Kush ju acaron me shume ne forum?!

crazy

Primus registratum
Re: Kush ju acaron me shume ne forum?!

po po tani e kuptove ti /pf/images/graemlins/tongue.gif

Princesha

Primus registratum

Ata qe i mbushin temat me muhabete private /pf/images/graemlins/laugh.gif

pippo

Primus registratum

qe nuk e kane i dene qe mund te shkruajne e-mail njoni- tjetrit ne vend qe te trashin robt kot

Mua me acarojne disa me me nick te ri ,qe me kerkojne kafe,... :mad:
Si thoni te ve si firme ,"Nuk jap kafe..". :confused: :shrug:

TEDI

Valoris scriptorum

O MOire . PO mire me Un e kom pas nick t Vjeter ne un asiher s tkom thon me pi Caffe vetem BIrra . Pranej mos vej firmen qe NUk dal per Caffe po veje . i Jam Dedikuar Zotit dhe nuk dal Fare ... /pf/images/graemlins/smile.gif

:tipsy: :tipsy:
Pse te dogji ty ...sa here ke dash birra ti kam dhene ,po ketu ne forum ,se une ketu te njof /pf/images/graemlins/wink.gif
Si ngataroj njofjet virtuale me ato reale una ...c'a ti besh shabllon njeri ,po murgeshe ncuq jam ... /pf/images/graemlins/laugh.gif e ti e di mire... :angel:
Ik e pi birrat qe te cova se mos te ngrofen.. :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

Moire mu sme djeg re . Masnej un s te thashe ose t nisa nai Pm hec mi ti pse nuk vje me dal me mu apo etc . Po deshe . Nuk i them askujt une si zorraxhi ka mrapa ho me pse nuk del . BIrra ktu un maj gjithe boten . Ne per Murgeshe e di qe sje . Po qe je goc e zgjut je icik . (Mos me t bo qejfin me t thon Shume ) /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Emo ,po masni mencurine time juve :tipsy: ....hahaha,po une e di vete sa e zgjuar jam dhe kjo eshte me e rendesishme.... :devil:
Sa me acarojne disa..... /pf/images/graemlins/tongue.gif

rosa blu

Primus registratum

jo mor çun, vetem qe me dukesh pak mendje madh!si rralle vete andej nga siti i beratasve! /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol: :goofy: :tipsy:

helibak mucogllava

Primus registratum

O te keqen e hengri dhe X-ray /pf/images/graemlins/tongue.gif
Rosa_Blu prandja te kam xhan une me..se te gjith me thon mua mendjemadh po ne vertet eshte ai X-ray /pf/images/graemlins/tongue.gif