qe nga 202 dhe vetem 273 postimeLol.
Targa: 3 Nentor 2002.
Une ua paskam marre per pak ore! Sdq do kete qene nje dite kur ri-filluam Af pasi pat qene djegur nje HDSyzeze, qenkemi regjistru ne te njejten dite!![]()
SyZeza, jam totalisht 'flabergasted' nga aftesia jote per kete 'detachment'. 3 Nentor 2002 .... 273 shkrime.
Si ja del?![]()
Une ua paskam marre per pak ore! Sdq do kete qene nje dite kur ri-filluam Af pasi pat qene djegur nje HD![]()
Atehere duhet te futesh tek "Grupi i te urteve"! Je ketu qe nga krijimi...StillMandi, pikerisht ashtu ka qene.
Mocem? Immortals, per te qene te sakte.![]()
Lol,
Nuk hyra dot ne ate kategori (Immortals dmth), sepse u regjistrova nje dite me vone.
![]()
tani po ve re qe paska grupe ketu " te mocmit" "te hershmit", "te fresketit"....nese eshte secili sipas qejfit, une jam gati per te grupi, "te cmendurit" po jo vetem ama, me Kondren; edhe ate thaçken Pinkun,...pse jo dhe Gurin
...sido qe te jete ju pershendes ju "te moçmit" biles ju perqafoj se me ka marre malli dhe ju kujtoj shpesh edhe pse s'shkruaj apo s'ju shoh
![]()
tani po ve re qe paska grupe ketu " te mocmit" "te hershmit", "te fresketit"....nese eshte secili sipas qejfit, une jam gati per te grupi, "te cmendurit" po jo vetem ama, me Kondren; edhe ate thaçken Pinkun,...pse jo dhe Gurin
...sido qe te jete ju pershendes ju "te moçmit" biles ju perqafoj se me ka marre malli dhe ju kujtoj shpesh edhe pse s'shkruaj apo s'ju shoh
![]()
Iiii.... cfare diskriminimi. Pse jo, edhe me Guraxin! Hajd mo, po e marrim dhe Guraxin! Uff.... ok ok, edhe me Guraxin! Duhet me duru dhe Guraxin tashti! Kjo eshte melodia!
Me keq akoma Syzeza. Nxjerr alibi daten e regjistrimit, te thote "Iiiiii....." me diplomaci.
![]()
Lol...
Nuk ka melodi nen te cilen ti nuk mund te vallezosh, lol...
Kam respekt per me te 'vjetrit'...(Immortals dmth, lol).
Hugs to Le-Routard, Majmuni Hirko, Djepi, Wii, Dahlia, Alinos, Ema, Paperina, Abstract, etj etj...![]()
Oouuuu! Na marrsh pleshtat neve të tjerve për të cilët nuk ke respekt.
P.S. Ta hongsha synin e zi![]()