Kush ka ndjenja me shum, nje femer apo nje mashkull?

Emy

Primus registratum
Re: Kush ka ndjenja me shum, nje femer apo nje mashkull?

[QUOTEthe_white_panther
Anetar/e # 451 Shkruajtur më 29 Prill, 2003 12:57
--------------------------------------------- -----------------------------------
vajze e mecm,eeee kjo emi per kry te saj gjithmone e kam pase qejf, sidoqofte une them se varet por pergjithesisht te dyja palet kane ndnjenja te barabarta ma thote mendja mu.

si thua ti Emy>????
] [/QUOTE] naqe po ti kush je mar...lol....bahhh un skam kry kund mar lol...nejse shum mire ke dhen pergjigje

emiljo

Primus registratum

Femna ka ndjenja qe as ajo vete nuk i kupton...mashkulli ka ndjenja qe vetem ai i kupton! Nuk mund te krahasohen absolutisht, jane dy bote kaq te ndryshme, saqe mjafton nje fije e holle pambuku t'i ndaje apo t'i bashkoje...nuk po tham perfundimisht! Prandaj aq e veshtire eshte te gjendet njeriu i jetes, aq sa eshte e lehte te gjesh njeriun e nates. Femren e mashkullin me lehte i bashkon seksi sesa ndjenja!

Gileke

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Emy:
[qb] :wub: bravo naqe je i pari qe thu se vajzat kan ndjenja me te medhaja edhe kajh her jan ma besnike apo jo......flas per te mencemet e jo torolluket lol por permendimin time djemt jan ma besnika same for you guys kur jeni te mencum e jo torolluka lol :rockband: go shorty.... :rockband: [/qb]
Ne karieren time une nuk kam pase asnje rast tradhetie nga vajzat, por mas shume vuejtjesh dhe tradhetishe une i kam lenduar, kuptohet pa dashje, duke i vene ne shtatin e pritjes, mbuluar me çarçafin e shpreses, dhe mbytur ne jastekun e loteve.Ato ende jetojne neper vransinat e atyre diteve te zymta.
Ato me jane dhimsur... por lus zotin qe ti doje.
Sot kohet kane ndryshuar shume dhe ndoshta keni te drejte.Sido kjofte behet fjale per...intiligencie

BOY_UK

Primus registratum

Duhet te themi nje femer ka ndjenja me shum se po te themi te kunderten nuk na marrin femrat pastaj dhe thojn shkoni mor budadhenj se nuk keni ndjenja fare /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol:

:rockband: :rockband: :rockband:

the_white_panther

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Emy:
[qb] [QUOTEthe_white_panther
Anetar/e # 451 Shkruajtur më 29 Prill, 2003 12:57
--------------------------------------------- -----------------------------------
vajze e mecm,eeee kjo emi per kry te saj gjithmone e kam pase qejf, sidoqofte une them se varet por pergjithesisht te dyja palet kane ndnjenja te barabarta ma thote mendja mu.

si thua ti Emy>????
]
naqe po ti kush je mar...lol....bahhh un skam kry kund mar lol...nejse shum mire ke dhen pergjigje [/qb][/QUOTE]

Une jam ay, jo ai po ay, qazimi maj naqe jam, naqe e prishe muhon, ku je ti ku je?

Emy

Primus registratum

Une jam ay, jo ai po ay, qazimi maj naqe jam, naqe e prishe muhon, ku je ti ku je?

oh po ku je mar ti :wave: :tipsy: lool
ste kam pake her ckemi qazim...nejse mas del prejt temet nqe

the_white_panther

Forumium praecox

Ku me njef ti mu maj, po mas ban me dore kot se le nam, sidoqofe, e lashe nje pergjigje me pare do e le edhe nje tani.

Dihet se ka idiota si thone se femnat i kane ndenja me shume, po ata jane idiota, nuk dine gja, i ka ba mask truni.

Shkurt nje shpirt nje zemer kena tetan, mendojme ndryshe ajo eshte e vertete, por kur njeriu dashuron, ai dashuron me zemer, zemra eshte delikate, po e ngacmove gjithkujt do ti filloje ti rrahi me shume, ose do ti ndaloje, ose do ti plagoset perjete.

Te gjithe njerezit kane zemer, keshtu qe te gjithe pa perjashtim kane te njejtat ndenja.

e bana lamsh krejte tesh, lol. tungu o popull, hajt ishalla me xen kjo vere ne angli.

shkodranja si shpirt

Primus registratum

hajt de pse ku don me na ik a po dan me na e lan uk a?im goone miss youuuuuuuuuuuuuuuuuu
dont go anywhere :smash: :thumbsup:

Alesio

Primus registratum

Sot per neser.
.................................................
Kur ne u ndame nga dashuria humbjen pranuam
Ndoshta qe te dy qame ndoshta nuk e kuptuam
Vjen momenti , humbjen e peshuam
Dhe doli e rende aq sa ishte kur e fituam.

Nje here ne jete nje dashuri eshte mrekulli
Pastaj ndienjat thahen
Nuk ka shume rendesi se kush ishte autori
Mjafton qe zemrat perjete ndahen.
.................................................

shkodrani80

Primus registratum

Lulkuqja! Mendoj se ke hap nji tem qe nuk mund te ket nji pergjigje te sakt.Perderisa nuk ka nji njesi matjeje per ndjenjat e njerezve,nuk mund te themi se kush ndjen ma shum.Dime qe njerezit ndryshojne nga njeni-tjetni,duke pas gjithsecili nga nji personalitet te vetin,i cili nuk mund te jete i njejte me te te tjerve edhe ne rastin kur do te krahasoshim dy meshkuj ose dy binjak qe jane te njejte ne pamje,por nuk mund te themi qe jane te njejte ne ndjenja ashtu sic nuk mund te themi se kush ndjen ma shum prej tyne.Tani si mund ta dime se kush ndjen ma shum prrje gjinve!!Pershendetje te tanve!Uroj qe te keni rrym te fuqishme ndjenjash:)!FUND

LEKE DUKAGJINI

Primus registratum

a eshte kjo teme alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tanja

Primus registratum

ca pate maj? /pf/images/graemlins/tongue.gif

DJ-Mondi

Primus registratum

Per mendimin tem ndjenjat nuk i perkasin gjinis mashkullore ose femerore por i perkasin nje personit, qe ai mund te jet mashkull ose femer.

samanta

Primus registratum

Ndjenja kane te gjithe pa perjashtim dhe pa specikime:mashkull/femer,i ri/i vjeter etj,perderisa jemi njerez te gjithe kemi ndjenja,por varet nga momenti,temperamenti,karakteri etj :shrug:

helibak mucogllava

Primus registratum

samanta ke shum te drejt te gjith kan ndjenja po me shum ka mashkulli /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] samanta ke shum te drejt te gjith kan ndjenja po me shum ka mashkulli /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ti mor, i mbane bishtukun samantes??? :tipsy:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 82-shko:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] samanta ke shum te drejt te gjith kan ndjenja po me shum ka mashkulli /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ti mor, i mbane bishtukun samantes??? :tipsy: [/qb][/QUOTE
:rolleyes: