Lexoni gjera vertet te reja.

barbarossa

Primus registratum
Re: Lexoni gjera vertet te reja.

Burre, thote gruaja, mbreme tere naten ke folur ne gjume e midis te tjerave peshperisje here pas here Roza, Roza. E kush eshte kjo Roza?
Kali i garave per te cilin une bej tifo pergjigjet burri.
Pas pak bie telefoni dhe e kap gruaja. Pas nje bisede te shkurter hyn ne dhome e i drejtohet burrit:"Cohu burre dil ne telefon se te kerkon ai kali."

barbarossa

Primus registratum

Shkon nje burre per vizite tek nje shoku i tij qe mbahej se e kishte gruan shume kurnace. Por per cudi te tij e qerasin me nje pjate te madhe me mjalte. Pasi i ishte futur mire pjates, ne dhome hyn djali i vogel e i drejtohet mysafirit. -O xhaxhi dje na ra miu te qypi i mjaltit.
Ketij i bie pjata nga dora e i thyhet. Femija nis te qaje me te madhe,-olele xhaxhi na thyu pjaten e bubit.

dimir

Forumium praecox

Bravoooooooooooooooooooooooooo
Kam qeshur sikur te isha femije...

eM

Paper Moon

alkimisti une po pres per te tjera! /pf/images/graemlins/laugh.gif

kam qesh me lot! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

sonida

Primus registratum

jo po qesh po po palcas je i ri fringo ne barcaleta
hahahahahahahahahahahhahahhahahahahahahahahaahahahahahhahhhahahahhhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhhaahaaaahhahahahahahahhaahaahahahah
/pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

barbarossa

Primus registratum

Djali po rritej dhe burri e gruaja vendosen qe te mos komunikonin me fjale dosido por me nenkuptime per problemet intime. Ne kete kuader nje dite burri u shtri te flinte nje pasdite por s'po e kapte gjumi e i thote djalit:"Thuaji mamit te ma jape pak makinen e shkrimit dhe ti dil jashte e luaj, se kam shume per te shkruar e nuk dua zhurme." Djali shkon tek e ema e ne vend qe te dilte jashte kthehet prape tek i ati duke qare:
-O ba mami nuk me le te dal jashte se po bie shi dhe per makinen me tha thuaji babit ta shkruaje me dore se tani kam pune e s'kam kohe.

barbarossa

Primus registratum

Nje djale e nje vajze ishin ulur prane njeri tjetrit ne te njejten sedilje ne tren. Vajzes po i pelqente djali dhe qe ai ta kuptonte kete filloi ti afrohej. Kjo afrohu e ai largohu, deri saerdhi fundi i sediljes dhe duke mos patur me hapsire djali u cua e doli ne sediljen perballe. Gjate rruges duke bere muhabet vajza e pyet me se merrej e ai i tregon se ishte student ne biokimi. Atehere vazhdon vajza ti duhet ta dish se si e kupton cjapi kur ja ka qejfi dhise.
-Me nuhatje, se dhia leshon nje ere karakteristike, pergjigjet ai.
-Po ty mor trap a te jane zene hundet- ja kthen ajo.

Anailuj Orugz

Primus registratum

Tek shkallet e pallatit ishte djegur llampa mirpo e zonja e shtepise nuk mund ta arrinte as duke hypur ne karrige ,shikon rrotull dhe aty po kalonte polici i lagjes.
I kerkon ndihme dhe polici vjen.Zonja i thote te lutem me ndihmo sa ta ve kete llampen por te lutem prit sa te marr nje gazeta ta ve maje karriges .
Polici ja kthen jo jo nuk eshte nevoja se e arrij boll edhe pa gazete.
i thote vjehrra nuses
-po me dhemb zemra
nusja
-ishalla te pushon

Black_Rose

Forumium maestatis
Lexoni gjera vertet te reja.

Nje katunar Tirane ne kohen e komunizmit u fejua ,e megjithse ishte cope cope vendosi qe te dilte nje dite ne qytet me te fejumen ,e ashtu bane.
Duke ecur shetitje ne pazar i kishte futur krahun e fejumja e ashtu nga krahu i fute doren ne xhep ku ne xhepin e grisur te pantallonave kishte hy perpara k....
E fejuara e heq doren menjehere dhe del ne anen tjeter por edhe katunari ben rrokaden dhe e nxjerr k.. ne anen tjeter .
Per dreq e fejuara e fut doren prape ne xhepin e pantallonave dhe e prek prap veglen ,dhe i drejtohet se cfare eshte kjo pune ,ky pa e prishur terezine i thote se kam dy dhe e lane me kaq.
Kur u martuan nusja shef se kishte vetem nje k... ,e habitur pyet burrin ku e ke cuar k.. e dyte duke ju kujtuar se i kishte thene se kishte dy.
Burri i thote se ja kam dhene njerin nje shoku qe e kishin edhe komshi.
Mbas disa kohesh burrin e marrin ne zbor dhe meqense zbori ishte i gjate dhe larg, nuses i shkon mendja per pak sex ,e menjehere i kujtohet fjala e burrit qe ja kishte dhene njerin shokut ,dhe kjo thote pse mos ti them fundi i burrit tem eshte.Nje te thene e nje te bere dhe i drejtohet komshiut qe a mundesh me ma dhene ate k.. qe te ka dhene burri im ,e per te tilla sherbesa gadishmeria eshte maksimale dhe ja kryen mire punen nuses.
Kur kthehet burri ne shtepi i drejtohet nusja me zemrim:Se une te kam ditur se je burre i zgjuar ti por ti ishe bole se k...e madh ja kishe dhene shokut e te voglin e kishe mbajtur per vete.
Looooooool