Re: Listoni Chatistet/et Me Te Zote ! ! !
Si me paska shpetuar kjo tema nuk e di!!
Per mua me te zotet, do e bej dhe une si turma para meje do shkruj te rinj e te vjeter ke chati dmth..Po pata harru njeri po vij prape kur te me kujtohen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
e keni se keni inat..ju ka bo akill/zline/kline/akick ca sju ka bere, po i zoti per chat KELTI
Turi, pa frike mund te them i zoti dhe nje nga cunat me xhentil, e me karakter qe ka pas ai server ..
SaK po sbo nona me si ky...( dhe ju mizerje ju a solla ke chati ne as i llaf si thate turp e faqezeze /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
Qazon qe vallai ke shef me nick goce i thote e ke gjoksin me lesh lol 95 % e rasteve nuk gabohet..i kap kto gjonat ky...cun i qute..edhe kur shahen gocat e stafit e kemi njesh na del ne mbrojtje
Calvin, kur ka floode i ben zbor floodistave ky...ja ben dhe me marifet dreqi se asnje si nxefet...
Adami, maj men qe ka qene i zoti, per llogje kavaje po eshte njesh...kshu se kam pare ne action me ka ca kohe; po admin hesapi i bejne punet pa u marr vesh kta
ALboy vec aop ka acc per tani, po i ben zborin atyre ke shqiperia & ndihme ...per muhabet & per cun ske ci thua me...aty ke top 5 e cunave nga chati eshte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif pucc lali
im_tired_of_this=ZooM cun me plane jo kshu ne tym, me takt, i bo zborin komandave....i sinqerte i gallates...
Scorpion dhe ky po kan qene e mbetet...e sa here vjen edhe pse e kemi ircop i jep voice atyre ke ndihma kshu direkttttttttt
sa i zellshem dreqi...per muhabet te bo namin
kaq per sonte..se i kam vu dhe me shpjegime...heres tjeter vje pjesa dyte

PPPPPPp