Libra shqip qe kane license (free to download) per ribotim

Al-Punk

Still here
Përshëndetje,
Jam i interesuar per libra shqip (mund te jene dhe përkthime) qe nuk kane license (iu ka skaduar psh) dhe qe mund te ri botohen (dua te bej nje projekt online dhe me duhet nje librari minimale e parë).

Anglisht dhe ne shume gjuhe te tjera gjenden tek Gutenberg, por shqip nuk di...
Jam i sigurt që duhet te kete por une nuk kam bere nje kerkim te mire
 

Al-Punk

Still here
Libra shume te mirë por po shpresoja per diçka qe ka license te lirë për riperdorim. Dyshoj se keto nuk jane ilegalisht online
 

Seyfert

Valoris scriptorum
Nese do te nderhysh quhet plagjature.
Veshtire se do gjesh te tille informacion. Megjithate good luck
 
Top