Kush ka ngelur nga te vjetrit ketu???

Le_Routard

Forumium maestatis
Rastesisht lexova 'te vjeterit' dhe mu duk sikur po me therrisnin. :D

Sic e tha dhe Mandi, me kohe jemi dembelosur, tani vetem lexojm 'Shkelqimin dhe renien e shokut Alboforum' :D

Mando, gjalle qenke? I shpetove dushmanit?

bobo

marksist-enverist
piruet-e/i!?, me mban mend mua? :confused:

pa mthuj cin man men nga kto mfoto?

10.jpg

epo kto jan pioneret e oreve te para, qe me ne nje dore ka-zme, dhe tjetren ne xhep, ndertuan forumi social-ist!

tna rroj partija, forumi desh me thon ...

bobo

marksist-enverist
...
po ashu, piruet-e/i,-se desh harrova-, ktyre posht mos u'a besosh-, sidomos atij qe ka doren mxhep, - ne asnje menyre, sepse jane spiune te ka-uzes son te vjeter; ujku qi-men e nderron, por ... ate se harron!-sic thot pop'lli!
mbaj men kto:
91.jpg

gurax

Pan ignoramus
Aq te vjeter sa ne foto jane akoma kapele republike dhe jo 'kaubojsash' sic i kena tashti. :p

peshkatari

Forumium praecox
Shkelqimi dhe renia e ALBFORUMIT...
Sa me pelqeu kjo thenie.Qe thoni o shoke edhe une jam nga te vjetrit megjithse kam 5 vjet qe skisha hyre me ketu sa kisha harruar edhe password edhe email
Ehh me kujtohen ato kohe te arta kur srrija dot pa albforumin,Tea,Daci,Tedi,Lea yll bote ka qene e shume e shume te tjere.Nja dy here edhe u kena pas mbledh per vit te ri...
Me duket facebook e qiti jashte mode Albforumin ose ne u plakem shume
Mqs ra fjala per ata te vjeter qe sme mbajne mend me kete emer une jam ish assassino
;):)

Sweety el

Locus omnem
po ne te rinjt ku na cuat???apo kaluam ne rang te dyte do te thote qe ne te rinjte sjemi te mirepritur ketu dhe duhet te largohemi....;);)