Moira Anderson
AtEoS
Re: KuSh nGa jU vJeN kTu mE gJuJt! !i!
/pf/images/graemlins/laugh.gif ...kujdes mos shkelesh vijen e verdhe.. :tipsy:
/pf/images/graemlins/laugh.gif ...kujdes mos shkelesh vijen e verdhe.. :tipsy:
ik he dreq se ma nxorre namin /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] dmth u bom 5 veta... hajt urime ...klubi quhet /pf/images/graemlins/laugh.gif besoj se rozalina eshte gjuetarja me e modhe/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
...dhe ti je tutorja dmth /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Moira:
[qb]Lilly_...C'a te lodhme mi...kam argate qe punojne.. :devil: [/qb]Fillimisht postuar nga Pozitiv-B:
[qb] E ke maru ti ec fillo me mu se jam parcele me vete .. [/qb]
N.q.s. e ke me mua per vizat e bardha .... hehe si shof fare se ketu ke cepi po me pret 1 grifsh qe do me (gjujt). :smash:Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif ...kujdes mos shkelesh vijen e verdhe.. :tipsy: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif kam frike se nuk i permbush normat.. /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Lilly-sct:
[qb]...dhe ti je tutorja dmth /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Moira:
[qb]Lilly_...C'a te lodhme mi...kam argate qe punojne.. :devil: [/qb]Fillimisht postuar nga Pozitiv-B:
[qb] E ke maru ti ec fillo me mu se jam parcele me vete .. [/qb]
ka vend per mu te parcela jote? :devil: po shiko se una e du kuoten e fitimeve me te larte /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mos u zini me qafsh se ka ven per te gjithe !!!Fillimisht postuar nga Sceptic@Ina:<br />[qb] nga e din ti? me ke fut gjo n'prove...ncuq. /pf/images/graemlins/laugh.gif
mos u trem se nuk ta zej venin... :devil: [/qb]
Po ta analizosh thelle - thelle /pf/images/graemlins/smile.gif ti po shfaq shenja interesimi ndaj meje :thumbsup:Fillimisht postuar nga Sceptic@:<br />[qb] kot e ke ti lali,nuk te gjun njeri ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
nderro taktike,mos kerko qe t'gjujn... ndryshe ngele thate :devil: [/qb]
una tu ngjita,po jo per te gjujt.ne fakt me intereson grupi i gjakut /pf/images/graemlins/laugh.gif ...nuk i dihet jetes, duhet me pas nje dhurues rezerve :lol:Fillimisht postuar nga Pozitiv-B:
[qb] he si thua ti , aq me teper qe nuk tu ngjita une po mu ngjite vete, njehere qe une skam as ore [/qb]
Ashtu eee , po mire skam kundershtim , jemi qe jemi edhe gjuhemi :smash: :smash: :smash: si thu ti zogu vogel ?? apo skeptike si gjithmone :wink: :wink:Fillimisht postuar nga Sceptic@:<br />[qb]una tu ngjita,po jo per te gjujt.ne fakt me intereson grupi i gjakut /pf/images/graemlins/laugh.gif ...nuk i dihet jetes, duhet me pas nje dhurues rezerve :lol: [/qb]Fillimisht postuar nga Pozitiv-B:
[qb] he si thua ti , aq me teper qe nuk tu ngjita une po mu ngjite vete, njehere qe une skam as ore [/qb]
:wink:Fillimisht postuar nga caliente:
[qb] Une vi per me u gjujt se me gjujt s'ma mban b**** /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]