deshe ndihme merr komshijen ...PO t Jete Plake se po qe e re do ziheni kush ta boj mo t mire ... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga dolcettina:
[qb] Moira.. por nga nje nickname si ky i imi pret gje tjetr pervec se tendenca te ciltra?1 prandaj dhe beje perjashtimin e pergjigju.
Tedushka... o laliiiii sot ne darke sa t kthehem n shpi do i hyj bakllavas per ty e vec per ty [/qb]
:lol: E mire po kaloj andej te me hudhesh ndonje fjale ,e pastaj po e reklamoj ketu..Se mos mekesh mo...dhe dal bllof pastaj pa llafe.. :devil:Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]LLafe RRugesh do ti ... UN u RIktheva serish te bej Ate qe kam poshte Emrit tim ... Ke Frasheri m gje ter kohes po t djelave jo ... [/qb]Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :wave: Tedo ,thashe se do na sillje ndonje llaf te ri rrugesh... /pf/images/graemlins/laugh.gif Kane harruar cunat me fol ,dine vetem me leh tani.. :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo per ty ylli. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]