KUSHTET qe duhet plotesuar i/e dashuri/a juaj?!

Shqiptarja

Primus registratum
KUSHTET qe duhet plotesuar i/e dashuri/a juaj?!

Albforumas te nderuar!

U fol per shume tema, nderkaq per KUSHTET qe duhet ndonjeri/ndonjera ti plotesoj per te merituar te jete i/e dashuri/a juaj nuk kemi folur!
Andaj do te doja qe te numeroni ca nga kushtet qe ju do te deshironit qe nje vajze a djal t'i plotesoje per te qene i/e dashuri/a juaj!!

Me fat,
Shqiptarja /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Presidenti

Forumium maestatis
Re: KUSHTET qe duhet plotesuar i/e dashuri/a juaj?!

s'ke shpresa jo, mos me qesh e ma bo me sy kur flet per dashni!!!

S6T6N6

Forumium maestatis

Mua nuk do me dilnin 3 faqe me kerkesa; jam tip me pretendime :wink:

Kordelja

Valoris scriptorum

Nje peshk qe te jetoje dhe pa uje :thumbsup:

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Mua nuk do me dilnin 3 faqe me kerkesa; jam tip me pretendime :wink: [/qb]
AF ka ate kapacitet edhe 5 faqe me dasht me shkrujt!!!!!!! lol... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Presidenti

Forumium maestatis

ka pas per te thon sofia...tu bo menja peshk moj goc!

Kordelja

Valoris scriptorum

E dije ti qe dinamiti bohet me (nder te tjera) kikirika dhe ca krype guri re...kollaj ajo pune, kshu!

Pastaj Peshk o dhe Peshkaqeni /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

S'jemi ne oren e PESHKUT ketu re /pf/images/graemlins/laugh.gif mos na lodhni mo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe peshqit pellasin Indrit, po ti noton ne ujera te ceketa ose s'hy ne uje fare ndaj s'i shef.

Presidenti

Forumium maestatis

tashi maximumi e pellitmja nigjohet s'shifet, po un s'ja kam merakun as me i njigju te pellitmet e peshkut.

po dru e kam ene gabim er ti se per peshkollogji s'mahem.

Kordelja

Valoris scriptorum

:lol: :lol: :lol:

Ju do me vdisni mu :lol:

O Kellire, una jam peshkollogja ketu :lol: Indritin mos e ngatarro me kafshe deti se ky nuk i do te zhdervjellet, una kisha parasysh ngjallat ne tjeglla po as ekto s'i ha ky. do i gjejme i pele rrace ketij nga ato me lekure te lemume.

Ty Kellire, mos te pafsha se afermi se do te te boj peshk, te dashmen do e boj hale peshku.

Shqiptarja

Primus registratum

KUSHTI nr 1 qenka "ngrenja peshk", po tjeter...!!!

Hajde tani, merrni pak me seriozitet temen mer!!!! :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Presidenti

Forumium maestatis

vallahi i kam pas fiksim qe i vogel kordele...shum moo, e thojsha se m'kalo kur te rritem, veçse tu u rrit e tu u çorodit!!!

Kordelja

Valoris scriptorum

Koka mire po mjere barku dhe te pasmet :lol: Do te t'i skuq fare :lol:

P.s.Ai tigani i bote te mire peshqit kellire /pf/images/graemlins/wink.gif

Presidenti

Forumium maestatis

o ti shqiptarja ( se ne tjeter ina serb!!)peshkun e hajt ne gjitha po duhet me e dit me e honger. psh un nuk e di a do me shkonte muhabeti me i cuc qe s'i ka qef karkalecat e detit.

ose nuk do me pelqente nanjona qe vdes per midhje a per molusqe a butak te tjere.

do me pelqente nanjona qe s'bo "t'jashtmen" me e honger peshkun me thik e piru, e qe masi maro pun i fut ene i t'lepime gishtave...

oh eshte filozofi e hongermja e peshkut

Shqiptarja

Primus registratum

Ej lol....une ika nga ketu sepse paska fillu "dialogu ne mes te dashuruarve"!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Indirt, shpejgoi icik shqiptares se si hahet koka e peshkut tu lepi gishtat, aty nga fundi pasi i ke honger faqe e qafe, kalon ke syte qe ia nxjerr gjithe qejf me maje te gishtit ose me piru dhe ne fund kur ia can kafken t'i hash ato dy cika tru qe ka. 6 cope koka koce kam honger nje dite, nje dite tjeter 3 koka korani (ta verteton Kellira /pf/images/graemlins/laugh.gif ) dhe i kam bo i te lepime gishtave ne fund qeeeeeeeeee, nejse me i pike u merrkemi vesh. Peshku hahet me dur /pf/images/graemlins/laugh.gif