Kylie: Mami S’më Lejon Të Bëj Operacione Plastike

1444841136ky-lie-jenner.jpg

Kylie Jenner Ka Thënë Se Habitet Që Njerëzit Mendojnë Se Ajo Ka Bërë Ndonjë Operacion Plastik.

Ylli I “Keeping Up With Kardashians” Ka Pranuar Se Ka Pasur Vetëm Një Ndërhyrje Te Buzët, Por E Ema, Kris Jenner, Asnjëherë Nuk Do Ta Lejonte Të Bënte Ndonjë Ndërhyrje Tjetër, Sidomos Në Këtë Moshë.

Kur Një Person Në Twitter E Pyeti Se Pse “Trupi I Saj Ishte Më Plastik Se Ai I Një Kukulle Barbie”, Kylie Vendosi Të Rrëfente Se E Ema Nuk Do Ta Lejonte Kurrë Që Të Bënte Një Ndërhyrje, Pasi Mezi Ishte Pajtuar Për Buzët.

“E Mirë, Nuk Kam Bërë Asnjë Ndërhyrje Përveç Buzëve, Por Askush Nuk E Beson Këtë, Prandaj Vërtetë S’më Intereson. Unë Sapo Kam Mbushur të 18-at, Prandaj Më Vjen habi kur njerëzit mendojnë Se I Jam Nënshtruar Ndërhyrjeve. Mamaja Vështirë U Pajtua Për Buzët, Prandaj S’ka Shanse Që Ajo Të Më Lejojë Të Bëjë Ndërhyrje Në Gjoks, Të Pasme Apo Diku Tjetër”, Shkroi Ajo.

Mirabel

Locus omnem
nje pyetje kam jo per Kylie, por per Agjentin....ke gje tastieren me difekt qe i nxjerr germat ne kete format apo artikujt qe gjen i gjen ne forme te tille prerje?

se cdo fjale me germe te madhe...bhooo