Kush ka ngelur nga te vjetrit ketu???

gurax

Pan ignoramus
SyZeza, jam totalisht 'flabergasted' nga aftesia jote per kete 'detachment'. 3 Nentor 2002 .... 273 shkrime.
Si ja del? :D

Kondrapedali

Kondrapedali
Po un ku hyj? Ker t'rit apo ke t'vjetrit? Nga kontributi i bjen me qen krejt e kundërta e SyZezës kurse nga data e regjistrimit i bjen me qen nga mesi i sipërm :rolleyes:

SyZeza

Grupi i të moçmëve!
SyZeza, jam totalisht 'flabergasted' nga aftesia jote per kete 'detachment'. 3 Nentor 2002 .... 273 shkrime.
Si ja del? :D

Nuk e di perse, por, kam pershtypjen qe do te te flabergast edhe me shume. :p
:D

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
tani po ve re qe paska grupe ketu " te mocmit" "te hershmit", "te fresketit"....nese eshte secili sipas qejfit, une jam gati per te grupi, "te cmendurit" po jo vetem ama, me Kondren; edhe ate thaçken Pinkun, :p ...pse jo dhe Gurin :)...sido qe te jete ju pershendes ju "te moçmit" biles ju perqafoj se me ka marre malli dhe ju kujtoj shpesh edhe pse s'shkruaj apo s'ju shoh:dashuri:

Kondrapedali

Kondrapedali
tani po ve re qe paska grupe ketu " te mocmit" "te hershmit", "te fresketit"....nese eshte secili sipas qejfit, une jam gati per te grupi, "te cmendurit" po jo vetem ama, me Kondren; edhe ate thaçken Pinkun, :p ...pse jo dhe Gurin :)...sido qe te jete ju pershendes ju "te moçmit" biles ju perqafoj se me ka marre malli dhe ju kujtoj shpesh edhe pse s'shkruaj apo s'ju shoh:dashuri:

Grands baisers për të çmendurën më lart.

gurax

Pan ignoramus

Iiii.... cfare diskriminimi. Pse jo, edhe me Guraxin! Hajd mo, po e marrim dhe Guraxin! Uff.... ok ok, edhe me Guraxin! Duhet me duru dhe Guraxin tashti! Kjo eshte melodia!

Me keq akoma Syzeza. Nxjerr alibi daten e regjistrimit, te thote "Iiiiii....." me diplomaci. :p

SyZeza

Grupi i të moçmëve!
Iiii.... cfare diskriminimi. Pse jo, edhe me Guraxin! Hajd mo, po e marrim dhe Guraxin! Uff.... ok ok, edhe me Guraxin! Duhet me duru dhe Guraxin tashti! Kjo eshte melodia!

Lol...
Nuk ka melodi nen te cilen ti nuk mund te vallezosh, lol... :p

Me keq akoma Syzeza. Nxjerr alibi daten e regjistrimit, te thote "Iiiiii....." me diplomaci. :p

Kam respekt per me te 'vjetrit'...(Immortals dmth, lol). :D

Hugs to Le-Routard, Majmuni Hirko, Djepi, Wii, Dahlia, Alinos, Ema, Paperina, Abstract, etj etj... :)

Kondrapedali

Kondrapedali
Lol...
Nuk ka melodi nen te cilen ti nuk mund te vallezosh, lol... :p

Kam respekt per me te 'vjetrit'...(Immortals dmth, lol). :D

Hugs to Le-Routard, Majmuni Hirko, Djepi, Wii, Dahlia, Alinos, Ema, Paperina, Abstract, etj etj... :)

Oouuuu! Na marrsh pleshtat neve të tjerve për të cilët nuk ke respekt:p.

P.S. Ta hongsha synin e zi:D