Liria e femres te con ne degjenerim te familjes

tola77

Primus registratum
Re: Liria e femres te con ne degjenerim te familjes

Fillimisht postuar nga Klocari:
[qb] Me beri pershtypje tema ndaj dhe po shkruaj dhe une mendimet e mia, une perkohesisht banoj ne nje vend ku ligjin e kane ne dore femrat, ketu mos ta dhente zoti te martohesh, aq me keq do ishte po te kesh dhe femije dhe te ndahesh nga gruaja me pas do ngelesh skllavi i saj per gjithe jeten, :smash: keshtu qe ne kete vend duhet ti rrish larg marteses :shrug: :thumbsup: [/qb]
po te te biere per grua ndonje nga vashmia si do besh se lamashkat dihet qe ja bejne grave 8 me 2. :goofy:

KORCARIA

Primus registratum

Klocari na turperove mo i uruar aman ka te beje nejriu dhe jo lirija e femres as kush e ka ne dore ne qofte se nje burre ka besim ne vetja e ben femren qe mos ndahet nga ai dhe te jete femer me te gjithe kuptimin.

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
Joanne, mos e vrisni veten se na duheni dhe juve per ndonje pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/qb]
edhe ju na duheni me na la teshat e me ba me hanger, hajt shko se asht tu te thirr gruja me ja la kambt, shpejt edhe mos me u ni bile /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Akoma me lirite e femrave ju? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lol, te gjitha te drejtat i gezojme, mos hamendeni aspak, tesh na ka mbetur te udheheqim me shtet se e shohim se EDHE ne kete drejtim s'iu shkon meshkujve!!! :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Akoma me lirite e femrave ju? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lol, te gjitha te drejtat i gezojme, mos hamendeni aspak, :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
per fat te keq ketu ke te drejte /pf/images/graemlins/tongue.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Xhoni:

1. Pse e le njerin vend pa pergjigje fare? A nuk kishe c'te thuash?!... /pf/images/graemlins/laugh.gif
2. Pse nuk e kopjove edhe citove tere postimin tim, e jo vetem ate shkrim qe te pelqeu ty?!
PER FAT TE MIRE E PER INAT tuajin i gezojme te drejtat qe cke me te!!! :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

nuk e citova vendin tjeter sepse NUK ke te drejte /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

:lol: , jam mesuar te kuptoj pergjigjet e meshkujve si "antonime", dmth kur thone "Nuk ke te drejte" nenkupton te kunderten d.m.th "Kam te drejte"..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ne teori ne perendim femra i ka pothuajse te gjitha te drejtat megjithate ne praktike ka shume probleme me te drejtat te cilat nuk jane te lehta te zgjidhen. Problemi i rrogave psh eshte nje problem qe shume shoqata per mbrijtjen e te drejtave te femrave ngrejne shpesh dhe duan te ndryshojne apo nxjerrin ligje te reja. Per nje vend te posaçem pune konstatohet qe nje femer merr rreth 25% me pak rroge se nje mashkull! Shoqaqatat femerore thone qe eshte diskriminim ndersa te tjere thone qe nuk ka lidhje me diskriminimin po me kopetencen e veshtire se mund te gjesh formulen egzakte per te zgjidhur problemin!
Sa per te drejtat e femrave ne Shqiperi, shqiptarja je shume larg realitetit pasi mentaliteti eshte akoma i prapambetur si i femrave ashtu dhe i meshkujve. Femra ha akoma dru , ben punet e shpise e rrit kalamojt, kjo eshte jeta e nje pjese te madhe te femrave shqiptare.

jimmy84

Primus registratum

A s`keni faj ju femrat jo (me ty e kam, shqiptarja /pf/images/graemlins/laugh.gif ) kur nuk ju hyjme ne ne dru, t`ju mbyllim ne shtepi dhe kur te dilni (per vit te ri dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif ) te dilni me perce /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Jepi gruas gishtin gruaja te fut krahun /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
S`kishte faj ai gjyshi im qe me grate nuk fliste shume gjate (te pakten jo me llafe por me mjete te tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif )
Tani nje fjale e ka thene ai Hygoi "Nqs do te edukosh nje njeri, filloje qe nga gjyshja e tij".
Sic ka thene dhe shoku Kopi "Grate jane nje force e madhe" (...sidomos ne vende te vecanta) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] :lol: , jam mesuar te kuptoj pergjigjet e meshkujve si "antonime", dmth kur thone "Nuk ke te drejte" nenkupton te kunderten d.m.th "Kam te drejte"..... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Varet se kush thote se po shprehem une ashper per femrat jo qe nuk them te kundren , por nuk kam thene as gjysmen......

xhoni

Primus registratum

hahahahah :lol:
Indiano a e man men ate temen tjeter, a duhet perdor nai her forcen me femrat?? hahahahhaaa
me duket se shqipetarja nuk e di /pf/images/graemlins/laugh.gif

nejse ti leme shakate.emancipimi i femres luan nje rol kryesor ne zhvillimin e gjithanshem te nje vendi por gjella me kripe dhe kripa me karar ama!!

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] hahahahah :lol:
Indiano a e man men ate temen tjeter, a duhet perdor nai her forcen me femrat?? hahahahhaaa
me duket se shqipetarja nuk e di /pf/images/graemlins/laugh.gif

nejse ti leme shakate.emancipimi i femres luan nje rol kryesor ne zhvillimin e gjithanshem te nje vendi por gjella me kripe dhe kripa me karar ama!! [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif , xhoni, akoma jam larg sklerozes si semundje, andaj te siguroj mire qe, temen ne fjale e mbaj mend mire, por ama te them qe, gjynah me vjen per ju meshkujt, qe mendojne ne menyren tende e ca te tjereve si ti, sepse mos haro, nese femra eshte ajo qe "gatuan" edhe AJO do te jete KRYESORJA qe hudh kryp sa te doje vete AJO! /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

po mua qe me pelqen te gatuaj (mos kujto se e bej me zor nga gruaja /pf/images/graemlins/laugh.gif )????
pra kripen ja hedh sipas deshires time /pf/images/graemlins/tongue.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Jam e sigurte xhoni qe ke nje grua qe mban "shpate" ne dore, ne mos "shpate" me siguri "okllagi" pitesh!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lum ti!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

hihihihihihi
akoma se kam grua
them se do ta kem ne te ardhmen megjithate me mire keshtu njehere pastaj shofim e bejme per kalamaj e martese :shrug: /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Ja nje imagjinim per te ardhmen e xhonit:

101-0126_img.jpg

/pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

xhoni

Primus registratum

hahahahahahhahahaaaaaa
:lol: :lol:

une vras veten vallaj
hihihihihihihiiiiii

Shqiptarja

Primus registratum

S'guxon te vrasesh vehten, a kupton apo jo?! Jo per noi gjo, po s'ka kush te gatuaje!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

rb136011.jpg

:lol: