Kush ka ndjenja me shum, nje femer apo nje mashkull?

Emy

Primus registratum
Kush ka ndjenja me shum, nje femer apo nje mashkull?

Kush ka ndjenja me shum nje femer apo nje mashkull? Si thoni ju nje femer apo nje mashkull
un per veti them se sdihet se te dy kan ndjenja por nje dit qe po bisedonimme shoqeri na lindi ky muhabet edhe hajt theshe po e hapi tek forumi....... /pf/images/graemlins/smile.gif

Gentian Memaj

Forumium praecox
Re: Kush ka ndjenja me shum, nje femer apo nje mashkull?

Per dashurine o Zot,
qe shemb nje burre
qe se pat ndjere dot
gruaja kurre.

Lasgush Poradeci
E ka thane ai, un s'kam hic faj ne ket mes.

bellisima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga I tretun:
[qb] Per dashurine o Zot,
qe shemb nje burre
qe se pat ndjere dot
gruaja kurre.

Lasgush Poradeci
E ka thane ai, un s'kam hic faj ne ket mes. [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif

lule-bore

Primus registratum

SE CILI KA NDJENJA ME SHUME NUK MUND TE KETE PERGJIGJE
SE KE SA TE DUASH MASHKUJ QEVUAJNE PER NJE DASHURI TE SHKUAR ASHTU DHE MASHKUJ QE DASHUROJNE ME PLOT PASION DHE JANE TEPER TE NDJESHEM NDAJ NUK MUN TI NDAJ SE NDJENJAT NUK MUND TE PESHOHEN OSE DALLOHEN SE KA RASTE SI FEMRA E MESHKUJ NDONESE NDIEJNE SHUME NUK DINE TI SHPREHIN NDJENJAT E BRENDESHME ASHTU SI KA PERSONA QE SHPREHEN AQ SHUME SA NGANJEHERE TE DUKEN FALLSO ?

Oliver/Andi

Forumium praecox

Hmmm eshte nje pyetje qe smund ti pergjigjesh ne pergjithsi sepse cdo individ eshte ndryshe, prandaj mvaret se kush dashuron ose ka dashuruar me shume, ai/ajo i vuan dhe pasojat e nje dashurie te humbur me shume.

bellisima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga I tretun:
[qb] Star se mora vesht ca kishe me thane. [/qb]
Nothing. Vetem shpreha admirimin ndaj poezise se Lasgushit /pf/images/graemlins/smile.gif .

atman

Forumium maestatis

Nese flasim per ndjenje dhe ketu nenkuptojme ate si nje manifestim shume te madh te emocioneve tona shpirterore, atehere mua me duket se pyetja nuk ka nje pergjigje te prere. Qe te egzistoje nje dashuri, duhet te jete e dyaneshme, perndryshe mund te duash dhe te mos marresh pergjigje dhe kjo besoj se te gjitheve ne jete te pakten njehere u ndodh, ose na ndodh, sikurse e anasjellta, te te duan dhe te mos i besh jehone.
Persa i perket ndjenjes fizike, se kush ndjen me shume,pergjigja eshte shume me e thjeshte:
Kur futim gishtin ne vrimen e veshit per ta kruajtur, kush ndjen me shume GISHTI apo VESHI?

Gentian Memaj

Forumium praecox

Star asht taman ajo qe dyshoja edhe une me nji fjale Lasgushi i madh ka te drejte. Pastaj edhe dy vargje te tjera (shpresoj t'i kujtoj sic jane)

Mos u lut per mue murgesh,
se pash e m'pash due me i ra ferrit

MIGJENI

bellisima

Primus registratum

Emy nqs. do te dish se kush ka pas me shume ndjenja une apo Mr.Griffin, te siguroj qe Mr.Griffin LOLOL /pf/images/graemlins/laugh.gif

Toni_ji

Primus registratum

ooouuu. that's a very complicated issue so i think i will just be neutral on this matter. once you got there is hard to come out clean

djal

Primus registratum

Une per vedi kam ndjenja per femna shumeeeeeeeeee
sidomos kur jan dhe elegante dhe simpatike apappapapapapap si na bajn me vdek /pf/images/graemlins/smile.gif

Gileke

Primus registratum

Me bani me qeshe ajo historia e gishtit dhe veshit. Por ba me pase gishti lezetin e "..." ,
kishte me i ra thoni ne vesh,
e kish me ju kuqe maja si spec. Gjana te cilat ala nuk kane ndollur.
Sidokjofte ne mashkujt persa i perket dashurise kemi njenja ma te medha se nje toro, por kena force ma te vogla se nje gjel. Persa i perket ndjenjave: sikure te kishim njenjat e femres dashuria do te behej pa raunde dhe tradhetia do te zhdukej si malarja.
Pra femra ka ndjenja ma te medha me te pasterta dhe ma magjike. Bravo vajzave qe na duan.

Emy

Primus registratum

:wub: bravo naqe je i pari qe thu se vajzat kan ndjenja me te medhaja edhe kajh her jan ma besnike apo jo......flas per te mencemet e jo torolluket lol por permendimin time djemt jan ma besnika same for you guys kur jeni te mencum e jo torolluka lol :rockband: go shorty.... :rockband:

eduart

Primus registratum

eMy ku je maj dreq dhe ti paske mesuar dicka per ndjenjat:p

dreqja

Primus registratum

Per mendimin tim do te thoja se ndjenjat jan te ndryshme..,aha mund te perputhen nje pjese e ndjenave me ate te partnerit/dashurit por per ti saktesu se kush ka ndjenja ma te forta, asht e veshtir!Merre me mend me i shpreh dhe me i vertetu:) /pf/images/graemlins/wink.gif

luani

Primus registratum

ESHTE E VERTETE SHKODRANJA JAM ME MENDIMIN TEND

dreqja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga CooLHanD:
[qb] ESHTE E VERTETE SHKODRANJA JAM ME MENDIMIN TEND [/qb]
:wave: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Emy

Primus registratum

eMy ku je maj dreq dhe ti paske mesuar dicka per ndjenjat......cfar ka per te qesh ktu tesh....lol kjo teme eshte a ban me e dit se kuhs je ti naqe i ehr :confused:

the_white_panther

Forumium praecox

vajze e mecm,eeee kjo emi per kry te saj gjithmone e kam pase qejf, sidoqofte une them se varet por pergjithesisht te dyja palet kane ndnjenja te barabarta ma thote mendja mu.

si thua ti Emy>????