KUSH PO DOMINON BOTEN : HEBRENJTE APO "SUPREMACIA E BARDHE" ( KABALA APO "ALEANCA E TOKES" )

Daja

Primus registratum
Popujt jane sot ne mesin e nje Beteje teper te ashper se kush do ta kontrolloje Rendin e Ri Boteror Hebrenjte apo "Supremacia e Bardhe" ose te Bardhet. Natyrisht kjo eshte nje lufte qe ka nisur shekuj me pare. Te dy lufterat Boterore ( sidomos e dyta) ishin nje perpjekje per te kontrolluar Boten nepermjet "pushtimit te Rraces se Bardhe" nga ku mori hov Teoria Naziste. Dominimi i Botes nga biondet sy-kalter do behej duke luftuar dhe ulur influencen e semiteve ezmer Hebrenj. Por te "Bardhet" do te luftonin KOMUNIZMIN, Ideologjine Hebre, e cila ishte pjese e planit Hebree per ta cuar boten drejt JUDAIZMIT GLOBAL, pra nje Qeveri Boterore me nje Administrate Hebree dhe "goimet" (jo- hebrenjte) te ishin sklleverit e tyre qe do benin punet e rendomta. Pra KOMUNIZMI do te hiqte si fillim cdo PRONE "goimeve" qe ata te mos benin rezistence dhe pastaj cdo lloj Pushteti, i cili do te koncentrohej ne nje dore hebrenjsh qe do te quhej : PARTIA. ( party= grup, grupim). Prandaj Hitleri, ne mendesine e tij, do te duhej te asgjesonte komunizmin sovjetik qe drejtohej nga sllavo-hebrenjt dhe qe po shtrihej si Perendori e rrezikshme Hebree ne Lindje. Kjo eshte arsyeja kryesore se pse u sulmua Bashkimi Sovjetik nga Gjermania.

CFARE PO NDODH SOT?

Perplasja midis dy Supermaceve ka arritur ne nje stad tjeter. Hebrenjte per te shkaterruar ose dobsuar "te bardhet" do duhet te shkaterrojne VATREN e Civilizimit te tyre, Perendimin : Ameriken & Europen. Nje menyre eshte: 1- HIBRITIZMI i Rraces Europiane me te "Zinj" nga Afrika per te zvogeluar numrin e te bardheve. (Soros qendron pas Emigracionit Ilegal Afrikan drejt Europes). 2- ISLAMIZIMI i Europes meqenese Identiteti Fetar i te "bardheve" eshte KRISTIANIZMI (katolicizmi, Ortodoksia, Protestanizmi, Matrinizmi etj.), per ta zevendesuar me fene e te "zinjve", Arabeve. Kjo do te sillte KOLAPSIN Kultural & Intelektual te Europes. 3- ULJA E KRAHUT TE PUNES. Emigracioni Masiv ne Europe krijon Destabilitet Social, plus ul "krahun e punes" dhe demton Mirqenien e Europianve. 4- SHKATERRIMI I RRENJEVE TE EUROPES Shkaterrimi i Kultures, Antikitetit, Historise se Cilivizimit Europian. 5- KONTROLLI I DROGERAVE Heqja e te "bardheve" nga Kontrolli i Drogerave ne Europe dhe marrja e kontrollit nga Hebrenjte, ku ka rrol edhe MAFIA SHQIPTARE. Nepermjet Rilindjes ne Shqiperi Parate e Mafies Shqiptare qe perftohen ne Europe do te " pastrohen" per te perfunduar ne xhepat e Hebrenvje Bankiere.

BETEJA PER AMERIKEN

Ne Amerike ne 2008 Hebrenjt sollen nje te Zi per President qe quhej BARRY SOETORO duke i vene nje emer "semit" ne gjuhe aramaike BARAK OBAMA (Barak O Bamah= Shkendije nga Lart". Kjo fjale eshte marre nga nje thenie e Krishtit ne Ungjillin e Lukas ku shprehet se: "e pa SATANIN qe ra nga qielli si nje " barak O bamah") duke e paraqitur Obamen si Satani, kundrejt te "bardheve kristian". Kjo ishte nje lloj sarkazme, nje demostrim force kundrejt te "bardheve".
OBAMA gjate 8 viteve te Presidences shkaterroi Ameriken, i shiti Kines ne menyre sekrete Kalifornien, shume porte detare etj. Pjese te madhe nga Buxheti I Amerikes ja u dha Bankiereve Hebrenj pas Krizes se 2008.
Tani TRUMP shleu Borxhet e Amerikes ndaj Kines dhe nepermjet USHTRISE ( pra Gjykatave Militare) kerkon te arrestoje Anetaret e "Deep State" (Qeverise Hije) ku momentalisht eshte arrestuar dhe Xhon Kerri per tratativa te fshehta me IRANIN dhe mbahet i arrestuar ne Bazen e St.Anderw. Skandali i Ishullit te Epshtain, ku Elita e KABALES shkonin per akte seksuale pedofilie, Rituale Satanike eshte nje gure i forte ne doren e TRUMP per te arrestime te tjera sidomos Klintoneve. Nga ana tjeter qellimi i ngritjes se MURIT nga TRUMP eshte sepse Sherbimi Inteligjent kishte arritur ne konkluzionin se nepermjet "emigranteve" ne Amerike hyjne grupe Terroriste & Militare te huaja (midis tyre dhe Snapier te trainuar) qe qendronin si "agjente te fjetur" ne territorin amerikan. Ata mund te perdoreshin ne cdo moment per Grusht Shteti (State Coup). Levizja tjeter eshte qe Trump kerkon te godase IRANIN qe eshte ne Alenace me KABALEN ose pjesen e Aleances Semite per te dobsuar ketet te fundit. Zgjedhja e JONSON ( nje Biondi) ne Angli dhe e te Djathtes ne Europe, Aleanca me Putinin per momentin i ka dhene perparsi te "bardheve" ne Bote. Si do qe te jete qofte NAZIZMI, qofte KOMUNIZMI paten nje kosto te larte per njerzimin me miliona te vrare. Por sikur se thote nje fjale: "Kur zihen Buajt, shtypen Mizat".
 

Al-Punk

Still here
Popujt jane sot ne mesin e nje Beteje teper te ashper se kush do ta kontrolloje Rendin e Ri Boteror Hebrenjte apo "Supremacia e Bardhe" ose te Bardhet. Natyrisht kjo eshte nje lufte qe ka nisur shekuj me pare. Te dy lufterat Boterore ( sidomos e dyta) ishin nje perpjekje per te kontrolluar Boten nepermjet "pushtimit te Rraces se Bardhe" nga ku mori hov Teoria Naziste. Dominimi i Botes nga biondet sy-kalter do behej duke luftuar dhe ulur influencen e semiteve ezmer Hebrenj. Por te "Bardhet" do te luftonin KOMUNIZMIN, Ideologjine Hebre, e cila ishte pjese e planit Hebree per ta cuar boten drejt JUDAIZMIT GLOBAL, pra nje Qeveri Boterore me nje Administrate Hebree dhe "goimet" (jo- hebrenjte) te ishin sklleverit e tyre qe do benin punet e rendomta. Pra KOMUNIZMI do te hiqte si fillim cdo PRONE "goimeve" qe ata te mos benin rezistence dhe pastaj cdo lloj Pushteti, i cili do te koncentrohej ne nje dore hebrenjsh qe do te quhej : PARTIA. ( party= grup, grupim). Prandaj Hitleri, ne mendesine e tij, do te duhej te asgjesonte komunizmin sovjetik qe drejtohej nga sllavo-hebrenjt dhe qe po shtrihej si Perendori e rrezikshme Hebree ne Lindje. Kjo eshte arsyeja kryesore se pse u sulmua Bashkimi Sovjetik nga Gjermania.

CFARE PO NDODH SOT?

Perplasja midis dy Supermaceve ka arritur ne nje stad tjeter. Hebrenjte per te shkaterruar ose dobsuar "te bardhet" do duhet te shkaterrojne VATREN e Civilizimit te tyre, Perendimin : Ameriken & Europen. Nje menyre eshte: 1- HIBRITIZMI i Rraces Europiane me te "Zinj" nga Afrika per te zvogeluar numrin e te bardheve. (Soros qendron pas Emigracionit Ilegal Afrikan drejt Europes). 2- ISLAMIZIMI i Europes meqenese Identiteti Fetar i te "bardheve" eshte KRISTIANIZMI (katolicizmi, Ortodoksia, Protestanizmi, Matrinizmi etj.), per ta zevendesuar me fene e te "zinjve", Arabeve. Kjo do te sillte KOLAPSIN Kultural & Intelektual te Europes. 3- ULJA E KRAHUT TE PUNES. Emigracioni Masiv ne Europe krijon Destabilitet Social, plus ul "krahun e punes" dhe demton Mirqenien e Europianve. 4- SHKATERRIMI I RRENJEVE TE EUROPES Shkaterrimi i Kultures, Antikitetit, Historise se Cilivizimit Europian. 5- KONTROLLI I DROGERAVE Heqja e te "bardheve" nga Kontrolli i Drogerave ne Europe dhe marrja e kontrollit nga Hebrenjte, ku ka rrol edhe MAFIA SHQIPTARE. Nepermjet Rilindjes ne Shqiperi Parate e Mafies Shqiptare qe perftohen ne Europe do te " pastrohen" per te perfunduar ne xhepat e Hebrenvje Bankiere.

BETEJA PER AMERIKEN

Ne Amerike ne 2008 Hebrenjt sollen nje te Zi per President qe quhej BARRY SOETORO duke i vene nje emer "semit" ne gjuhe aramaike BARAK OBAMA (Barak O Bamah= Shkendije nga Lart". Kjo fjale eshte marre nga nje thenie e Krishtit ne Ungjillin e Lukas ku shprehet se: "e pa SATANIN qe ra nga qielli si nje " barak O bamah") duke e paraqitur Obamen si Satani, kundrejt te "bardheve kristian". Kjo ishte nje lloj sarkazme, nje demostrim force kundrejt te "bardheve".
OBAMA gjate 8 viteve te Presidences shkaterroi Ameriken, i shiti Kines ne menyre sekrete Kalifornien, shume porte detare etj. Pjese te madhe nga Buxheti I Amerikes ja u dha Bankiereve Hebrenj pas Krizes se 2008.
Tani TRUMP shleu Borxhet e Amerikes ndaj Kines dhe nepermjet USHTRISE ( pra Gjykatave Militare) kerkon te arrestoje Anetaret e "Deep State" (Qeverise Hije) ku momentalisht eshte arrestuar dhe Xhon Kerri per tratativa te fshehta me IRANIN dhe mbahet i arrestuar ne Bazen e St.Anderw. Skandali i Ishullit te Epshtain, ku Elita e KABALES shkonin per akte seksuale pedofilie, Rituale Satanike eshte nje gure i forte ne doren e TRUMP per te arrestime te tjera sidomos Klintoneve. Nga ana tjeter qellimi i ngritjes se MURIT nga TRUMP eshte sepse Sherbimi Inteligjent kishte arritur ne konkluzionin se nepermjet "emigranteve" ne Amerike hyjne grupe Terroriste & Militare te huaja (midis tyre dhe Snapier te trainuar) qe qendronin si "agjente te fjetur" ne territorin amerikan. Ata mund te perdoreshin ne cdo moment per Grusht Shteti (State Coup). Levizja tjeter eshte qe Trump kerkon te godase IRANIN qe eshte ne Alenace me KABALEN ose pjesen e Aleances Semite per te dobsuar ketet te fundit. Zgjedhja e JONSON ( nje Biondi) ne Angli dhe e te Djathtes ne Europe, Aleanca me Putinin per momentin i ka dhene perparsi te "bardheve" ne Bote. Si do qe te jete qofte NAZIZMI, qofte KOMUNIZMI paten nje kosto te larte per njerzimin me miliona te vrare. Por sikur se thote nje fjale: "Kur zihen Buajt, shtypen Mizat".
Nuk kisha lexuar kurrë më shumë budalliqe në një vend. E kuptohet që në botë ka paranojak, e kuptoj që ka dhe njerëz me agjenda politike, por kjo është përtej çdo fantazie :)
 

Eléonoré

Valoris scriptorum
Le te pyesim ata te cilet duan te dominojne boten nese po luten per dominim apo per mbijetim?!

Rendi i Ri boteror ishte parashikuar te shpallte nje epoke te re per njerezimin. Ate te paqes dhe bashkepunimit. Kjo do te quhej epoka e arte dhe do te sherbente per NJESIMIN e gjithckaje ekzistuese nen NJE cati. Ate te shpirtit te shenjte. Eshte AI qe jep zgjidhjen perfundimtare te problemit njerezor. Kontradiktat antagoniste, paradokset e pashpjegueshme te pajtuara nen nje cati do te jepnin shembullin e bashkekzistences paqesore te gjithckaje ne kete themel te forte shkembor ngritur mbi shtyllat e pashembshme te BINDJES, DREJTESISE DHE MERITOKRACISE.

Por me thoni me ke po flas o njerez te shthurrur!


Adea
 
Top