"Ligjet" e heshtura....

Ema

Goddes
Re: "Ligjet" e heshtura....

/pf/images/graemlins/laugh.gif
Nuk eshte edhe aq keq te kesh vella,ne fund te fundit nese do dike vellai s'do te vari ke llampa.
Ai vllackoja im s'o hic posesiv(nga nji ane e kam inat).Psh:dalim bashek,ora 10 e nates,tako noi shok m'thot mu :-Ik mi vet ke shpija :confused: ....

Mu me vje inat me plas...
E shifni?Ka edhe ka ana tjeter e medaljes...

NYC_GUY

Primus registratum

Nuk e di per gocat , po te kesh vlla kur je cun ehste gje e madhe se e ke krah per cdo gje . Kur isha i vogel desha te kisha nje moter po shyqyr zotit s kam se kshu si jan bo femrat sot me siguri do e lidhja me zinxhir gjekundi . Sa per kusherirat ne ligjin e kemi patur kshu ;
kusherira e pare eshte si moter ,
te dyten regulloja shokut
te treten ...... lere s po e them .

Kordelja

Valoris scriptorum

kusherira e pare eshte si moter ,
te dyten regulloja shokut
te treten ...... lere s po e them .

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :eek:

P.s.Une maj men nji tjter....:

Per "gjonat" qe jane ne krevat dhe ne tavoline mos pyt, merri (a ku di gjo une) dhe ik.....

/pf/images/graemlins/tongue.gif :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Problemi qendron te menyra se si cunat i trajtojne gocat (ne mendjen e tyre se ne realitet llafe i kane). Psh, qe nga menyra e te folurit per seksin. "Une e ##va ate". Thuhet sikur mbasi kane bere seks, Ai i ka bere dicka Asaj, dhe jo qe ata bene dicka bashke.
Mashkullit Shqiptar (fatmirsisht kjo po ndryshon shume shpejt vitet e fundit), i eshte dukur sikur po e shfrytezon femren ne nje mardhenie. Seksualisht, emocionalisht, merre si te duash.

Nese une kam nje shok qe i mendon gjerat ne kete menyre, ai me mire te mos e provoje fare te me flase per time moter. Por po te ishte nje cun persembari, sinqerisht nuk do nderhyja fare midis tyre.

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gurax:
[qb]
Fillimisht postuar nga SuperNigga:
[qb] Let's make it a little interesting. How much money would you lent to your best friend to get out of jail /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: [/qb]
The one who ran away with your gf? /pf/images/graemlins/laugh.gif

----------------------
"Freefall. The art of getting smashed." [/qb]
..pshhh..go fuck some cartoons or smth /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Problemi qendron te menyra se si cunat i trajtojne gocat (ne mendjen e tyre se ne realitet llafe i kane). Psh, qe nga menyra e te folurit per seksin. "Une e ##va ate". Thuhet sikur mbasi kane bere seks, Ai i ka bere dicka Asaj, dhe jo qe ata bene dicka bashke.
Mashkullit Shqiptar (fatmirsisht kjo po ndryshon shume shpejt vitet e fundit), i eshte dukur sikur po e shfrytezon femren ne nje mardhenie. Seksualisht, emocionalisht, merre si te duash.

Nese une kam nje shok qe i mendon gjerat ne kete menyre, ai me mire te mos e provoje fare te me flase per time moter. Por po te ishte nje cun persembari, sinqerisht nuk do nderhyja fare midis tyre. [/qb]
Kopjac!

TranofiljA

Primus registratum

Ja paskeni ndrru rrugen temes :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po me pelqeka goxha. Paska dale puna tek lidhja moter-vlla.

Mbaj mend kur isha 15 kisha me borxh me pelqy gjith shoket e vllait periher /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ...dhe po ti permendja gje atij me kthehej :"Ik mi ti, rrote"

Tani qe jemi rrit nuk eshte problem fare. :thumbsup:

Ju cuna...mos harroni me shtu ca "ligje" te tjera mo...kot per kuriozitet! :rockband:

Rrapatushja kruan koken....

1)Ne baze te ligjeve te lartepermenduar, cila eshte proceduar qe ndiqet kur shoqja (ose edhe ndonje e huaj fare), ta gjujn te dashurin para syve /pf/images/graemlins/smile.gif

2)Cila eshte procedura qe ndiqet kur fiksimi i shoqes te vihet prapa si grerze /pf/images/graemlins/smile.gif

3)Sa reale eshte te mbash nje lidhje te shendtetshme me nje shoqe vellai i se ciles te ka lene per dashurine e radhes.

albana

Lara Croft

1)Ne baze te ligjeve te lartepermenduar, cila eshte proceduar qe ndiqet kur shoqja (ose edhe ndonje e huaj fare), ta gjujn te dashurin para syve /pf/images/graemlins/smile.gif
Bej sikur s'shikoj ne rast se ate femren se njoh fare pasi me duhet te mas pak ate dashurine dhe ndershmerine e atij qe fus ne krevat apo i them te dua.Plus qe nuk me pelqen te tregoj dobesi ne sy te te panjohurve.I dashuri po tregoi pak me shume se mirsjellje e ka pisk gjeja kalon menjehere ne ndarje krejt pa grindje.
Po ta kem shoqe ate femren do me vije turp per veten qe kam katandisur ne shoqe te tilla dhe mjere ajo,kaq po them.Inatin dhe hakmarjen i kam te hidhura.

2)Cila eshte procedura qe ndiqet kur fiksimi i shoqes te vihet prapa si grerze /pf/images/graemlins/smile.gif
Shmangju sa te mundesh.Eshte e tmershme e kam provuar.Shyqyr Zotit fiksimi i shoqes nuk me zgjonte asnje interes se do behej lemsh puna.

3)Sa reale eshte te mbash nje lidhje te shendtetshme me nje shoqe vellai i se ciles te ka lene per dashurine e radhes.
Nuk e di po mendoj se eshte thuajse e pamundur per nje kohe relativisht te gjate.Nese shoqja jeton mevete do jete me e lehte por mes jush duhet te ekzistoje nje pakt i heshtur,AI KA VDEKUR,pra nuk e zini kurre ne goje.

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nuk eshte edhe aq keq te kesh vella,ne fund te fundit nese do dike vellai s'do te vari ke llampa.
Ai vllackoja im s'o hic posesiv(nga nji ane e kam inat).Psh:dalim bashek,ora 10 e nates,tako noi shok m'thot mu :-Ik mi vet ke shpija :confused: ....

Mu me vje inat me plas...
E shifni?Ka edhe ka ana tjeter e medaljes... [/qb]
Ai i yti nuk osht vlla mi ftyr.. Osht Angel :thumbsup:

ciao kumrija ne Hottie

Essenza

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Une qe e vogel nuk doja vella per qamet dhe fale Zotit nuk kam.Me vone e kuptova qe te mos kesh vella do te thote te jesh e lire te marresh fryme e te jetosh.Vellezrit pas motrave bejne si budallenj dhe ne Shqiperi ka nga ata qe perdorin dhe dhunen fizike per gjene me te vogel. [/qb]
Se ske pare kete timin qe eshte flori e shkuar floririt:))) Ku ka si vellacko qe te kupton mire mire dhe te del krah???

gurax

Pan ignoramus

Nga Next:
..pshhh..go fuck some cartoons or smth /pf/images/graemlins/laugh.gif
lol.. so what did he do after that? Did he lend the money or not? /pf/images/graemlins/laugh.gif

-----------------
Freefall! The art of getting smashed.

personazh

Valoris scriptorum

moter-vlla knej nga mhalla jone ikena gjojnat mrapç: jan motrat qe shikojn gocatr nga koka te komet, i bojn ca hetime te heshtura e masnej te çuçurisin ke shpia se si osht me mire me bo /pf/images/graemlins/laugh.gif

-shokun qe e ço tape ke shpia, ku te presin prinderit e tij, nuk e qet asihere tape me tamom; thu qe ka pi pak fare, pavarsisht se qet shkume nga goja /pf/images/graemlins/laugh.gif
-me qeras shoqnine ose nji femer qe e gju, gje çdo menyre te mundshme.
-sa per kushurirat, tashi i gjuj vete kur kam lidhje jo direkte, para se t'i shofi shoqnia.
-prinderve i thu rrena te çdo lloji kur vje puna me qit "horlliqet" e motres/vllait.
..prit te menohem dhe i çik /pf/images/graemlins/smile.gif

Dolores

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gurax:
[qb] Une mendoj qe varet. Jo dy maredhenie midish shokesh jane te njejta dhe flas perseri per shoke te afert. Per mua eshte nje lloj dhe krenarie me teper se nje ligj. Egoja me pas eshte si faktor garues duke mos harruar dhe qe cfare rendesie ka "e gjujtmja" per te implikuarit. Rendesia e shoqerise se mire nganje here midis shokesh shfaqet me ne forme materiale, ne kuptimin qe "po vij dhe une me ty" ose "Do te ta sjell une" dhe e gjujtmja shpesh shihet si gare ose kompeticion, pasiv por i tille. Kam degjuar te thuhet "Non vado in quella gitta perche complicherei la situazione" dhe po ashtu kam degjuar qe thuhet "I didn't hit on her, but when I'm asked to speak I don't play dumb".
Ndoshta ka te beje me sedren e semure... ose me ekuiliber te ndryshem midis raportit rendesi materiale mbi ate emocionale.... ndoshta me sasine paranoias ne secilin. Kete s'di ta them. /pf/images/graemlins/tongue.gif

A: Ma jep telefonin ta shof pak.
B: Ho me, do me lexu dhe ti mesazhet e?
A: Ma jep mer ta shof se s'ta ha.
B: Po ti tendin e ke dhe me te mire se ky aman
A: Po du me e pa.. ma jep icik.
B: (jep telefonin). Shife atehere!

Te dy jane me fiksime.. njeri per kuriozitetin infantil, tjetri per idene pak te mufatur mbi cfare quhet personale. Ne plane te ndryshem secili, te dy e shohin njeri tjetrin me habi.

---------------
"Love is born from faith, lives on hope and dies of pity." [/qb]
Blah Blah
e bere qimen tra!

Doli dhe me rime /pf/images/graemlins/laugh.gif

Persa i perket "ligjeve" shumica jane njelloj me disa qe jane shkruar mesiper.............s'me ka rastisur te kem shoqeri me dike qe flirton me partnerin tim.....ose ndoshta edhe kam rastisur edhe s me ka bere pershtypje :rolleyes: ..... shumica nga ne femrat i bejme gjerrat shume dramatike kur vjen puna tek burrat tane, ka raste qe kalojme ne paranoja dhe prishim nji shoqeri te mire per nji "good laugh" midis shoqes sone edhe partnerit......dhe flirtimit midis ketyre te fundit mendoj qe jane sjellje adolishente........do konsideroja me kercenuse dicka qe ndodh jo ne pranine time...ose nji njeri jashte shoqerise.

Ela_001

Primus registratum

Ne fakt kete ligjin e vllait e kam aplikuar dhe vete, ama ne rastin e shokut tim te ngushte qe dote me me kap motren. U bera bishe kur e mora vesh qe e kish fiksim keq fare, madje me mire te them e dashuronte. Se kam qene gjithnje e idese qe nuk perzihet shoqeri me familjen aq me teper me motren time se jam shume protective. Do thoja deri diku kjo afektoi relatat e mia te ardhshme me ate shok.

Per mua ligjet e heshtura ne shoqeri jan:
1. Mos ma gjuaj motren se te vrava :mad: lol
2. Don't mess up with my man.
3. Mos me pergojo.
4. Mos me shit per asgje, te pakten po e bere beje per nje shume te konsiderueshme parash /pf/images/graemlins/tongue.gif , nejse se bej shaka ketu.
5. Being there for each other kur eshte nevoja.
:confused:

Katja

Primus registratum

Tani me thone te drejten, vllezerit jane pain in the arse /pf/images/graemlins/tongue.gif (per mendimin tim). Shyqyr qe nuk kam . Ka edhe perjashtime , of course.
Une kam patur nje shoqe qe kishte nje vella me te vogel se veten. Ai i bote zbor ksaj te shkretes, nuk e linte as te shkonte ne kafe pa nje antetar te familjes (si psh ai vete, mami ose babi) .
Ta kisha une ate vella do e kisha ther me bisht te pirunit :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Erind

Forumium maestatis

o tralala, paqe, dashuri dhe jo bisht piruni anetareve te familjes. /pf/images/graemlins/smile.gif

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ersi:
[qb] o tralala, paqe, dashuri dhe jo bisht piruni anetareve te familjes. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
hahaha Erso me shkrive . Thuaj shyqyr qe se kisha vlla se do kisha perfundu ne faqe te pare te gazetes /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.S: ty Erso kushedi sa shtrige te dukem une e? /pf/images/graemlins/frown.gif