Listoni Chatistet/et Me Te Zote ! ! !

Listoni Chatistet/et Me Te Zote ! ! !

Ketu mund te listoni chatistat/et e tuj me te zote ne kete pune /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Filloni Qe tani /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Nisuni /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

S

Scorpion

Guest
Re: Listoni Chatistet/et Me Te Zote ! ! !

Ti i pari /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

LEZHACITY

Primus registratum

Pershendetje all
te gjith te mire jan edhe te zot , ne keto dit qe kan ardh sot me script si po e don ose si po don me modifukuar lere mos e pyet , te kujtojme kohen kur ishte Timi aop e disa te tjere qe spo me kujtohen atehere ku dinim ne se ca eshte scripti mer para 4 viteve edhe me shum , duhet ti beje cdo komande me dore keto 1 buton me shtyp e fluturojne floodistin jashte plus dhe komandat e botit kan te beje shum ne dhome , perderisa sopi shton nje user te thjeshte ne aop eshte e sigurt qe e kan pare se sa i zoti eshte , edhe e di shum mire secili prej nesh ka qef me then per veten e vet :p une per vete votoj per te gjith po me shum per Scorpion dhe per Dorela , ka shum te tjere po spo me kujtohen , ju uroj shnet e jet dhe euro sa me shum :p

nirvana_m

Primus registratum

kush fito ka shperblim 3 muaj falas kurim kunder chatit ne nje klinike te hapur posacerisht per chatistet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ingridi

Primus registratum

:D:D:D :p:p:p MaRkO_DrAkUlA a thu me poc,pse teme per tu bere eshte kjo re poc?? sipas teje do shaje njeri veten e vet??:D:D:D:D

Timi

Valoris scriptorum

Sa modest eshte ky mer /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Un e kam then gjithmon Sak Sak Sak /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

hmmmmmmmmm per menimin tim jan qe te gjith njsha por ca jane icik me shum /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
1-FeMeR_KaTiLe
2-Timi qe e kam pa qe atehere se kto kohet se kom pa mo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
3-Dhe Une :p :p :p :p :p
4-Tgjithe jane njeshaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Zemrushi

Primus registratum

Holland, Timi, Lezha-City,

Mandi s'hyn kurr /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Edhe une Si fund amelcina :p

S

Scorpion

Guest

Normalisht po ti gjykosh per zotesi, chatistat me te mire jane ata qe jane ROOT e NET ADMIN. Insane is N° 1. Pastaj gjithe AOP-et e #ndihme dhe #shqiperia e #sherbimeve.

ScorPio

Primus registratum

Per mendimin time eshte: zero , i cili per mua eshte shembull!

O

OaSiS

Guest

po jap edhe un mendimin tim mqth se eshte icik e veshtir te zjellesh me te mirin nga albnetowrk po them se nga kto jan Never - SaK - scorpio -Swat-H20-Dicka-Disconnected-Marlboro- Apokalipsi dhe ne fund oemlsina Timi po qe po ben pushim gjisesi ka akoma po kto jan ajka e albnetworkut.klm /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

A

arabesque

Guest

Tani me emra konkret spo them njeri por ju siguroj qe ata qe mbajne MAIN ne gjalleri duke mos ofenduar njeri jane chatistat me te zote:)
Pasi dine si ti kenaqin te tjeret.

ExTaZy_OnLiN3

Primus registratum

Per Mua Ska Chatist Te Mire Te Mire Jan Vec Ato Femnat Qe Tvin Dhe Te Respektojn :p

javascript:void(0);
ExTaZy_OnLiN3 Per Mua Ska Chatist Te Mire Te Mire Jan Vec Ato Femnat Qe Tvin Dhe Te Respektojn :p

MaRkO_DrAcUlA: LOL ca thu re hahhahhaahhahaah Je I PaPAM FAre /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

The_Libertine

Primus registratum

sa abstrakte eshte kjo teme..pa percaktuar kriteret mbi te cilat duhet te bazohesh per te dhene nje gjykim objektiv...si mund te listosh emra ??? :p

so9

Forumium praecox

Un mendoj ato pensionistat që harxhojn pensionin për të paguar serverin.Ato duhen falenderuar nga ana e të gjith chatistëve si puna juaj qe me kthy tastieren mrapsh bien therrime buke. :pp

A

arabesque

Guest

lol une shyqyr e ha buken duke pa televizor :pppp