Le te flasim per seksin dhe te mirat e tij II

blendiys

Primus registratum
Re: Le te flasim per seksin dhe te mirat e tij II

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Seksi nuk eshte i mire kur e ben me nje njeri me te cilin edhe pas shume muajsh, nganjehere edhe vitesh, nuk krijon dot konfidence

[/ QUOTE ]
VS
Seksi eshte me i mire kur je ende kurioze, kur era e trupit eshte e re, kur lekuren ia prek per here te pare, kur nuk di cfare do beni dhe si do e beni ne oret ne vazhdim, kur nuk di sa do zgjase, por di se po ben ate qe deshiron me ate qe deshiron.

[/ QUOTE ]

[/ QUOTE ]

Blendo e ke marre pergjigjen per kete po desha te ritheksoj dhe une qe keto te dyja nuk jane hic kontradiktore njera me tjetren. Jane plotesuese te njera-tjetres, if anything.

[/ QUOTE ]

Une nuk jam ne kundershtim me cfare ka shkruar Geshtenjeza per konfidencen, perkundrazi. Them se paragrafi i dyte bie ne kundershtim me te parin per arsyen se Geshtenjeza thote qe seksi eshte "me i mire" kur je ende kurioz, kur era e trupit eshte e re e te tjera( sigurisht qe eshte shume i mire) por mos harrojme se ne ate moment ne akoma nuk e kemi fituar konfidencen me tjetrin , ne marredheniet seksuale.
Ne momentin qe kemi fituar konfidence kane filluar te fashiten cfare kemi permendur me siper, s'ka me te njejtin elektrizim thjesht me nje prekje dore, dhe bie deshira per tja shqyer rrobat nga trupi partnerit.
Pasioni i fillimit kur ti e deshiron tjetrin thjesht duke e nuhatur nuk zgjat gjithmone dhe ne kete moment fillojne e duken pakenaqesirat na bien me teper ne sy veprimet qe sna pelqejne ose qe do te na pelqenin. Ketu hyme ne stadin qe do e quaja Nr.2 dhe kur kemi nevoje per konfidencen dhe per tu komunikuar lirshem me njeri-tjetrin. Dhe mendoj se seksi ne kete faze mund te jete akoma me i bukur se ne stadin e pare.
Sic eshte thene me lart seksi eshte instikt. Ngrenia eshte instikt dhe deshira per te shijuar e ka kthyer kuzhinen ne art. Le ta kthejme seksin ne art. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Btw. Nga behet Dr. Sue???

S6T6N6

Forumium maestatis

Une akoma nuk e kuptoj se cfare i ka mbetur seksit per te shkruar. Nuk di se cfare lloj germash jane ato qe vini ju mbi te. Nuk perceptoj akoma faktin se si mundeni te jepni mendime mbi dicka qe kur e ben, te ben te heqesh mendjen nga cdo lloj gjeje, dhe nga vete gjeja qe ti po ben.
Nderkohe mirekuptoj kontradiktat me veten qe mund te kete cdokush ne lidhje me ceshtjen.

blendiys

Primus registratum

E ke pa rreklamen e Pepsit 'Ask for More' /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Si perfundim, i mire a i keq ishte ky dreq sex, se na mori mend e kaptines ne spo e morim vesh!

[/ QUOTE ]

ti rriji larg se kam nigju osht me mosha !

/pf/images/graemlins/lol.gif

abs

nuk e di...

Seksi eshte si loja e letrave " Bridge " : po nuk pate nje partner te mire, atehere mjafton te kesh nje dore te mire... "

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

/pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Princesha

Primus registratum

[/ QUOTE ]
Me mire mund ta beje dhe dikush qe ka kapercyer te 30-at dhe deri ne ate kohe ka lexu vetem Eros-in dhe pa ndjere eren e femres.

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif

mlk del se t'kan thirr /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Prape une usta! /pf/images/graemlins/laugh.gif Une nuk e kom lexu, po e kom shkrujt temen e erosit /pf/images/graemlins/tipsy.gif Masnej pse kallzon ti Roza qe une sapo kam kapercy te 30-tat /pf/images/graemlins/smash.gif Ketu flitej me teraht a me te vjetrat per punen e moshes! /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Blendi them se keto fjalet e fundit t'i fashitin kontradiktat:

"...kur nuk di sa do zgjase, por di se po ben ate qe deshiron me ate qe deshiron"

Kjo mjafton per t'u ndjere "konfidencial" per sa me siper eshte quajtur "konfidence".

Pasioni nuk zhduket, ai ndryshon ne forme, ose zhduket, nuk e di... ndoshta.

ere

Primus registratum

cfare doni te dini per seksin? ju keqen mesusja juve /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

ana karenina

Primus registratum

C'mu kujtua ajo kenga:

<font color="red">Like e virgin,
touched for the very first time... </font>

"Atehere" edhe mendimet per seksin ishin me te virgjera dhe e folura rreth tij ishte me e kendshme, e paperlyer me rendomtesite e se perditshmes...

blendiys

Primus registratum

Nese flet per seksin, doemos qe do 'ndyhesh', ndryshe flet per sentimentalizmin.
Kam vene re, qe shume prej nesh harrojne perse diskutohet! /pf/images/graemlins/frown.gif

ana karenina

Primus registratum

Nuk harrojme, thjesht eshte teme e veshtire e i duhet kaluar anash se thelbi nuk preket dot kaq haptazi!

abs

nuk e di...

C'mu kujtua ajo kenga:

<font color="red">Like e virgin,
touched for the very first time... </font>

"Atehere" edhe mendimet per seksin ishin me te virgjera dhe e folura rreth tij ishte me e kendshme, e paperlyer me rendomtesite e se perditshmes...

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

nganjehere ti je thjesht duke u argetuar me fjale, dhe shikon se ai tjetri ka marre nje sere mesazhesh te komplikuara...
C'dreqin ka te beje me virgjinitetin e naivitetin?

ana karenina

Primus registratum

C'dreqin ka te beje me virgjinitetin e naivitetin?

[/ QUOTE ]

Nuk ka te beje, e vene te beje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

e di qe s'ishte fort e keqe kjo tema?

Blendi

Primus registratum

Pse lara ve nota ktu?
une nuk lexova kurrgje intereesante
jane pjesmarres virtualisht te turpshem