Lidhje me me te rinj se vetja?

ujiftohte2die4

Primus registratum
Re: Lidhje me me te rinj se vetja?

Fillimisht postuar nga mAcjA:
[qb] çfar mendimi keni diskutoni.
pra a ju pelqen qe te keni lidhje me nonje me te ri apo me te re se ju? [/qb]
yessss babe per piacere e dashur, po you zemra, ti piacerre ndonje cik?????????????????

anna

Primus registratum

Po ofendime po nje me i ri se vetja eshte shume here me keq!

<span style="font-style: italic">Jo anglisht te lutem</span>

Sara

Primus registratum

Jo me vajze po ca duhet toyboy. Atehere merr rolin e nenes jo te partneres.

Ela_001

Primus registratum

Mos ja fusni kot, se cdo gje nga jashte ashtu duket. E kam thene dhe me pare cdo gje eshte relative.

Edhe kjo puna e te pasurit dike me te vogel a me te madh eshte pune situate dhe varet nga personat qe perbejne relacionin.

Nje shoqja ime ka te dashurin e saj me te vogel ne moshe se vetja, kane goxha qe dalin bashke dhe ja kalojne per mrekulli. Dhe kane gati 5 vjet diference mes tyre. Qe te dy jane shqiptare. Ndaj mos mendoni se cdo gje eshte kategorike dhe i thuhet jo apo po e prere.

Sigurisht seicili ka prefencat e veta, por jetes nuk i dihet si i vjen, sepse edhe pse do na pelqente të zgjidhnim ate qe dashurojm, ekpserienca tregon qe kjo nuk eshte e vlefshme ne praktike.

Nese vertet je e zonja te zgjedhesh ate person me te cilin bie ne dashuri, atehere nuk po zgjedh thjesht nje dashuri, por me teper zgjedh me ke do kesh nje relacion. Nese dikush nuk eshte dakort me kete qe po them atehere bravo, you have defied the laws of nature.

astrit

Primus registratum

pe pelqejne me te vjetra se vetja mundesisht te jen 30-35 se jane me eksperienc jo per gje.
thumbsup.gif

oktapodi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Mos ja fusni kot, se cdo gje nga jashte ashtu duket. E kam thene dhe me pare cdo gje eshte relative.

Edhe kjo puna e te pasurit dike me te vogel a me te madh eshte pune situate dhe varet nga personat qe perbejne relacionin.

Nje shoqja ime ka te dashurin e saj me te vogel ne moshe se vetja, kane goxha qe dalin bashke dhe ja kalojne per mrekulli. Dhe kane gati 5 vjet diference mes tyre. Qe te dy jane shqiptare. Ndaj mos mendoni se cdo gje eshte kategorike dhe i thuhet jo apo po e prere.

Sigurisht seicili ka prefencat e veta, por jetes nuk i dihet si i vjen, sepse edhe pse do na pelqente të zgjidhnim ate qe dashurojm, ekpserienca tregon qe kjo nuk eshte e vlefshme ne praktike.

Nese vertet je e zonja te zgjedhesh ate person me te cilin bie ne dashuri, atehere nuk po zgjedh thjesht nje dashuri, por me teper zgjedh me ke do kesh nje relacion. Nese dikush nuk eshte dakort me kete qe po them atehere bravo, you have defied the laws of nature. [/qb]
Dashuria eshte ndjenje por edhe kerkese.
bravo.

genti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anna:
[qb] i have enough of stupids. no offence but a younger one can only be worst. [/qb]
Uhhhhh anna!
Si nuk pata dot fatin te njoh nje goce si ty...

Petroninsja

Primus registratum

I kam provuar te dyja rastet dhe do preferoja dike me te madh ne moshe. Eshte e vertet qe dashuria eshte ndjenje por ku ke perbri dike qe eshte me i vogel se ty ne moshe aq me shume eshte djale, eshte thene se piqen me vone se femrat dhe merr rolin e keshillueses dhe nenes sesa te nje partnereje. Jane te ralla ato raste kur mund te funksionojne por sic thone never say never. Preferencat dhe eksperiencat e jetes jane dy gjera qe mund te bien ne kundershtim me njera tjetren si per ironi te jetes... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Dashuria, kenaqesia e te qenit 2, frika se mos behesh 3,tmerri se mos ngelesh 1..

Le_Routard

Forumium maestatis

Yyy ca qefi! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; Jo po e kom thone une sa me shume te vjetrohen gjonat aq ma shume i shtohen vlera! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Qafsha Albforumin nuk do qahem mo per moshen!

&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Petroninsja

Primus registratum

Hahahahaha R-L ,cmoshe ke ti by the way...
Se nese je i vlefshem po ta dergojme nje resume &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Dashuria, kenaqesia e te qenit 2, frika se mos behesh 3, tmerri se mos ngelesh 1...

Dua

Primus registratum

Joooooooooo!! Me te vogel s'ben hic!

Une vete e vogel ai i vogel s'shkon, keshtu me mire shkoj ne kopsht sesa dal me pi kafe me dashnine.

Dua nje te maaaaaaaaaaaaaadh, aso fare qe per nje te puthur me duhet te hipi ne ashensor. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Me uroni fat!!!

....nga Dua

eM

Paper Moon

varet..
si cdo gje tjeter ne kete bote varet....

thumbsup.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ne dashuri thone qe s'ka paragjykime, une them qe eshte ceshtje shijesh, por edhe une jam me parimin e veres se vjetruar......... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Eni_883

Primus registratum

Se di te them te drejten. Vertet ndjenjat nuk njohin moshe po dhe diferenca e madhe mund te shkaktoje probleme. Per vete preferoj moshatare. Nuk kam qene ne gjendje te terhiqen nga persona me te vegjel se une ne moshe po cdo gje ben vaki. Ka ane te mira e te keqija si cdo gje ne bote. Nje shoku im nga Beliza thoshte gjithmone &quot;you're only as youung as the woman you're bleeping&quot;
rolleyes.gif

i'll_wait_4_U_in_Heaven

Forumium praecox

per cfar diference ne moshe behet fjale njeher &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Babi im eshte 7 vjet me i madh se mami--&gt;shkojn OKAY mami perseri RULES

Kusheria ime me e bukura e fisit eshte 1 vit me e madhe se buri i vet---&gt; buri i ben yzmet, se can kryet se vet e zgjodhi kushon. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Gjyshi im ishte 10 vjet me i madh se gjyshja. Gjyshja ju premtua atij qe ku ishte ne djep, dhe gjyshi im e priti te rritet deri ne 17 vjec dhe e mori---&gt;THE HAPPIEST COUPLE ON EARTH
thumbsup.gif

Vellai im 24 vjec u martua me nje vajze 16 vjec Kunaten time si shpirt---&gt;mrekulli pak probleme ne fillim po gati sa nuk i ben sexhde vellai tani--&gt; kane alamet femije si engjell.

Motra me te fejuarin gati nje moshe, u dalldis cuni deri sa e futi ne gracke---&gt; ufff vec zihen...motra se ay i shkreti i urt qiqer s'ben ze...kesaj evges time po i lun rradakja mas atij qyqari tani.

eehhh doni me &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; Per mendimin tim nuk ka rendesi mosha. Rendesi ka nese vertet e ka shkruar zoti ti per ate dhe ay per ty---&gt;THE PERFECT MATCH :rockband:

i'll_wait_4_U_in_Heaven

Forumium praecox

Ne kete postim do te desha te falenderoj te gjithe ata qe kane dhene mendimet e tyre deri tani. They have changed everybody's life &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

genti

Primus registratum

Une per vete te fundit e pata mosha ime te parafundit pese vjece me te madhe,me mire mu duk me ate te &quot;parafundit&quot;.