LiPS Gezuar Datelindjen.

S

Scorpion

Guest
Re: LiPS Gezuar Datelindjen.

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Hey Lips
Une dhe tini te urojme u befsh 100 vjec. Tu plotesofshin te gjitha deshirat, dhe gjetsh sa me shpejt njeriun e zemres ( ashtu sikur ne kemi gjetur njeri tjetri)
Te puthim fort!

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif Urim ne grup e /pf/images/graemlins/tonguee.gif E ka gjet dhe ajo njeriun e zemres /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lips ku je futur......!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Lipsi..100 vjece shigjetare ..
ne ,shigjetaret jemi shenje zjarri /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hope u re having a great time and a great party /pf/images/graemlins/wave.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ju faleminderit te gjitheve per urimet.Sinqerisht keni nga nje perqafim dhe puthje nga une.Me keni kenaqur vertete shume ,mu be zemra mal kur lexova qe me kishin shkruar ata te cilet vertete i respektoj ketu. /pf/images/graemlins/kiss.gif

Une per ditelindje isha ne Korce ,kam kaluar ditelindjen me te bukur te jetes sime me njerezit qe dua me shume.Diku ne nje rubrike do shkruaj pjeseza te vogela te udhetimit tim.Fantastike vertete.Ndihem shume e lumtur /pf/images/graemlins/smile.gif.Ju falenderoj miq te dashur /pf/images/graemlins/wave.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Po normal qe dhe birra do te te jap o dreq ,se as ti smi ke dhene ato te ditelindjes tate /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Edhe 100 Lips. May you stand up for yourself all the years you'll live. /pf/images/graemlins/wave.gif </font>

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ju faleminderit per urimet /pf/images/graemlins/smile.gif.Ju pershendes gjithashtu.

^^MIA^^

Forumium maestatis

hahaha regele sa me qejf e paske marre kte pune /pf/images/graemlins/laugh.gif flm do prap kiss?? /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Sience mos me shih me inat zemer se kam pas pune mamita ndaj ska qene ktu /pf/images/graemlins/wink.gif.

Iola flm per urimin /pf/images/graemlins/smile.gif

llapaqeni

Primus registratum

lips se dija qe ishe vip ketu..

edhe 100 zgjyre se ti kam then ne te gjitha menyrat

^^MIA^^

Forumium maestatis

Une vip jam gjithandej mor jahu /pf/images/graemlins/laugh.gif
Harap ,rrofsh ,ec te te jap nje kiss se e meriton plotesisht /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nazho kena feta te ngelura bakllavaje, se e thane kta zhulsat gjithe taven /pf/images/graemlins/tonguee.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

as une skam pa gje dhurat me sy /pf/images/graemlins/laugh.gif

dashkeni te hani ju me nje gezuar ee /pf/images/graemlins/laugh.gif

llapaqeni

Primus registratum

te thash e dreq ca do..dhe e lam per cant kur te vij malli i ri..ca ke qe bo si shpirt i keq?:p

^^MIA^^

Forumium maestatis

Se kisha vec per ty mo ,po per te gjithe ata qe kerkojne therrime /pf/images/graemlins/laugh.gif