Guest
Re: lidhje qe kane filluar nga chati
jane bere njerezit me fiksime ne chat /pf/images/graemlins/laugh.gif
jane bere njerezit me fiksime ne chat /pf/images/graemlins/laugh.gif
E vertete blackwitch.......jane hallakat fare......Fillimisht postuar nga Blackwitch:
[qb] jane bere njerezit me fiksime ne chat /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kam ba nje qyp ku kam shkrujt ciper UK dhe cdo monedh qe me japin e shti aty mren, per te vet-sponsorizu udhetimin tjeter per ke ishulli ne catine e botes /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Coppo_de_Nieve:
[qb]
O Yll mos e lej me nje here ti hajde prape....................sa per menje u plakem tani ska ca rritet me
/pf/images/graemlins/laugh.gif Arphaxad-in e kemi shume posh si gjithmone..... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Hajt here tjeter........ /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Blackwitch:
[qb] pffffffff s'mu hoq gje mua ...... [/qb]
S`po hallakatemi shume jo, pastaj bejme sikur kemi shume pune.....Fillimisht postuar nga hanini:
[qb] Qeket aty m'duket! /pf/images/graemlins/smile.gif
Arphaxad si shpirt te kam dhe ty, se mos bahesh xheloze per Coppon /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Coppo ku je re terrorist se ja hoqe petllen Blackwitchit /pf/images/graemlins/wink.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif
p.s. Mos u hallakat shume ti ate shif, se te erdha aty /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Mu ka bo mua fiksim ta takoj kete Blackwitch njehere.Fillimisht postuar nga Blackwitch:
cin qytet ke.....un jam ne Luleå per vete.....po je nojcike simpatik hajde se po e pim i kafe...Fillimisht postuar nga CHEYENNE:
[qb] Po pse car do ti me afer nga Oslo. 150 km e kam qytetin e pare Svensk. [/qb]
Ti Hano kur edi qe jam xheloze, pse e ngacmon Coppon mi goc?Fillimisht postuar nga Coppo_de_Nieve:
[qb]S`po hallakatemi shume jo, pastaj bejme sikur kemi shume pune..... [/qb]Fillimisht postuar nga hanini:
[qb] Qeket aty m'duket! /pf/images/graemlins/smile.gif
Arphaxad si shpirt te kam dhe ty, se mos bahesh xheloze per Coppon /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Coppo ku je re terrorist se ja hoqe petllen Blackwitchit /pf/images/graemlins/wink.gif
p.s. Mos u hallakat shume ti ate shif, se te erdha aty /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ore une them sduaaa ca do besh do me kapesh em zor eeeeeeFillimisht postuar nga Coppo_de_Nieve:
[qb]Hajt here tjeter........ /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Blackwitch:
Une jam afer kufirit finlandez dhe atij suedez. Qytetin me i afert suedez kam Kiruna.Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]cin qytet ke.....un jam ne Luleå per vete.....po je nojcike simpatik hajde se po e pim i kafe...Fillimisht postuar nga CHEYENNE:
[qb] Po pse car do ti me afer nga Oslo. 150 km e kam qytetin e pare Svensk. [/qb][/qb]
Me zor jo se s`ka lezet...po nje vizite do te bej.....nga 8 prilli.....bej gati lulet, orkestren dhe dil ne aeroport /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ....sa me rre menja mer.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Blackwitch:
[qb]ore une them sduaaa ca do besh do me kapesh em zor eeeeee [/qb]Fillimisht postuar nga Coppo_de_Nieve:
[qb]Hajt here tjeter........ /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Blackwitch:
Leji numrat e gjatsite ti dreq se shqipja eshte e veshtire..... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga hanini:
[qb] Me sa cepa?!
Jo se ka ranci numri dhe gjatesia e cepit /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Coppo terroristi na i more n'qaf gocat /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga Coppo_de_Nieve:
[qb]Ti djale te kam thene une qe sdi me gjujt ti, je dobet shume.Me zor jo se s`ka lezet...po nje vizite do te bej.....nga 8 prilli.....bej gati lulet, orkestren dhe dil ne aeroport /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ....sa me rre menja mer.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ku do jesh ne 8 prill(ketu apo italje)ti se me bere lemshpm ose sms shpejt!!
Numri i cepave mundet nga gjatesi pa limit /pf/images/graemlins/wink.gif . ti e din ket po do qe ta them une publikisht!!Fillimisht postuar nga hanini:
[qb] Me sa cepa?!
Jo se ka ranci numri dhe gjatesia e cepit /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]