lady gaga

gangsterja

Primus registratum
Lady Gaga perhere i ka befasuar fansat e saj me veshjet e tmerrshme dhe me klipet e saja.Prandaj qe ne fillim te karrieres se saj u be e njohur per shkak te klipeve te tmerrshme dhe veshjet ekstravagante(kengetaret tona e kopjojne stilin e saj).
 
Top