Jo mor Ximi, jam shkodrane. /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga ximi:
[qb] Mos je gje gjirokastrite... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
oops!!!! si me kishte shpetuar...Princesha
Anëtar/e
Anetar/e # 292
Shkruajtur më 14 Qershor, 2003 21:22
--------------------------------------------------------------------------------
citim:
--------------------------------------------------------------------------------
Fillimisht postuar nga ximi:
Mos je gje gjirokastrite...
Jo mor Ximi, jam shkodrane.
--------------------
Nqs do te kesh sukses ne jetë në fillim duhet të biesh ne dashuri me të...............
Princesha shkodrane
larg o zot!!! po veç ti shifni more aman kur dalin neper dyqane. nuk e njef motra te motren e nena bijen. seç turren neper rroba e shtyhen me brryla neper tezga e dyane, nuk e kane men'jen ke robt qe i rrethojn edhe sikur me i shkel komen me rrote zetori, e kan piketu sasine e rrobave qe do blejn mrena javes e o ja dalin qellimit ose kan per borxh me shetit cep me cep derisa te plotsojn normen. e masi ngarkohen si mushka, vijne ne shpi, plasin ate lukunine e çontave qe kan me vete, te ulin me zor ke divani, e fillojn e bojn gjith kombinimet e munshme te rrobave, te vjetra e te reja qofshin, kombinu me ate lukunine e kpucve, shallave e çantave.....nderkohe qe ti ke te njejtat rroba prej nji jave ne trup.Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Mendoj se meshkujt jane spidorci![/qb]
....garderoben te sirtari i vogel i dollapit gjigand /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] MBAJENI.... !!!
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Amon edhe depresion ju jepkan burrat....... /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Isabelle:
Sot pashe nje emision per kete debat makaber /pf/images/graemlins/laugh.gif . Thuhej ama qe nese grate shpenzonin me shume kjo ndodhte si pasoje e depresionit qe u shkaktohej nga mos-varja qe ndjenin nga me-demek-burrat e tyre. Kshu qe shkaktare jeni vete edhe ksaj rradhe - MBAJENI !!!
/pf/images/graemlins/laugh.gif
Me fal, para se ta thuash kete duhhet ta kesh te provuar statistikisht qe s'ka qene ndryshe me pare /pf/images/graemlins/wink.gif , se po qe se ky raporet ka qene i tille gjithmone dalim ne konkluzionin e thjeshte qe burrave nuk u eshte akredituar shume kohe /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga ximi:....
Jom tu vra mendjen, nga vje kjo.... :idea:
Prape s'po e gjej se kush ua shkurton jeten..![]()
ashtu duhet /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Femrat shpenzojnë më shumë,ndersa meshkujt shpenzohen më shumë. [/qb]