po po :tipsy: ,PO kur te flasesh per "ndershmerin"e e meshkujve ca do besh :idea: :tipsy: :lol:Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] New, s'ka gje se duhet prish fjalori ogni tantum /pf/images/graemlins/laugh.gif sidomos kur flitet per ndershmerine e femrave :devil: /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
ti je ne irland mos e vrit menjen. /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga empire:
[qb] HA HA HA HA HA
Kena dale pak prej temet itesh me duket,si the ti olao2 per statisktikat ne usa wow po te jete ajo e vertet atehere ne do i marrin te gjithe grate pu...a . [/qb]
ka qene putane, po!Fillimisht postuar nga xhinO:
[qb] ...nje femer qe shkon me shume meshkuj ka qene, eshte dhe do te ngelet nje "putane"! [/qb]
Zog, me ke lene pa mend. Nuk e kisha menduar ndonjehere. Shpjegim teper i thelle ky. Seriozisht.Fillimisht postuar nga zog:
[qb] kalamoja, degjoni t'ja u shpjegoje lali me lezet.
une e shoh keshtu punen. me ndershmeri nenkuptoj SINQERITETIN ne nje marredhenie seksuale. çdo me thene kjo. psh, kur nje mashkull, mund me qene i fejumi, burri, dashnori, komshiu apo tjeter, kerkon te kryej nje relacion seksual me ty dhe ti e pranon pa patur ndonje qejf te madh, ti mund te jesh e lodhur, ke plot halle, e semure, mnj pa qejf. ky PRANIM pa qejf, quhet nga une TRADHETI.
e jo te shkosh me nje tjeter te cilin ti me te vertet e DASHURON, megjithese vetem ndoshta per momentin, ti ketu sillesh sinqerisht dhe relacioni qe ti ke eshte i PLOTE, bile kjo na ben xheloz ne meshkujve e jo fakti qe ti na braktis. ne dyshojme tek aftesia jone 'per ta sjelle femren ne qejf" dhe kur ajo shkon me nje tjeter ne mendojm se ne ket rast ajo "mund te jete dhene teresisht".
pra duke u nisur nga ky vezhgim, mendoj qe VETEM nje femer, e kjo vjen nga vete natyra njerezore, mund te beje dashuri pa pasur ndonje qejf te veçante, bile fare ne kundershtim me deshirat e momentit.
besoj e dini qe nje mashkull (perveç pedeve) e ka te pamundur te kryeje relacion seksual kur nuk ka ereksion.
thjesht kjo aresyje ben qe kudo ne bote, nje Kurve eshte gjithnje e poshteruar (ajo ben dashuri per leke, pra pa qejf), ndersa nje Kurvar eshte i lavderuar, ngaqe ai ben dashuri kurdohere me pasion, bile ky pasion i rralle krahasuar me meshkujt e tjere te cilet mezi arrijne te mbajne nje femer, e ben ate me vlere ne syt e meshkujve te tjere. [/qb]
Femra /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb] Mendoj qe ndershmeria eshte nje koncept qe nuk ka gjini.
C'dokush mund te jete ose behet i pandershem ne rrethana ose momente te caktuara.
Fjala bie,nje tregtar qe abuzon me cmimet nuk eshte pervecese,"nje tregetar i pandershem",qofte ky i fundit femer apo mashkull.
Nese flasim per rrelatat bashkshortore ose shoqerore ky aspekt ose dukuri mbetet po i njejte.
Personalisht nuk mund te quaj te pandershme nje femer e cila tradhton te shoqin per shkak se ky i fundit luan kumar dhe te shumten e kohes eshte i dehur. Kur nje femer arrin te tradhetoje,e ben ate me shpirt,qe do te thote nje arsye e forte.
Kurse nje mashkulli nuk i duhet arsyeja!
Kush mbetet i ndershmi?? [/qb]
Gala jam dakort me ty, por une mendoj se dhe edukata hyn ktu. Nje femi qe rritet me nje edukte te plote besoj qe disa gjera nuk ja lejon vetes.Kuptohet ka perjashtime.Fillimisht postuar nga gala:
[qb] O njerez mos veni vula kshu pa pergjithesi...
Une mendojse kjo varet nga njeriu dhe edukata e tije qe ne femiri.
I TOTALLY AGREE :thumbsup:
ndershmeria varet vetem nga njeriu,
ka njerez qe e kan ne gjak s'rrin dot me nji, s'ke ca t'ju bosh, [/qb]