lidhje qe kane filluar nga chati

Guest
Re: lidhje qe kane filluar nga chati

jane bere njerezit me fiksime ne chat /pf/images/graemlins/laugh.gif

rudiuk

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blackwitch:
[qb] jane bere njerezit me fiksime ne chat /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E vertete blackwitch.......jane hallakat fare......
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Qeket aty m'duket! /pf/images/graemlins/smile.gif
Arphaxad si shpirt te kam dhe ty, se mos bahesh xheloze per Coppon /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Coppo ku je re terrorist se ja hoqe petllen Blackwitchit /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif
p.s. Mos u hallakat shume ti ate shif, se te erdha aty /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Coppo_de_Nieve:
[qb]
O Yll mos e lej me nje here ti hajde prape....................sa per menje u plakem tani ska ca rritet me
/pf/images/graemlins/laugh.gif Arphaxad-in e kemi shume posh si gjithmone..... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Kam ba nje qyp ku kam shkrujt ciper UK dhe cdo monedh qe me japin e shti aty mren, per te vet-sponsorizu udhetimin tjeter per ke ishulli ne catine e botes /pf/images/graemlins/wink.gif :rolleyes: :cool:

Guest

pffffffff s'mu hoq gje mua ......

rudiuk

Primus registratum

[qb] pffffffff s'mu hoq gje mua ...... [/qb]
Hajt here tjeter........ /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

rudiuk

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hanini:
[qb] Qeket aty m'duket! /pf/images/graemlins/smile.gif
Arphaxad si shpirt te kam dhe ty, se mos bahesh xheloze per Coppon /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Coppo ku je re terrorist se ja hoqe petllen Blackwitchit /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif
p.s. Mos u hallakat shume ti ate shif, se te erdha aty /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
S`po hallakatemi shume jo, pastaj bejme sikur kemi shume pune.....

bengu

Primus registratum

Mu ka bo mua fiksim ta takoj kete Blackwitch njehere.
Nese bohet puna, do vi te shkruaj ne kete teme... /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga CHEYENNE:
[qb] Po pse car do ti me afer nga Oslo. 150 km e kam qytetin e pare Svensk. [/qb]
cin qytet ke.....un jam ne Luleå per vete.....po je nojcike simpatik hajde se po e pim i kafe... :rolleyes:

Ska

Primus registratum

[qb]
[qb] Qeket aty m'duket! /pf/images/graemlins/smile.gif

p.s. Mos u hallakat shume ti ate shif, se te erdha aty /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
S`po hallakatemi shume jo, pastaj bejme sikur kemi shume pune..... [/qb]
Ti Hano kur edi qe jam xheloze, pse e ngacmon Coppon mi goc?

Cop_s ben ti sikur ke pune apo ke pune me verte ti (dmth shume pune) /pf/images/graemlins/tongue.gif Vazhdoj akoma te ta kem fiksim nickun, edhe pse jam posh /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: jeni yje fare!!

alinos

Forumium maestatis

Me sa cepa?!
Jo se ka ranci numri dhe gjatesia e cepit /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Coppo terroristi na i more n'qaf gocat /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

[qb]
Hajt here tjeter........ /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ore une them sduaaa ca do besh do me kapesh em zor eeeeee

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
Fillimisht postuar nga CHEYENNE:
[qb] Po pse car do ti me afer nga Oslo. 150 km e kam qytetin e pare Svensk. [/qb]
cin qytet ke.....un jam ne Luleå per vete.....po je nojcike simpatik hajde se po e pim i kafe... :rolleyes: [/qb]
Une jam afer kufirit finlandez dhe atij suedez. Qytetin me i afert suedez kam Kiruna.
Megjithate jam per pak kohe ketu sepse une rri ne Oslo.
Kurse per simpatine time pse nuk kerkon ta zbulosh? Edhe une jam deri ne fyt me kosovare dhe me shqiptare te maqedonise, me ka marre malli me i thene nje njeriu "miremengjes" dhe jo "a fjete hic" qe tani vone e mesova domethenien e kesaj shprehje.

rudiuk

Primus registratum

[qb]
[qb]
Hajt here tjeter........ /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ore une them sduaaa ca do besh do me kapesh em zor eeeeee [/qb]
Me zor jo se s`ka lezet...po nje vizite do te bej.....nga 8 prilli.....bej gati lulet, orkestren dhe dil ne aeroport /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ....sa me rre menja mer.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

rudiuk

Primus registratum

[qb] Me sa cepa?!
Jo se ka ranci numri dhe gjatesia e cepit /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Coppo terroristi na i more n'qaf gocat /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Leji numrat e gjatsite ti dreq se shqipja eshte e veshtire..... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Vertete qe te rren shuem /pf/images/graemlins/laugh.gif menja /pf/images/graemlins/laugh.gif po te kishe then 1 prill dhe mund te besoja :rolleyes: :eek:

Ska

Primus registratum

Hey Coppo ja hodhe me duket!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ska

Primus registratum

[qb]
Me zor jo se s`ka lezet...po nje vizite do te bej.....nga 8 prilli.....bej gati lulet, orkestren dhe dil ne aeroport /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ....sa me rre menja mer.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ti djale te kam thene une qe sdi me gjujt ti, je dobet shume.

ku do jesh ne 8 prill(ketu apo italje)ti se me bere lemsh :rolleyes: pm ose sms shpejt!!

Ska

Primus registratum

[qb] Me sa cepa?!

[/qb]
Numri i cepave mundet nga gjatesi pa limit /pf/images/graemlins/wink.gif . ti e din ket po do qe ta them une publikisht!!