Kush ka ndjenja me shum, nje femer apo nje mashkull?

leonora

Primus registratum
Re: Kush ka ndjenja me shum, nje femer apo nje mashkull?

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] mashkulli /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Sidomos ato si ti............................. /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

Guest

Vajzat e dine shume mire megjithse...........

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]
Fillimisht postuar nga 82-shko:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] mashkulli /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Sidomos ato si ti............................. /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: [/qb]
:kiss: :wub: [/qb]
:wub: :wave:

westside

Primus registratum

Pash zoten kush e ka nxjerr njikyt teme
Hey people kemi nje histori per femijet tuaj.
Kush ka me shume ndjenja nje femer apo nje mashkull?! Pah,sa pyetje e veshtire do me duhet te pyes mamin ose babin,ndhoshta ata e dine
Si thoni ju do ta dine?!
He mo klaunat e mi e gjeni dot?!Jo!!!
Shko pash zoten e jepni gomarit me pi uje se nuk jeni per kyt vend.

Raptor

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Craggy ReX:
[qb] Pash zoten kush e ka nxjerr njikyt teme
Hey people kemi nje histori per femijet tuaj.
Kush ka me shume ndjenja nje femer apo nje mashkull?! Pah,sa pyetje e veshtire do me duhet te pyes mamin ose babin,ndhoshta ata e dine
Si thoni ju do ta dine?!
He mo klaunat e mi e gjeni dot?!Jo!!!
Shko pash zoten e jepni gomarit me pi uje se nuk jeni per kyt vend. [/qb]
lol. E bukur kjo.
Me siper Shkodrani80 e ka dhene nje pergjigje po duket sikur kerkush nuk e ka lexuar.

Per mua eshte marrezi te pyesesh nje njeri se sa ka ndjenja. Asnjehere nuk mund te kete pergjigjje se kush ka me shume ndjenja.Dmth tema ta shpif.

Pershendetje
SH10

westside

Primus registratum

Poashtu dhe kjo teme persa anormale qe eshte duhet te spostohet tek "dashuria".
Merrne ne konsiderim kerkesen teme.

Falenderoj Shkodranin10 per bonsensin e treguar.

Faleminderit.

Shkodranii

Primus registratum

Craggy ReX nese nuk din gje kujt i thojn ndjenja ose nuk ke deshir me diskutua per ta me mire mos shkruaj kot sesa te fyesh ate tjetrin!!
shkodra10 kjo teme eshte hap thjesht kuriozitet dhe ketu jane te lirshme postimet te thoni kjo tema nuk ben mu hap! kjo teme eshte anormale e gjera kote!!

Me respket Shkodranii

Raptor

Primus registratum

Dakort mar shkodranii(me 2 i)po a mundesh me me than ti se sa ndjenja ke ma teper (ose ma pak) se un? Un nuk mund te them ty e askuj tjeter se sa ndjenja kam sepse nuk i kam mat kurr e as nuk mund ti mas edhe po te doja. Dhe deri sa nuk mund te arrihet matja e ndjenjave, mua kjo teme me duket e papershtateshme per tu shkruar.
Dikush mund te thote "un kam ndjenja sa gjith universi"?! Po ku e di ai sa eshte i madh universi? Pastaj universi nuk eshte njesi matjeje. Dhe as mund te thuhet "un kam ndjenja 20 vjet drite"?!! /pf/images/graemlins/smile.gif
Ne fund te fundit ky eshte mendimi im. Me qe jemi ne demokraci mund te shkurajme ate cka mendojme. Pra une mendoj se tema nuk duhej te hapej.
Me respekt SH10 :wave:

westside

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shkodranii:
[qb] Craggy ReX nese nuk din gje kujt i thojn ndjenja ose nuk ke deshir me diskutua per ta me mire mos shkruaj kot sesa te fyesh ate tjetrin!!
shkodra10 kjo teme eshte hap thjesht kuriozitet dhe ketu jane te lirshme postimet te thoni kjo tema nuk ben mu hap! kjo teme eshte anormale e gjera kote!!

Me respket Shkodranii [/qb]
Te preva hovin ty e?!
Sapo deshe te japesh mendimein tend rreth ndjenjave e?!
Me fal,po me ben te ndiehem keq nga mendimi se per pak paske qene duke na dhene nje antologji rreth ndjenjave.Me siguri do kishe mahnitur te gjithe ne me shkrimin tend,nuk e ve ne dyshim?!
Vertet mor Shkodrani+i ndoshta nuk di gje se kujt i thojne ndjenja,ndoshta ku i dihet!!
Po ti me dukesh se ke gabur zhanderr,duhet te kishe shkuar tek dashuria dhe jo ketu,ndoshta aty do vijme e te degjojme se si i pershkruan ndjenjat ti?!
E di qe ne Shkodranet shquhemi per lavderimin e se bukures dhe kjo ne vetvete eshte nje demonstrim kulture por ama nuk besoj se me keto tema do te demonstrojme vertete kulturen tone.
Nuk shof asnje teme me karakter kulturor ne kete faqe te dedikur shkodres.
Vijne forumistat e tjere dhe hapin tema si "shkodranet mendjemedhenje","kush ka me shume ndjenja...",etj dhe pastaj vijne e tallen per temat qe ndodhen ketu.Kane te drejte plotesisht
dhe nje i "thote" vedit Shkodrane duhet te ule kryte meqe me teper nuk mund te beje.
Ku tregohet kultura:Ketu tregohet,duke shfaqur nje nivel "adoleshentizmi" te mendimit.
Nuk ju ka hije aspak.

Dhe boll me kete teme ktu se vertete ta shpif.

Tanja

Primus registratum

Rex...ne rralle te par kujdes naqe..ske nobody is perfect edhe fundi i fundit ske ardhe me na smu ti neve ktu...edhe nqf se ste pelqent ema ste ban kush me zor me shkru..dmth me mire mos shkruj hic se sa me ofendu..pssss..nejse...

OzZY_GirL

Primus registratum

ti rex shum mir po te thot emy mas hyn hic te tema kur nuk te pelqejn............ :smash:

westside

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Emy^:
[qb] Rex...ne rralle te par kujdes naqe..ske nobody is perfect edhe fundi i fundit ske ardhe me na smu ti neve ktu...edhe nqf se ste pelqent ema ste ban kush me zor me shkru..dmth me mire mos shkruj hic se sa me ofendu..pssss..nejse... [/qb]
Njehere nuk deshta me te kthy pergjigje po po te baj do pytje(po bahem famoz me keto pyetje!).

Cfare vlerash gjen ti tek kjo teme?Ku e ka pikpamjen llogike?Cfare kerkohet te nxirret ne pah me kete?
Dhe e fundit,Kush ka ndjenja me shume,nje femer apo nje mashkull?Dhe pse?

Kur te me jesh pergjigjur drejte ketyre pyetjeve une nuk do te diskutoj me ne kete teme.
Dua pergjigje te sakta dhe bindese.

el_che

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Emy^:
[qb] Rex...ne rralle te par kujdes naqe..ske nobody is perfect edhe fundi i fundit ske ardhe me na smu ti neve ktu...edhe nqf se ste pelqent ema ste ban kush me zor me shkru..dmth me mire mos shkruj hic se sa me ofendu..pssss..nejse... [/qb]
Njehere nuk deshta me te kthy pergjigje po po te baj do pytje(po bahem famoz me keto pyetje!).

Cfare vlerash gjen ti tek kjo teme?Ku e ka pikpamjen llogike?Cfare kerkohet te nxirret ne pah me kete?
Dhe e fundit,Kush ka ndjenja me shume,nje femer apo nje mashkull?Dhe pse?

Kur te me jesh pergjigjur drejte ketyre pyetjeve une nuk do te diskutoj me ne kete teme.
Dua pergjigje te sakta dhe bindese. [/qb]
O njeri i mire a e kupton fjalen forum apo jo? Ketu hidhen ide edhe mendime te ndryshme, pra ne ato pyetje qe bere ti smund te kete asnje pergjigje perfekte, por vetem ide edhe mendime te ndryshme te gjithesecilit forumist thuhen edhe postohen ketu. Nuk eshte shkolle forumi qe te jape pergjigje te sakte si 2+2=4 edhe 3+3=6. ME duket se ne klase te pare qenke ti, e jo dikush tjeter qe ke permendur ne disa postime. Mire e kane edhe te tjeret edhe moderatoret, nqse kjo teme per ty nuk ka vlere, mos e lexo edhe mos shkruaj hiq, prandaj e ka emrin forum...

westside

Primus registratum

Ore ju nuk kuptoni apo si e keni hallin?
tani me qarte se jam duke folur dhe prap ska njeri qe te merr vesht.
Ore une nuk vera ne dyshim kuptimin e forumit,
i cili definizohet si nje shesh diskutimi dhe qe asgje nuk eshte primare ne diskutim,po ta dini qe jepet nje teme kryesore dhe ne cdo subject qe po diskuton duhet te ndjekesh temen.
Duke dalur nga tema ose duke nxjerrur tema te tilla si kjo,nuk mendoj se plotesohen kushtet e nje diskutimi.
Por me teper une e vendosi kritiken time jo aq shume ne egzistencen e temeve te tilla ketu por ne mos qjenien e temave qe reflektojne vertete kryetemen dhe konkretisht kulturen e qytetit.
Supozojme qe nje antare jo-shkodrane i forumit te futet ne kete kryeteme.Sapo te shohi tema te tilla,cfare duhet te mendoje ai?!
Ngacmimi i pare trunor qe i vjen eshte:qenkan vertete adoleshenta keta Shkodranet.

Dhe nese e kam gabim ma kundershtoni kete.
A nuk eshte e vertete qe nje gje e tille bie ne sy?
Mor po me thoni a bej gabim une qe kerkoj permiresim apo si eshte puna?

Nuk dua ta besoj qe Shkodra i ka humbur vlerat e veta prandaj bertas keshtu ne vesh te shurdhet.

Ju syte i keni,shikoni pak se cfare temash levrohen dhe pastaj me thoni se cfare kane te bejne me Shkodren dhe pastaj duan te krenohen anataret,cfare treguat ju qe te krenoheni?
Nuk eshte aspak e drejte ajo qe po beni.
Ketu ne kete kryeteme une i shtij doren vetem Gencit qe ben nje pune te jashtzakonshme duke paraqitur te gjitha lajmet rreth Shkodres te tjerat jane vetem tema qe i kane krijuar per te "rregulluar" shoqerine e femrave.
Dhe ne qoftese deri ketu e kam gabim
tani e tutje e keni fjalen ju...

el_che

Primus registratum

[qb] Ore ju nuk kuptoni apo si e keni hallin?
tani me qarte se jam duke folur dhe prap ska njeri qe te merr vesht.
Ore une nuk vera ne dyshim kuptimin e forumit,
i cili definizohet si nje shesh diskutimi dhe qe asgje nuk eshte primare ne diskutim,po ta dini qe jepet nje teme kryesore dhe ne cdo subject qe po diskuton duhet te ndjekesh temen.
Duke dalur nga tema ose duke nxjerrur tema te tilla si kjo,nuk mendoj se plotesohen kushtet e nje diskutimi.
Por me teper une e vendosi kritiken time jo aq shume ne egzistencen e temeve te tilla ketu por ne mos qjenien e temave qe reflektojne vertete kryetemen dhe konkretisht kulturen e qytetit.
Supozojme qe nje antare jo-shkodrane i forumit te futet ne kete kryeteme.Sapo te shohi tema te tilla,cfare duhet te mendoje ai?!
Ngacmimi i pare trunor qe i vjen eshte:qenkan vertete adoleshenta keta Shkodranet.

Dhe nese e kam gabim ma kundershtoni kete.
A nuk eshte e vertete qe nje gje e tille bie ne sy?
Mor po me thoni a bej gabim une qe kerkoj permiresim apo si eshte puna?

Nuk dua ta besoj qe Shkodra i ka humbur vlerat e veta prandaj bertas keshtu ne vesh te shurdhet.

Ju syte i keni,shikoni pak se cfare temash levrohen dhe pastaj me thoni se cfare kane te bejne me Shkodren dhe pastaj duan te krenohen anataret,cfare treguat ju qe te krenoheni?
Nuk eshte aspak e drejte ajo qe po beni.
Ketu ne kete kryeteme une i shtij doren vetem Gencit qe ben nje pune te jashtzakonshme duke paraqitur te gjitha lajmet rreth Shkodres te tjerat jane vetem tema qe i kane krijuar per te "rregulluar" shoqerine e femrave.
Dhe ne qoftese deri ketu e kam gabim
tani e tutje e keni fjalen ju... [/qb]
Atehere mer lal, shkruj vetem te postimi "Lajme nga SHkodra", nqse te intereson vetem ajo, per mendimin tim e paske kuptuar gabim forumin e shkodres. ME sa e kuptoj, ky forum "shkoderlocja" eshte forum ku te gjithe shkodranet hyne e diskutojne per tema te ndryshme, e jo vetem per qytetin e shkodres ne pergjithesi. Pra nqse nje person jo shkodran (ne kete rast une) s'ka arsye te thote qe shkodranet jane adoleshenta, pasi eshte forum i hapur per cdo teme diskutimi. Kaq kisha edhe kalofshi mire

Tanja

Primus registratum

psss...rex what u doing is not worth it

DJ-Mondi

Primus registratum

Kjo tem asht e bukur por nuk duhet te hapet nga njez pa pervoje? :smash: