LiPS Gezuar Datelindjen.

cacol

Forumium maestatis
LiPS Gezuar Datelindjen.

Gezuar datelindjen LiPS. U befsh 122 vjeçe. Fat e lumturi kurdohere. Tu realizofshin te gjitha planet dhe shumica e deshirave. Suksese ne te tashmen dhe ne te ardhmen.

/pf/images/graemlins/wave.gif

rosa_blu.gif

PS: Per 1 min ma hodhi AF /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: LiPS Gezuar Datelindjen.

Flm Most,edhe per trendafilin blu.
Noto flm yllo /pf/images/graemlins/smile.gif))
Hartinus flm ,uroj te mos plakem shpejt /pf/images/graemlins/smile.gif

i_own_u

Primus registratum

shum frik e keni kte fjalen plak ju femrat ne pergjithsi /pf/images/graemlins/tonguee.gif

po pa merak mi LiPS... e di si thojn...?

plak plak po e kishte te kuqe flak /pf/images/graemlins/wub.gif

nejse,

mos u plaksh kurr pra /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

hahaha ,rrofsh,ne fakt e kam cik problem jo plakjen jo,se une kam per te qene gjyshe seksi /pf/images/graemlins/tonguee.gif,po kam frike vdekjen

i_own_u

Primus registratum

gjyse sexi...? huuuu che beloooo /pf/images/graemlins/wub.gif

pse s'thu ti do lujm bixhos bashk ne kur te plakemi /pf/images/graemlins/laugh.gif

shiko, se kur vjen nje far moshe, kam bindjen qe dhe vdekjen zdo e kemi problem... esht çdo gjo me mosh kam bindjen

importante mos te rrim ja 2 apo 3 vjet ne krevat ty vujt para se te vdesim /pf/images/graemlins/smile.gif

kshuqe vdeksh plak e bukur, e ne tavolin ty pi Parmalat /pf/images/graemlins/smile.gif

basta ora...

^^MIA^^

Forumium maestatis

ok kjo e fundit me pelqeu /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

teab

Primus registratum

Edhe 100 yllo! Edhe mos fillo te deshperohesh qe tani se sa vjen e me keq behet! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
dadsyard_flowers_DSCF0027.JPG

Kondrapedali

Kondrapedali

Yllo, knej ka nahija ime o akoma data 7 po meqë ti e ke fillu festën (ka ardh data se ti je tu flejt gjum) po t'uroj ene un /pf/images/graemlins/winkwink.gif.

T'rrosh sa t'kesh qef. Rëndësi ka që t.kesh i jet të mushme me dashni, lumturi e aktivitet. Ja kalofsh sa mË mirë e u knaqsh sikur të isha unë aty /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ameba

Forumium maestatis

<font color="green"> Lips-o u befsh sa vjec te dush vete mi goce /pf/images/graemlins/winkwink.gif ene ishalla behesh nje plake (gjyshe) jo e bezdisshme per niper e mbesa /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Suksese gjithandej /pf/images/graemlins/kiss.gif
</font>

Daniel H

Primus registratum

Edhe 100 Lips, jete te lumtur dhe nje karriere te suksesshme! /pf/images/graemlins/wave.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

uuuuuuuuuuuuuuuuuu kush paska ditelindjennnnnnnn /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Omiiiiiii, shyqyr qe u bone edhe tiiiiii, se na hengre shpirtin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te uroj sinqerisht, vetem gjera te bukura,
dhe qe cdo deshire e jotja te behet realitet.

Ja kalofsh mire,
te /pf/images/graemlins/kiss.gif

bebi

Primus registratum

<font color="purple">U bash 100 me zemer t'gzume e t'jetume. /pf/images/graemlins/kiss.gif </font>

FF87_b.jpg

^^MIA^^

Forumium maestatis

uuu sa bukur eshte kur merr kaq shume urime dhe kaq fantastike.Me te vertete qe me bete te ndjej tamam atmosferen e ditelindjes.Ju falenderoj te gjitheve shume shume ,jeni me te miret /pf/images/graemlins/smile.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif EBM /pf/images/graemlins/smile.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif Ujku /pf/images/graemlins/smile.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif Bunny
/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif Candy
/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif Kondre ,te ishe ti do ishte akoma dhe me mire ,sdq po bej si po bej per ta festuar /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif nje te vockel ty Pinko se do te te shqyej me puthje kur tme vish ktu /pf/images/graemlins/tonguee.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif Blue bukuroshe shume flm.

Uroj te mos kem harruar asnje.
Si per ditelindje ndihem mire,kam kaluar nje mengjes surprize me amoren,dhe me zor po pres te vi dita e neserme qe do iki ne Korce te festoj me gjithe shoqerine e te kaloj fundjaven andej.Hihi ,do e ngre nje dolli edhe per juve se jeni te gjithe fantastik. /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

cacol

Forumium maestatis

E di e di qe s'mund ti perfshish keta te tjeret tek njerezit " SHUME fantastike " /pf/images/graemlins/grin.gif

Nje gote spumante mua.