KuSh nGa jU vJeN kTu mE gJuJt! !i!

Guest
Re: KuSh nGa jU vJeN kTu mE gJuJt! !i!

o moira me te dergu i pm si i behet punes? :idea:

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] dmth u bom 5 veta... hajt urime ...klubi quhet /pf/images/graemlins/laugh.gif besoj se rozalina eshte gjuetarja me e modhe :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ik he dreq se ma nxorre namin /pf/images/graemlins/laugh.gif

tashi qe u fejove ti, a ma le mu venin, manej un si bi kujt ne qaf, un vetem i gjuj back /pf/images/graemlins/wink.gif

po gjujtje forumi hesapi jo si ti, qe gjun tan diten n'realitet edhe ktu te majn per djal t'mir

Slayer

Primus registratum

aaa u bome 5 vete , kalojme te tema Eros tani bejme nje orgji te vockel :pPP. Edhe ti e Kozmait .. na se komisioni rrezohet tani pas zgjedhjeve /pf/images/graemlins/wink.gif

marina s.

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]
Fillimisht postuar nga Pozitiv-B:
[qb] E ke maru ti ec fillo me mu se jam parcele me vete .. [/qb]
Lilly_...C'a te lodhme mi...kam argate qe punojne.. :devil: [/qb]
...dhe ti je tutorja dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif
ka vend per mu te parcela jote? :devil: po shiko se una e du kuoten e fitimeve me te larte /pf/images/graemlins/laugh.gif

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif ...kujdes mos shkelesh vijen e verdhe.. :tipsy: [/qb]
N.q.s. e ke me mua per vizat e bardha .... hehe si shof fare se ketu ke cepi po me pret 1 grifsh qe do me (gjujt). :smash:
Ku ta kem menjen ke vijat e bardha apo ke kjo qe po me ha me sy.... ne ju thoni femnat nuk te :smash: Me oshte bo si pulle poste
Tani me ka gjet dhe punen,ka ardh dhe ne dyqon me capuccino ne dore ...... :shrug: :shrug:

Fillimisht postuar nga Lilly-sct:
[qb]
[qb]
[qb] E ke maru ti ec fillo me mu se jam parcele me vete .. [/qb]
Lilly_...C'a te lodhme mi...kam argate qe punojne.. :devil: [/qb]
...dhe ti je tutorja dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif
ka vend per mu te parcela jote? :devil: po shiko se una e du kuoten e fitimeve me te larte /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif kam frike se nuk i permbush normat.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

marina s.

Forumium maestatis

nga e din ti? me ke fut gjo n'prove...ncuq. /pf/images/graemlins/laugh.gif
mos u trem se nuk ta zej venin... :devil:

Slayer

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sceptic@Ina:<br />[qb] nga e din ti? me ke fut gjo n'prove...ncuq. /pf/images/graemlins/laugh.gif
mos u trem se nuk ta zej venin... :devil: [/qb]
Mos u zini me qafsh se ka ven per te gjithe !!!
Sa qef do bejme bashke :rockband:

marina s.

Forumium maestatis

kot e ke ti lali,nuk te gjun njeri ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
nderro taktike,mos kerko qe t'gjujn... ndryshe ngele thate :devil:

Slayer

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sceptic@:<br />[qb] kot e ke ti lali,nuk te gjun njeri ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
nderro taktike,mos kerko qe t'gjujn... ndryshe ngele thate :devil: [/qb]
Po ta analizosh thelle - thelle /pf/images/graemlins/smile.gif ti po shfaq shenja interesimi ndaj meje :thumbsup:

marina s.

Forumium maestatis

t'i japesh arsye dikujt,nuk do te thote patjeter te shfaqesh "interesim" per te.
ka nga ata tipa qe kur te pyesin per oren,po u ktheve pergjigje,te njiten mrapa;nuk arrijne ta bejne dallimin qe thashe me larte. po ti nuk je nga ata...apo jo? :rolleyes:

Slayer

Primus registratum

he si thua ti , aq me teper qe nuk tu ngjita une po mu ngjite vete, njehere qe une skam as ore

S6T6N6

Forumium maestatis

ca filozofie paske plako... me ket teori mu me gjujn te gjitha ktu :shrug:

marina s.

Forumium maestatis

[qb] he si thua ti , aq me teper qe nuk tu ngjita une po mu ngjite vete, njehere qe une skam as ore [/qb]
una tu ngjita,po jo per te gjujt.ne fakt me intereson grupi i gjakut /pf/images/graemlins/laugh.gif ...nuk i dihet jetes, duhet me pas nje dhurues rezerve :lol:

Slayer

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sceptic@:<br />[qb]
[qb] he si thua ti , aq me teper qe nuk tu ngjita une po mu ngjite vete, njehere qe une skam as ore [/qb]
una tu ngjita,po jo per te gjujt.ne fakt me intereson grupi i gjakut /pf/images/graemlins/laugh.gif ...nuk i dihet jetes, duhet me pas nje dhurues rezerve :lol: [/qb]
Ashtu eee , po mire skam kundershtim , jemi qe jemi edhe gjuhemi :smash: :smash: :smash: si thu ti zogu vogel ?? apo skeptike si gjithmone :wink: :wink:

marina s.

Forumium maestatis

nuk e kam problem te heq dore nga skepticizmi kur vjen puna per t'gjujt :devil: po ti s'ma mbush mendjen mua...nuk e di pse te shtin friken ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Slayer

Primus registratum

Shife se poste ee /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga caliente:
[qb] Une vi per me u gjujt se me gjujt s'ma mban b**** /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:wink: :wub: :smash: lali jot
Nuk jom cold me 2 mucho calorrrrrrrrrrrrrrr