Re: LDK,si gjithmone...e pamposhtur!!!!
Sa i përket sëmurjes së z.Rugova unë shprehë dëshirën që ai të shërohet dhe kundërshtarët e tij politik ta mundin ate politikisht e jo fizikisht nga shkaku i sëmurjes së tij,sepse kjo nuk është fitore por humbje.Humbje është çdo herë kur të vdes kundërshtari sepse ti s`e ke matur vedin në je më i mire se ai!
Të sëmurët dhe të vdekurit nuk ndiqen për gabimet e tyre!
Kjo nuk më pëlqen fare i nderuar ados.Ti ke të drejtë të shkruash çfarë të duash por edhe unë kam të drejtë t`a mbrojë ex partinë time PPSH.PPSH ishte parti e shtetit shqiptar e LDK është parti e shtetit Serb.Fillimisht postuar nga ados:
[qb] Po na e beni LDK si PPSH, gjithmone te pamposhtur. Mos harroni se Rrugova dhe nja 6 muaj jete ka . Sic duket do ta marre LDK me vete atje ku do shkoje [/qb]
Sa i përket sëmurjes së z.Rugova unë shprehë dëshirën që ai të shërohet dhe kundërshtarët e tij politik ta mundin ate politikisht e jo fizikisht nga shkaku i sëmurjes së tij,sepse kjo nuk është fitore por humbje.Humbje është çdo herë kur të vdes kundërshtari sepse ti s`e ke matur vedin në je më i mire se ai!
Të sëmurët dhe të vdekurit nuk ndiqen për gabimet e tyre!