kush merr me shume kenaqsi: mashkulli apo femra???

DEUS_MORTEM_EST

Primus registratum
Re: kush merr me shume kenaqsi: mashkulli apo femra???

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb]
Fillimisht postuar nga DEUS_MORTEM_EST:
[qb] megjithate tju them te drejten nuk me thate asgje konstruktive per temen. pres serish vlersimet tua :wave: [/qb]
Mirese kur ju kruhet veshi perdorni gishtin po kur ju kruhet gishti??? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kur te te kruhet gishti do e keruash me gishtin tjeter. :thumbsup: .......
:wink: po une ça flas keshtu. :eek: harrova qe meshkujt kane vetem nje "gisht" :lol: :thumbsup:

DEUS_MORTEM_EST

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Tani Nje Pyetje qe i kane bere Nje Gjinekologu kohe me pare i thane te NJejten qe ju keni hapur Temen dhe ai Qete Qete u pergjigjij ... Merr Gishtin e Vogel te Dores Fute Ke Veshi Tunde sa andej ketej dhe Aty ke Pergjigjen ... [/qb]
o tedo mos kopjo sweet korçen tani

DEUS_MORTEM_EST

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] hey hey hey Permbajuni Temes eeee!!!!!!!!
Kristiana, LR, jo chit-chati ketu dhe te tjeret, mos dilni nga tema [/qb]
helen he pra vij nje çike rregull se mua nuk me degjojne fare keta çamarroket.

DEUS_MORTEM_EST

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SweetKorca:
[qb] Hey hey permbajuni temes se une nje shembull te bukur ju solla ne teme ju kunderviheni si kalamaj.Po te jeni te zotet gjeni edhe ju nje pergjigje si e imja :rockband: Kush ka ankesa personalisht ka tema tjera per diskutim bye bye [/qb]
korçarke vallai asaj batutes tende nuk ja kalon dot njeri sado qe te mundohen. bye :wave:

TEDI

Valoris scriptorum

Hey Robo kte gjo se ka thon Swet korca dhe une kte gjo e di qe ne 95 Rafmet Paste kom pas punu me i Plak qe ishte 99 dhe 1 bejne 101 dhe shume gjera per shume aspekte te jetes i kam mesuar nga ai dhe i kam perfeksionuar me Kalimin e Kohes ... Pranej skom nevoje te kopjoj njeri per shprehje te tilla sepse une kam thene me shumice gjera ketu ne forum shprehje popullore dhe Kjo qe ke shkruajtur ti me siper i Thone alla Popullore Pilaf Makaronash Nese je i zgjut e Kupto ca ka dash me thon Populli me kte gjo ...

DEUS_MORTEM_EST

Primus registratum

mire o ted mos na u nxef. po i deshe ti te drejtat e autorit ti japim. mos e rruj....

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
Kjo qe ke shkruajtur ti me siper i Thone alla Popullore Pilaf Makaronash Nese je i zgjut e Kupto ca ka dash me thon Populli me kte gjo ... [/QB]
E bukur kjo,pilaf makaronash :lol: :lol:

ilirjan

Primus registratum

Kjo eshte teme shume interesante.
Sipas BIBLES , Zoti krijoji ADAMIN fillimisht dhe ADAMI i thote ZOTIT "u merzita"
dhe ZOTI mori nje brinje nga ai dhe krijoji EVEN.
Keshtu femra eshte plotesuese e mashkullit,
AJO KENAQET KUR KENAQ MASHKULLIN.
Edhe orgazma e femres zakonisht vjen mbas orgazmes se mashkullit pra nga natyra femra eshte "skllave" kenaqet duke kenaqur te tjeret, edhe LEZBIKET kenaqen duke kenaqur partneren.
Sa me shume te eksitohet mashkulli aq me shume kenaqesi ndjen femera (ndihet femerore).
Shumeorgazmat e femres jane orgazma gjysmake , nje orgazem e plote eshte dhe "ngopje"

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

hmmmmmmmmmmmmmmmm
me vjen keq ta pranoj po eshte e kunderta ne keto kohrat e fundit jemi ne {sklleverit* e femres bah femra ka orgazem kur e ka mashkull kjo edhe mund te jet e vertete edhe se ne shumicen e rasteve e ka femra para mashkulli nenkuptohet ca femre eshte dhe si behet po nejse se spo futemi ne detaje ceyahhhhhhhhh people /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Me vjen keq por duhet ta pranoj :

Ne meshkujt ndjejme me shume kenaqesi, ose me falni u shpreha keq .Meshkujt e ndjejne kenaqesine me shpejt se femra te arrije kenaqesine e saj reale /pf/images/graemlins/laugh.gif , oj none po e arriten femrat kenaqesine eshte e tmerrshme , nuk keni per te flejte gjume gjithe noten , dhe kur te shkosh me u la do e shohesh qafen , kraharoin , trupin gjithe te gervishura /pf/images/graemlins/laugh.gif

DEUS_MORTEM_EST

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LIR111:
[qb] Kjo eshte teme shume interesante.
Sipas BIBLES , Zoti krijoji ADAMIN fillimisht dhe ADAMI i thote ZOTIT "u merzita"
dhe ZOTI mori nje brinje nga ai dhe krijoji EVEN.
Keshtu femra eshte plotesuese e mashkullit,
AJO KENAQET KUR KENAQ MASHKULLIN.
Edhe orgazma e femres zakonisht vjen mbas orgazmes se mashkullit pra nga natyra femra eshte "skllave" kenaqet duke kenaqur te tjeret, edhe LEZBIKET kenaqen duke kenaqur partneren.
Sa me shume te eksitohet mashkulli aq me shume kenaqesi ndjen femera (ndihet femerore).
Shumeorgazmat e femres jane orgazma gjysmake , nje orgazem e plote eshte dhe "ngopje" [/qb]
O LIRO UNE KETU PRANOJ VETEM TE VERTETA SHKENCORE DHE JO DISA TRILLIME BIBLIKE. TJA KISHIM LENE NE ATE PUNE NE DORE TE ZOTIT NUK DO MERRNIM AS NE KENAQESI DHE AS FEMRA. TA DINTE ZOTI ÇA ESHTE ORGAZMA DO KISHTE BERE NJE PARTNERE PER VETE. ZOTI ESHTE MASTURBATOR...... :lol: :lol: :lol: