LDK,si gjithmone...e pamposhtur!!!!

kurkushi

Primus registratum
Re: LDK,si gjithmone...e pamposhtur!!!!

Fillimisht postuar nga ados:
[qb] Po na e beni LDK si PPSH, gjithmone te pamposhtur. Mos harroni se Rrugova dhe nja 6 muaj jete ka . Sic duket do ta marre LDK me vete atje ku do shkoje [/qb]
Kjo nuk më pëlqen fare i nderuar ados.Ti ke të drejtë të shkruash çfarë të duash por edhe unë kam të drejtë t`a mbrojë ex partinë time PPSH.PPSH ishte parti e shtetit shqiptar e LDK është parti e shtetit Serb.
Sa i përket sëmurjes së z.Rugova unë shprehë dëshirën që ai të shërohet dhe kundërshtarët e tij politik ta mundin ate politikisht e jo fizikisht nga shkaku i sëmurjes së tij,sepse kjo nuk është fitore por humbje.Humbje është çdo herë kur të vdes kundërshtari sepse ti s`e ke matur vedin në je më i mire se ai!
Të sëmurët dhe të vdekurit nuk ndiqen për gabimet e tyre!

kurkushi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb]
Fillimisht postuar nga ados:
[qb] Po na e beni LDK si PPSH, gjithmone te pamposhtur. Mos harroni se Rrugova dhe nja 6 muaj jete ka . Sic duket do ta marre LDK me vete atje ku do shkoje [/qb]
...deshira/mendimi dhe ngazellimi per nje tjeter qe po vdes nga nje semundje jane karakteri me i poshter qe mund te ekzistoje ne trupin e njeriut!!! [/qb]
Karakteri më i poshtër i njeriut mendoj unë është trathtia ndaj nënës së vet,kombit të vet,por edhe kjo këtu lartë nuk është e drejtë: se bijë të sëmurjeve dhe vdekjes jemi të gjithë pa dallim,për këtë s`guxon askush të gëzohet se s`është meritë as gabimi i tij!

premtim

Primus registratum

Kur me pyesin mua per ke ke votuar ne zgjedhjet, qoft komunale apo ato qendrore, une u pergjegjem per LDK-në. Kur me pyesin se perse e zgjodha LDK-në, une u them se ngjithe "mutat" ne treg e zgjodha nje cope te cilit me sa paku kundermon...ndersa per te gjithe ata qe e shajne presidentin e Kosoves, por edhe ate te Shqiperise e kam nje POROSI: grow-up people////o vetedije ku je...askund se nuk e kemi prandaj i kemi punet pisk si i kemi momentalisht...no respect for yourself you'll get no respect from others

Cheers

Marathonman

Primus registratum

Mu shkaku i luftes gandiane te Rugoves dhe LDK, bota e sivilizuar krishtere Amerikane dhe Evropiane e bombardoi Serbine dhe e detyroi te kapituloj dhe pastaj populli u kthye ne Kosove si dhe pastaj te ashtuquajturit uqkasha dolen nga vrima e minit si kepurdhat pas shiut.
Lirine na e falen bota Krishtere Amerikane dhe Evropiane.
E ashtuquajtura uqk vrau dhe perdhunoi disa gra plaka serbe te cilat mbeten pas lufte ne Kosove.
Flamurin e Dardanise as ushtaret e Arkanit nuk e kane djeg e uqkashat e terbuar mu si teroristat islamik te Afganistanit e Irakut e kallen flamurin e shumices se Kosovareve. TURP. Ata te cilet e kallen flamurin e Dardanise para nje jave jane tradhetaret e kombit dhe pagues te terorismit islamik.
TURP