KUSHTET qe duhet plotesuar i/e dashuri/a juaj?!

Shqiptarja

Primus registratum
Re: KUSHTET qe duhet plotesuar i/e dashuri/a juaj?!

Lol, tash kjo qe nje pyetje, me sae shoh une! /pf/images/graemlins/laugh.gif

E ty te them, te pergjigjesh e jo te pyesesh, sepse sa per pyetje, une e kam parashtru NJE ketu dhe ju e keni per detyre vetem te pergjigjeni! /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/wink.gif :wave:

picasso

Forumium maestatis

po une i jam pergjigje nje here me lart/shikoje me vemdie moj shqipetare. /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe e imja me shume se pyetje ishte urim.e ajo qe ti e quan pyetje ishte vetem qe te mos te uroja qe ti vije nje mbi nje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Falemnderit per pergjigjen - uraten vetvetja. Je shume i mire!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S. Kushti qe duhet plotesuar eshte sahere qe do te duhet te me takoje te me pres me nje buket me lule, mundesisht te jen gonxhe trendafili!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

dhe perseri keta trendafilet
e perseri keta trendafilet
cuditerisht te mrekullueshem e te paperfillshem
si ditet dhe ngjarjet
si njerezit e medhenj e si lypsat
si gjithmone perserisin
si njerezit ngjarjet
ate cka shpreh
ai qe lyp gjithckane
dhe ka gjithckane me vete
per pak kohe...

rose.jpg

per shqiptaren ekzkluzivisht /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] dhe perseri keta trendafilet
cuditerisht te mrekullueshem e te paperfillshem
si ditet dhe ngjarjet
si njerezit e medhenj e si lypsat
si gjithmone perserisin
si njerezit ngjarjet
ate cka shpreh
ai qe lyp gjithckane
dhe ka gjithckane me vete
per pak kohe...

rose.jpg

per shqiptaren ekzkluzivisht /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Wow, e kisha haru kete teme per pak, dhe ja se c'gjeta.....SATANA, me ke bere te ndjehem si me e pasur une ditelindjen sot!!! /pf/images/graemlins/wink.gif Faleminderit shume per perkushtimin me ane te kesaj poezie dhe fotoje... /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

gurax

Pan ignoramus

Sic do te thoshte ushtari i mire Shvejk:

"Marr guximin t'ju them zoti kapiten se keto kushtet me kujtojne nje djale qe kisha ne rrugen e shtepise ne Bugjejovice. Ai nje dite takoi nje vajze qe i hyri ne qejf dhe e ftoi nje dite per te pire ndonje gote. Ne fakt nuk pine ndonje gote, por plot 3 shishe vere te kuqe me te mire se ajo qe Balouni i vodhi rreshterit te zene rob. Ne nje moment i thote kjo vajza se ajo kishte nje menyre shume personale per te dalluar nje mashkull nese ishte i tipit qe asaj i pelqente apo jo. Dhe kete, zoti kapiten, ajo e bente duke verejtur se si djali hapte deren me cels. Nese e gjente vrimen e celsit menjehere, ishte shenje qe ai ishte shume i vrazhde dhe i nxituar tej mase. Por edhe nese ai rrinte dy ore duke u munduar te hapte deren, kjo do te thoshte qe ishte pa eksperience dhe qe shpesh ngaterrohej me veten e tij. Pas kesaj ajo e pyeti kete djalin se si ai e hapte deren e tij ne shtepi. Imagjinoni habine e saj, zoti kapiten, kur ai iu pergjigj qe e fillonte duke lepire braven."

/pf/images/graemlins/laugh.gif

------------------
"I'm in awe, Lennier. The way you can take a straightforward, logical proposition and turn it inside-out so that in the end it says .. what you want it to say instead of what it actually means. Does this come naturally or did you .. attend some special martial arts class for the philosophically inclined?" -- Marcus, Babylon 5

Cleopatra

Forumium praecox

Kushte ne dashuri???

Nuk ka.

Ka kushte per dashnor,shok,vlla..por ne dashuri?nahh

Has

Primus registratum

ka kushte ne ddashuri
me qe tema eshte e bukur e me pelqen
un kam nje kusht ne dashuri
e e respektoj gjithnje
aq her sa kam dashur te pakten
e them qe kam eksperiec ne ket zanad hihihi

ok se po bej shaka
i vetmi kushte eshte qe te jemi ne nje hap pak a shume, ta dua e te me doj
ti jap pa me kerkuar
te me japin pa me kerkuar
ne menyr qe spontaniteti yne te jet ne dialog te qendrueshem heshtjeje te kuptueshme.

pak sa i ngatrruar ne pergjigje?
me falni po un jam shume i qarte
eshte thjesht se ju nuk jeni te dashuruar lool

gangsterja

Primus registratum
Nese dikushi perpiqet qe te me fitoje zemren duhet te; jete i thjeshte,i sinqerte, i drejte,te kete besim tek un,te me doje me zemer,te jete me humor,te jete simpatik edhe cun me shkolle ashtu sic jam vete.