!!!!! Lajmërim URGJENT !!!!!

bengu

Primus registratum
!!!!! Lajmërim URGJENT !!!!!

Degjoni o popull!

Sic e dini te gjithe, me humbjen e gjithe informacionit te AlbForumit, u humb komplet lista e anetareve te Haremit te Pashait. Prandaj, me fuqine qe ma ka dhene vet HaRaP Pasha, kam nderin qe te shpall kete lajmerim:

[qb]Kerkohen vajza te reja per te plotesuar vendet e zbrazeta ne Haremin e HaRaP Pashes.[/qb]

[qb]Kushtet:[/qb]

1. Vajzat duhet te jene te moshes 18-25 vjecare (edhe te tjerat ben te konkurojne)
2. Vjazat duhen te jene te bukura (nuk eshte e ndaluar as per te tjerat te konkurojne)
3. Vajzat duhet te kene trup te bukur (luten femrat qe te mos dekurajohen nga ky faktor, dihet Pashallaret kane qef kilogramet teper)
4. Vajzat duhet te jene [qb] FEMRA [/qb], se Pashai nuk eshte ne disponim per surpriza.

Luten te gjitha femrat e interesuara te postojne ne kete teme me informatat personale, si psh.

Emri:
Ngjyra e syve:
Lartesia:
Pesha:

si dhe shtesa tjera sipas deshires.

Drejtori i Agjencise per Rekrutim.
Une....

LEA

Primus registratum
Re: !!!!! Lajmërim URGJENT !!!!!

Fillimisht postuar nga BENG:
[qb]Degjoni o popull!

Sic e dini te gjithe, me humbjen e gjithe informacionit te AlbForumit, u humb komplet lista e anetareve te Haremit te Pashait. Prandaj, me fuqine qe ma ka dhene vet HaRaP Pasha, kam nderin qe te shpall kete lajmerim:

[qb]Kerkohen vajza te reja per te plotesuar vendet e zbrazeta ne Haremin e HaRaP Pashes.[/qb]

[qb]Kushtet:[/qb]

1. Vajzat duhet te jene te moshes 18-25 vjecare (edhe te tjerat ben te konkurojne)
2. Vjazat duhen te jene te bukura (nuk eshte e ndaluar as per te tjerat te konkurojne)
3. Vajzat duhet te kene trup te bukur (luten femrat qe te mos dekurajohen nga ky faktor, dihet Pashallaret kane qef kilogramet teper)
4. Vajzat duhet te jene [qb] FEMRA [/qb], se Pashai nuk eshte ne disponim per surpriza.

Luten te gjitha femrat e interesuara te postojne ne kete teme me informatat personale, si psh.

Emri: SHIF MAJTAS
Ngjyra e syve: KATRORE PER TE LUJT SHAH
Lartesia: NJE SEKONDE SA TE SHOF I CIKIE OREN KE BANKA
Pesha:pFFF, SHUMEZO LIMITIN E LEJUESHEM ME 100 FISHIN E TIJ

he, nuk jam your dreamgirl?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

si dhe shtesa tjera sipas deshires.

Drejtori i Agjencise per Rekrutim.
Une....[/qb]

H

harap

Guest

ke harruar se i dua edhe me prove /pf/images/graemlins/smile.gif
nqs kercasin jane ok /pf/images/graemlins/smile.gif

SEXY_FIERAKE

Primus registratum

Ti do me vdesesh mua /pf/images/graemlins/smile.gif Fotot i paske fixim po kopjo linkun ose veri ne ndonje server

I love new york

Primus registratum

A bo kjo eeeeeeeeeeeee!!!!!
carmenelectra4.jpg

bengu

Primus registratum

Une them po, ti HaRaPo si mendon, ta leme kete te futet, apo do ja fusish?! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

a duhet ndonje dokument per mu Harapusssssss?