Listoni Chatistet/et Me Te Zote ! ! !

A

alboholic

Guest
Re: Listoni Chatistet/et Me Te Zote ! ! !

te zote jan ata qe s'futen ne chat... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

A

arabesque

Guest

po pra si pune ime keto dite :p

A

arabesque

Guest

lool

Po SaK ka vdek mer :p

DON^OMAR

Primus registratum

Vertet ka vdek por eshte gjalle vepra e tij /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif

A

arabesque

Guest

Uuuuu kemi harru ti bejme nje lapidar ne MAIN :p

A

arabesque

Guest

ce do mi dreqin se per sherre oshte

DON^OMAR

Primus registratum

Mos i Besoni headstrong Se Eshte Icik Mashtruse /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif

A

arabesque

Guest

Ore si sme votoi njeri mu mer po kaq shpirt keq e tiran paskam qene une per ju :p se dija tani e mora vesh faleminderit per llafet e bukura qe me thoni ne chat /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif :ppppp

Crazy_Beautiful

Primus registratum

Si me paska shpetuar kjo tema nuk e di!!

Per mua me te zotet, do e bej dhe une si turma para meje do shkruj te rinj e te vjeter ke chati dmth..Po pata harru njeri po vij prape kur te me kujtohen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

e keni se keni inat..ju ka bo akill/zline/kline/akick ca sju ka bere, po i zoti per chat KELTI

Turi, pa frike mund te them i zoti dhe nje nga cunat me xhentil, e me karakter qe ka pas ai server ..

SaK po sbo nona me si ky...( dhe ju mizerje ju a solla ke chati ne as i llaf si thate turp e faqezeze /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Qazon qe vallai ke shef me nick goce i thote e ke gjoksin me lesh lol 95 % e rasteve nuk gabohet..i kap kto gjonat ky...cun i qute..edhe kur shahen gocat e stafit e kemi njesh na del ne mbrojtje

Calvin, kur ka floode i ben zbor floodistave ky...ja ben dhe me marifet dreqi se asnje si nxefet...

Adami, maj men qe ka qene i zoti, per llogje kavaje po eshte njesh...kshu se kam pare ne action me ka ca kohe; po admin hesapi i bejne punet pa u marr vesh kta :p

ALboy vec aop ka acc per tani, po i ben zborin atyre ke shqiperia & ndihme ...per muhabet & per cun ske ci thua me...aty ke top 5 e cunave nga chati eshte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif pucc lali

im_tired_of_this=ZooM cun me plane jo kshu ne tym, me takt, i bo zborin komandave....i sinqerte i gallates...

Scorpion dhe ky po kan qene e mbetet...e sa here vjen edhe pse e kemi ircop i jep voice atyre ke ndihma kshu direkttttttttt
sa i zellshem dreqi...per muhabet te bo namin :p

kaq per sonte..se i kam vu dhe me shpjegime...heres tjeter vje pjesa dyte

:pPPPPPPp

DON^OMAR

Primus registratum

O Bo Boooooooooooooooooooo !!!!! Kushedi Sa Tape Paska Qene Kjo Qe Paska Shkruar Tere Kete ROMAN /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif

A

arabesque

Guest

Sa pak paska shkrujt per mu sdi ku te ankohem qe te kishte shkrujt me shume,gjithsesi po bej ca dite pushim te shikoni sa shume ndihet mungesa ime /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Timi

Valoris scriptorum

Po mu moj pse sme ke bo poezi si ktyreve te tjerve /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif

A

arabesque

Guest

Timi boji kill ke chati mer edhe thuja se ktu se ka menjen ajo :p

L@Ndi

Primus registratum

My favorit @ qe mka bo zborin gjithmon ish FALKO
dmth edhe i zoti ne detyre kuptohet

DiaBoLic

Primus registratum

Per mendimin tim Sareqasi osht i papam hde kanuni gjithashtu.

A

arabesque

Guest

e kemi cu me pushime ngaqe ishte i Zoti :p